Agent: Mitroglou se soustředí na Marseille

24.12.2018, 19:18
Aktuality
Marseille neprožívá nejlepší sezónu a jedním z hráčů, kterým se nedaří, je Konstantinos Mitroglou. Řecký reprezentant byl proto spojený s návratem do Olympiakosu, jeho agent však něco takového rezolutně popírá...

Mitroglou se nejprve do sestavy Olympiakosu neprosadil, načež se přes Panionios a Atromitos do řeckého velkoklubu vrátil a během tří sezón zaznamenal 55 soutěžních gólů.

Po neúspěšném angažmá ve Fulhamu na výkony z Řecka navázal v Benfice, kde si ještě více řekl o pozornost a před startem minulého ročníku odešel do Olympique Marseille.

Zkušený kanonýr se ale nedokázal natrvalo prosadit do základní sestavy, přesto si na konto připsal třináct soutěžních gólů. Letos je to však horší, když se Mitroglou v 19 soutěžních startech prosadil jenom třikrát, načež se začalo spekulovat o jeho možném návratu do Olympiakosu.

Agent řeckého kanonýra Panos Galariotis však uvedl, že jeho chráněnec na změnu dresu nemyslí a soustředí se jenom na Marseille. "Ve vší úctě ke klubu a k fanouškům, ke kterým má Mitroglou velký respekt, chceme udělat jasno - zprávy spojující Mitrogloua s návratem do Olympiakosu jsou nepravdivé a nepodložené. Kostas se soustředí pouze na Marseille," řekl Galariotis.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (9)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Tenhle borec by se mi líbil jako náhrada za Krmenčíka v Plzni, i když Viktorku nesnášim

Reagovat
luismiksak

To je vzhledem k jeho platu a strategii Viktorky nereálný. Je fakt, ze typově by se hodil.

Reagovat
PBLead

tak nereáné je to hlavně kvůli tomu, že to není čech nebo slovák. I kdyby byl zadarmo, tak jej Vrba při nejlepším nechá uhnít na tribuně.

Reagovat
Berbatov9

Kolik on muze mit ? 3 mil eur rocne ?

Reagovat
FC Porto FC

To už by radši šel zpátky do Řecka/Turecka/Portugalska

Reagovat
Pride

Reagovat
Israha

Buď on, nebo Germain musejí odejít a být nahrazeni...ale když už mít možnost volby, nechal bych právě Mitrogloua. I když nedává góly pravidelně, přijde mi na tom hřišti vyhranýma hlavama a správným pohybem ve vápně platnější. Germain zpátky do Monaca, tam teď zapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekalo se od něj víc no

Reagovat
smazaný uživatel

nema nekdo zkusenosti jak je to s listkama na zapasy recky ligy? chtel bych ted jit na PAOK - Aris, ale bojim se, ze to zrovna na tenhle zapas bude s listkama pomerne tezky..dik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele