AC Milán řeší problémy ve středu obrany, z Villarrealu si stáhl Gabbiu

03.01., 13:43
Aktuality
Matteo Gabbia (© AFP)

Trenér milánského AC Stefano Pioli má problémy se složením středu obrany a úlevu by měl představovat jeden předčasný návrat, z hostování ve španělském Villarrealu se vrací stoper Matteo Gabbia.

"AC Milán může potvrdit dohodu o předčasném ukončení hráčova hostování ve Villarrealu. Matteo se ještě dnes zapojí do tréninku, vítej zpět," stojí v prohlášení AC Milán.

24letý Gabbia na východ Pyrenejského poloostrova vyrazil koncem července a na své konto si připsal třináct soutěžních startů. O jeho předčasném návratu na server Itálie se mluvilo několik týdnů a dnes bylo vše potvrzeno. Gabbia tak již brzy dostane šanci rozmnožit dosavadní bilanci 51 zápasů v dresu slavného klubu.

"Mým snem vždy bylo hrát za Milán, ale ve Villarrealu jsem byl rovněž spokojen. Jsem rád, že o mně klub uvažoval a dostanu šanci mu pomoci," prohlásil obránce v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

Střední obránci jsou častým druhem na marodce Rossoneri a vážné zdravotní problémy v současné chvíli mají Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Pierre Kalulu a Marco Pellegrino. Gabbia nebude jedinou lednovou posilou do zadní řady, včera to oznámil hlavní skaut AC Milán Geoffrey Moncada, jednou z variant je Lilian Brassier (Lille).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Witcher

Vitík?

Reagovat
GEGE

Hodně podařená hostovačka...

Reagovat
smetos

Hlavně letos neskončit hůř jak 4. Forza AC

Reagovat
Phillipinho

Hroznej hrac.

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Furia Ceca

Teda až tu Gabbiho hrubku na začátku Přiznám se, že vůbec nevím, co si o něm mám myslet... Když loni začal u nás víc hrát, tak jsem v něm viděl Chielliniho s nějakýma zábleskama Barzagliho. Tuhle sezónu v něm ale čím dál víc poznávám Bonucciho

Yildize nechápu.

Reagovat
Nuno čomes

Jen proto, že je Ital ne? Jinak je to obyčejný průměrný hráč Kdyby to měl být nový Chiellini, tak by sis zapamatoval i jeho jméno.

Reagovat
Furia Ceca

On má stejnou těžkopádnost, nefotbalovost a na obránce celkem slušnou gólovost. To ho s Chiellinim spojuje. Bohužel nemá jeho hlavu a poziční hru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele