Adediran si zahraje FORTUNA:LIGU, Duklu vyměnil za České Budějovice

10.01.2023, 20:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
monty25

Na fotce ukazuje, že už konečně nebude muset běhat schody na Julisku...

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Reagovat
Lemond Laws

Au, au.. tam je to nepřijemné

Reagovat
Coutinho10

Čau, směrem k CZ fantě a složitější orientaci v Eurofotbal.cz minilize, kdy se začínají objevovat lidi, kteří s námi nehráli na Sazce, nemají názvy týmů podle avého EF nicku, tak jako nejlepší možnost vidím po směru myšlenek super lig se přidat ještě do jiný miniligy, o který bude vědět jenom nás pár a to je liga s názvem:

VIP EF Super League

https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/1955

Tak budu rád, když se přidáš, ať to máme přehledný, díky moc

Reagovat
$dolar$

Hodne zajimavej hrac.

Reagovat
ratusek

Dukla sere na nějaké ambice? Prvně ten Korejec, ted tenhle.

Reagovat
kilobyte

Hrají o udržení a pustili 2 hráče, kteří pro ně nejsou úplně klíčový, do první ligy. Těžko je mohli udržet se slovy "za rok a půl možná postoupíme do první ligy", když se tam ti hráči můžou dostat hned.

Reagovat
GrimeBaller98

Kim byl celkem dost klicovej prave, Adeniran uplne ne, ten chodil z lavicky

Reagovat
kilobyte

Ale není pro ně tak důležitý, aby se ho snažili udržet přes zájem z první ligy. První ligu jim nevykope.

Reagovat
Keeper117

To je ale inak celkom úsmevné že hráči ktorý nie sú kľúčoví ani pre momentálne 13. tím druhej ligy majú namierené do najvyššej súťaže

Reagovat
kilobyte

Tak já to nemyslel, tak že nejsou důležití v tom týmu. Ale Duklu do první ligy táhnout nebudou, což je vidět na jejich výsledcích. A aby je Dukla udržela, tak by jim buď musela dát velký prachy a nebo je držet na sílu, což by jejich výkony nezvedlo.

U nich hraje roli hlavně potenciál než jejich momentální kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co znamená klíčový, ale Kim v tý jejich bídě byl druhej nejlepší střelec i asistent. Co se týká Adedirana, tak v druhý lize se klasicky chytl Matějka, takže za ním seděl, ale jestli přijde Budějicím zajímavej, tak proč s ním nepracovat a nezkusit ho do budoucna.

Reagovat
Keeper117

Tak ale keď minimálne ten Adediran nebol v základe ani v Dukle ktorá sa trápi v druhej lige tak je otázka ako môže reálne pomôcť Budejkám tam beriem za najlepší príchod jednoznačne Čermáka chalan ktorý tiež hral druhú ligu ale svoj tím výkonmi ťahal a má skúsenosti z najvyššej súťaže aj zo zahraničia.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, ale oni ho v Budějicích dost možná taky nezamýšlí hned do základu. Prostě v něm vidí potenciál, tak s ním zkusí pracovat. Mi to nějak zvláštní nepřijde tbh. Čermák vypadá zajímavě, v Příbrami se vypracoval na oporu. Jen mi přijde, že Dynamo má střed zálohy docela pokrytý, radši bych být jimi přived nějaký křídlo a hrot do základu.

Reagovat
Kepy_FCB

V 1.lize nemaj co pohledávat!!!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Cotton

Reagovat
skorpikk

v současné chvíli asi nereálné a je nutno to dát dokupy, ale do první ligy určitě patří a snad příští rok to dají

Reagovat
eleven11

Reagovat
eleven11

Ten umelý komoušký paklub nikom nechýba a hlavne to ani nie je tá Dukla!

https://cs.wikipedia.org/wiki/FK_Dukla_Praha#Novodobá_historie_po_roce_2000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že absolutně do ligy nepatří. Dlouhodobě nejnižší návštěvy v lize a přitom jsou z největšího města republiky. Zanedbanej stadion bez atmosféry a ještě k tomu s oválem. Výsledek bolševických experimentů. Já budu rád, když nezaniknou a budou vychovávat mladý ve druhý lize, to je asi místo, který Dukle nejvíc sedí.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Keď hral druhú maltskú ligu za San Gwann, mal priemer gól na zápas. Vo FNL mu to v drese Dukly už zďaleka tak nepadalo, tam strelil v 18 zápasoch len 2 kúsky, no akonáhle prešiel do béčky Dukly v ČFL opäť naskočil na priemer gól na zápas. Z toho vyplýva, že druhá maltská liga je na úrovni tretej českej.

Reagovat
inferno08

Sdílejte než to smažou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale znamenalo, že 2. maltská liga je v top 10 nejkvalitnějších evropských soutěží a to se mi moc nezdá. Spíš to u něj bude anomálie.

Reagovat
HorajzmAmmann

tím bych se moc nechlubil, protože to znamená, že 1. slovenská je na stejné úrovni jako druhá maltská liga.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Pán bude asi "odborník". Len tak mimochodom aj prvá maltská liga je podľa aktuálneho ligového rankingu 18 priečok za slovenskou, ale OK, ži si ďalej ten svoj mokrý naganský sen

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Selänne

Takže +- na úrovni slovenský ligy.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tak ja tú vašu, na oráčine sa hrajúcu paródiu na futbalovú súťaž v ktorej hrajú vidlácke kluby ako Hostouň, Zbuzany, Přeštice a béčka druholigových klubov pochválim a dám na úroveň druhej maltskej ligy, v ktorej pôsobia pre futbalového fanúšika známe kluby ako Marsa, Naxxar, Zurrieq či Zejtun Corinthians a ty takto?

Reagovat
Losinho

Vítej ve Slavii

Reagovat
ratusek

To už né. To jste ho z Dukly měli koupit vy a obratem poslat do Budějovic na hostování

Případně druhá varianta, že ho koupíte z Budějovic a obratem pošlete hostovat do Liberce, abyste ho pak stáhli a poslali hostovat jinam

Reagovat
kilobyte

Za sezónu půjde za 30 mega do Slavie s tím, že ho dlouhodobě sledovali.

Reagovat
GrimeBaller98

, ja ho ve Slavii docela cekal, protoze v Mol Cupu hral proti nim hodne dobre, ale to byl jeden z mala zapasu, kdy hral na to, aby mel na zaklad

Reagovat
HorajzmAmmann

a co Kim? Ten je lepší?

Reagovat
GrimeBaller98

Ano, Kim hral dobre ve vetsine zapasu, Kim je talent a ma fotbalove mysleni, Adeniran je spise dric a bojovnik. Kim je celkem slaby v braneni a osobnich soubojich, ale s micem je velmi sikovny a ma dobry fotbalovy mysleni a tvorivost. Byla radost se na nej divat, kdyz mel svuj den

Reagovat
HorajzmAmmann

jsem na něj zvědavý

Reagovat
Igli

No já nevím teda s tím Kimem. Na Julisku chodím pravidelně a nepřišel mi moc, že by měl fotbalové myšlení. Techniku, driblink a celkově práce s míčem jo. Ale hrozně předržuje míč, nevrací se a pozičně mi taky nepřišel nějak zvlášť dobrej. Celkem jsem se divil, že po něm slovácko sáhlo..

Reagovat
ratusek

jo to je třetí varianta

Reagovat
skorpikk

to šel zadarmo nebo proč není částka?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele