Ancelotti se nechce zabývat Mbappém

16.09.2022, 10:00
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)
Kylian Mbappé by mohl PSG opustit už o rok dříve, ne až v roce 2025, jak se původně zdálo. Podle informací deníku L'Équipe má totiž francouzský forvard ve smlouvě zakotvenou opci, kterou může v roce 2024 uplatnit jedině on. Třiadvacetiletý člen pařížské ekipy je přitom stále nejvíce spojován s přesunem do Realu Madrid, takové otázky nicméně Ancelotti řešit nechce.

Existuje opravdu malá šance, že by se Mbappé mohl v létě stěhovat do madridské metropole. Dres Les Parisiens každopádně Francouz nemusí oblékat po dobu tří let, tedy za předpokladu, že by nechtěl dodržet kontrakt, který měl trvat dle původních informací do června roku 2025. Zvláštní klauzule totiž říká, že zadarmo by mohl odejít jinam už na konci sezóny 2023/24.

Před utkáním Ligy mistrů byl na toto téma osloven i madridský stratég Carlo Ancelotti. A ten dal jasně najevo, že se otázek na Mbappého hodlá zbavit. "Vzdávám se. Fakt házím ruce do vzduchu," odsekl všem novinářům. "A myslím to zcela vážně. Máme radost z našich mladých útočníků. Jsme nadšení, jak pracují Rodrygo a Vinícius Júnior. Na ostatní prostě nemyslíme."

Autor: Patrik Sandev / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
zasranej malíř

Správně trenére

Reagovat
smazaný uživatel

Realek by chtěl každýho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele