Al-Ittihad hlásí další úlovek, z PSG přišel Danilo Pereira

03.09., 13:42
Aktuality
Danilo Pereira v portugalské reprezentaci. (© AFP)

Napilno má vedení Al-Ittihadu, saúdskoarabský klub koupil křídelníka Stevena Bergwijna z Ajaxu a krátce poté oficiálně oznámil příchod další posily, jeho dres oblékne defenzivně laděný záložník Danilo Pereira.

32letý bývalý kapitán FC Porto nehrál roli v letošních plánech francouzského mistra a svolení k odchodu měl od poloviny srpna. S Al-Ittihadem podepsal smlouvu na dva roky, do hlavního města Francie za něho putuje pět milionů eur.

Danilo Pereira má na svém kontě 74 startů za portugalskou reprezentaci a v PSG působil necelé čtyři roky. Během nich odehrál 157 zápasů, dal deset branek a třikrát se stal mistrem Francie, k tomu přidal dva triumfy v tamním poháru.

Vedení PSG v uplynulých dnech zužovalo soupisku a kabinu opustila řada hráčů, formou hostování nebo přestupů odešli i Ismaël Gharbi (Braga), Carlos Soler (West Ham), Juan Bernat (Villarreal), Manuel Ugarte (Manchester United), Nordi Mukiele (Leverkusen), Ilyes Housni (Le Havre) a Gabriel Moscardo (Remeš).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Bergwijn a Pereira, no to jsou hvězdy... je krásný, jak rychle ta bublina začíná praskat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele