Agent: Williams netouží po odchodu ze Swansea

20.03.2013, 17:26
Aktuality
Hodně rušno je v posledních dnech okolo Ashleyho Williamse. O obránci Swansea se spekuluje v souvislosti se zájmem Arsenalu nebo Liverpoolu, kde by po sezoně mohl nahradit slovenského stopera Martina Škrtela, sám 28letý fotbalista se ovšem na vše dívá trochu jinak...

"Mohu k tomu sdělit jenom to, že hráč netouží po odchodu ze Swansea. Proběhly zde nějaké spekulace, ale jeho situace není odlišná od té, jaká byla za poslední roky. Je zde šťastný, stejně tak jeho rodina. Navíc byl po většinu sezony kapitánem a má tak zodpovědnost. Nikdy se nestalo, že by zaklepal na dveře kanceláře předsedy a požádal ho o přestup," sdělil agent Jamie Moralee.

Williams je stabilní součástí základní sestavy Swansea, které nedávno pomohl k triumfu v Ligovém poháru. V Premier League odehrál vše až na duel v Liverpoolu, kde velšský klub propadl a prohrál 0:5.

"Pokud přijde nějaký zájemce a položí na stůl peníze, tak si Ash s předsedou klubu o všem jistě promluví, ale všichni jsme klidní. Vše je nyní založeno jenom na spekulacích a ty se pravidelně týkají hráčů, kteří podávají dobré výkony. To je vše, na všechno ostatní je spousta času a nemá smysl se o tom nyní bavit," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele