Adediran po půl roce opouští Baník, navrátil se do Českých Budějovic

11.08., 15:50
Aktuality
Quadri Adediran (© SK Dynamo České Budějovice)

Nigerijský útočník Quadri Adediran se po půl roce vrací z Ostravy do Českých Budějovic. Oba kluby to uvedly na svých webech. Třiadvacetiletý hráč nastoupil za Baník do 15 ligových zápasů a vstřelil dva góly.

"Quadri tady během těch osmi měsíců určitě odehrál dobré zápasy, ale momentálně máme kádr široký a on by se přes konkurenci v útoku tolik nedostával do hry. Bude to tak nejlepší řešení pro všechny strany," řekl šéf sportovního úseku Baníku Luděk Mikloško. Ostravskému klubu ale zůstává opce na přestup nigerijského hráče.

Za České Budějovice, které jsou po třech kolech v lize poslední se skóre 1:9, odehrál Adediran v loňském roce v nejvyšší soutěži 33 utkání a pětkrát skóroval. "Jsem rád, že se Quadri vrací. Vím, že se jedná o kvalitního hráče," řekl trenér František Straka, který Dynamo převzal po druhém kole.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

...legenda Baníku

Reagovat
Damis

Aby ses nedivil až bude hrát skvělé a Baník uplatní opci.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
veikko

V pořádku. Teď už jediný, kdo v tom kádru přebývá, je Fukala.

Reagovat
ratusek

Tak ten ve finále ještě ani nedostal šanci

Reagovat
veikko

A divíš se? Hraje se na 3 vzadu, kde na RWB máš kvalitnější Buchtu a Rusnáka. Když se bude hrát na 4 vzadu, je první volba Juroška a druhý Rusnák. Já popravdě nechápu, proč Fukalu kupovali, smysl by to dávalo jedině v případě zájmu z jiných klubů o ty tři před ním, což bych se divil, zase takové hvězdy to nejsou.

Reagovat
doocetung

On se nekupoval, přišel myslím po konci smlouvy, což se dá chápat že bývalého reprezentanta U21 zadarmo podepíšeš když můžeš, navíc Juroška už podle mě po tedle sezóně půjde..

Reagovat
ratusek

Už aby šel. Bek, křídlo a utočník nám zoufale chybí. Snad mají už vyhlídnuté posily

Reagovat
Sigma Olomouc

Juroška je tragéd

Reagovat
ratusek

Reagovat
icemike

Rusnak je vše jenom ne obrance/bek

Reagovat
kasparko

Porad na Adedirana mate opci, treba si ho po sezone koupite

Reagovat
Transfermarkt

Což je v pořádku, vždyť je to zoufalec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele