Aktuality

MFK Košice se spřáhly s Boltonem

Sportovní ředitel slovenského klubu MFK Košice Jozef Vukušič se vydal na osmidenní služební cestu do Anglie. Během té doby navštívil zákulisí londýnské Chelsea, podíval se na dvě utkání Ligy mistrů a především zařídil zajímavou spolupráci s Boltonem Wanderers. Akademie obou mužstev by mohla být v budoucnu propojena.

Megsona zájem o Anelku nepřekvapil

Bolton Wanderers se letos pohybuje na chvostu Premier League. Na jaře bude mít nejspíš boj o záchranu mezi anglickou elitou značně ztížený, protože odchod útočníka Nicolase Anelky do top klubu je pravděpodobný.

Čech: Chybu si nedokážu vysvětlit

Už mnohokrát viděl brankář Petr Čech v televizi ze záznamu svoji hrubku, která se rozhodujícím způsobem podepsala pod prohru fotbalistů Chelsea proti Arsenalu. Ale přestože se k zaváhání v myšlenkách často vrací, stále neví, proč nedokázal zkrotit lehký centr a nechal obránce Williama Gallase jednoduše skórovat.

Novou smlouvu si musím zasloužit, ví Ronaldo

Brazilci Ronaldovi končí už v létě smlouva v AC Milán a jeho další budoucnost je hodně nejistá. Jednatřicetiletý útočník je totiž letos pořád zraněný a sám ví, že jeho zaměstnavatel zatím nemá mnoho důvodů, proč smlouvu prodloužit.

Hyypia: Ještě není konec

Liverpool v neděli nezvládl utkání proti Manchesteru United a Reds tak nyní ztrácejí na vedoucí Arsenal už deset bodů. Liverpoolu se znovu vzdaluje sen o titulu, podle obránce Samiho Hyypiaho však ještě není nic ztraceno.

Internacionálové znovu ovládnou Eden

Pražský Eden bude mezi vánočními svátky a na Silvestra znovu dějištěm tradičních zápasů fotbalových internacionálů. Dva dny po Štědrém dnu se na Štěpána sejdou bývalí reprezentanti na třináctém ročníku turnaje v hale Slavie, slavnostní tečku za kalendářním rokem pak na vedlejším hřišti s novým umělým trávníkem obstará silvestrovské derby mezi legendami Sparty a Slavie.

Iniesta: Zápas s Realem nebude rozhodující

El Clásico se blíží – už příští víkend hostí Barcelona vedoucí Real Madrid. K ústředním postavám domácích by měl patřit Andrés Iniesta, který věří v triumf svých barev. Mladý záložník však dodává, že zápas o titulu ještě zdaleka nerozhodne.

Buffon: Juventus byla správná volba

Jednička italské reprezentace a Juventusu Turín Gianluigi Buffon podle svých slov v žádném případě nelituje svého setrvání u týmu Bianconeri, přestože klub musel kvůli korupčnímu skandálu loni hrát v druhé lize. V rozhovoru navíc popřel, že by se o něj dříve zajímal konkurenční AC Milán.

Panděv na odchodu z Lazia

Lazio bude mít velké problémy, aby po letošní sezoně udrželo Gorana Panděva a vše napovídá tomu, že tento boj prohraje. Makedonského fotbalistu sleduje řada evropských velkoklubů a jejich zájem ještě zvýšilo hráčovo víkendové představení v utkání proti Juventusu...

Vlček odletí ve středu na testy do Anderlechtu

Do konce týdne by se mělo rozhodnout o tom, zda slávistický útočník Stanislav Vlček přestoupí do slavného belgického klubu Anderlecht Brusel. Ve středu fotbalista odletí se svým manažerem Pavlem Kukou do Bruselu, kde jej čekají zdravotní testy a případný podpis smlouvy.

Bianchi se rozhodl, zůstane v Manchesteru City

Nepovedený začátek v Anglii je zapomenut, Rolando Bianchi se v zimě stěhovat nebude. Italskému útočníkovi se v posledních dnech začalo dařit a i ve druhé polovině sezony bude hájit barvy Manchesteru City...

Messi bude Barceloně chybět, přiznává Casillas

Šestnácté kolo Primera Division je za námi a všichni již netrpělivě vyhlížíme to sedmnácté, v němž dojde na tradiční El Clasico. Barcelona doma přivítá Real Madrid a bude se muset obejít bez Lionela Messiho, z čehož má jistě radost brankář Bílého baletu Iker Casillas...

Čeští fotbalisté zakončili rok na šestém místě světového žebříčku

Česká fotbalová reprezentace zakončila letošní rok na šestém místě žebříčku mezinárodní federace FIFA a proti loňskému prosinci si tak o čtyři místa polepšila. V dnešním novém vydání světového pořadí národních mužstev se proti listopadu prakticky nic nezměnilo, dál vede Argentina před Brazílií a Itálií.

Benitez stále věří v zisk titulu

Dlouhých sedmnáct let fanoušci Liverpoolu marně čekají na mistrovský titul a pomalu to vypadá, že na tuto dlouhou šňůrku budou muset navléknout další korálek. Po včerejší porážce od Manchesteru United ztrácejí na první příčku již deset bodů, manažer Rafael Benitez ale neztrácí naději a stále věří v obrat...

Wenger si Gallase nemůže vynachválit

Arsene Wenger před začátkem letošní sezony velice dobře věděl, proč svěřuje kapitánskou pásku Williamu Gallasovi. Francouzský obránce je tahounem Arsenalu a Wenger si jeho příspěvek týmu nemůže vynachválit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele