Alvese čeká v případu sexuálního napadení v Barceloně soud

14.11.2023, 18:45
Aktuality
Dani Alves (© AFP)

Brazilec Dani Alves bude ve Španělsku souzen kvůli případu sexuálního napadení ženy na konci minulého roku v nočním klubu. Barcelonský soud dnes oznámil, že je dostatek důkazů k tomu, aby byl zahájen proces. Termín jeho začátku oznámen nebyl.

Čtyřicetiletý Alves je ve vazbě od ledna, kdy byl zatčen kvůli podezření z napadení ženy, k němuž údajně došlo 30. prosince v barcelonském klubu. V srpnu ho formálně obžaloval vyšetřující soudce.

Bývalý obránce Barcelony, Paris Saint-Germain a brazilské reprezentace vinu popírá a tvrdí, že k sexu došlo s ženiným souhlasem. Hrozí mu až 15 let vězení.

Alves během kariéry získal 42 trofejí, mimo jiné vyhrál s Barcelonou třikrát Ligu mistrů a šestkrát španělskou ligu. Za Brazílii odehrál 126 utkání, dvakrát slavil vítězství na Copě América a získal i olympijské zlato. Loni na podzim v Kataru startoval potřetí na mistrovství světa.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Dneska už nemůžeš snad ani poplácat ženskou po prdeli, aniž by ji to vadilo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mass

Koukám že si nedá pokoj ani na starý kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalista výborný a ostatok ? Nebol som tam neviem , ale “padni komu padni”…

Reagovat
Sosi

Chapu dobre, ze uz je skoro rok ve vazbe? To jako proc?

Reagovat
Mass

Co sem se dočetl, tak důkazy jsou proti němu dost silné a soud si věřil na to, aby ho podržel ve vazbě.

Reagovat
MarcoBanco

Problémom bude, že aj on neposobí úplne doverihodne. Ak si dobre pamatám, všetko to začínalo so slovami že tú ženu nepozná a nikdy ju nevidel. Postupne začal výpoved meniť až sme sa dostali k - niečo spolu mali ale ona so všetkým súhlasila

Reagovat
Mass

Nj po tý banánový aféře už mu nikdo nevěří

Reagovat
Sosi

to jo, ale to ho nemuzou vysetrovat na svobode? jako by utekl nebo co?

Reagovat
Kucka

No, třeba příklad Robinho.

Reagovat
MarcoBanco

Alebo Promes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele