Anderson se chce dostat do formy. Neví, kde bude hrát v únoru

10.01.2016, 21:46
Aktuality
Především na své výkony v dresu Lazia se v tuto chvíli koncentruje Felipe Anderson. Ofenzivní brazilský fotbalista se stal terčem přestupových spekulací a zájem o něho má například Manchester United...

Anglický celek se o fotbalistu ucházel již v létě a do Říma dokonce měla dorazit nabídka na přestup - podle sportovního ředitele Lazia Igli Tareho Red Devils 27. srpna neúspěšně nabídli padesát milionů eur. Manchester United má o fotbalistu zájem také nyní, celou situaci pak monitoruje rovněž Bayern Mnichov.

"Jestli budu v únoru hráčem Lazia? Nevím, koncentruji se na to, abych dobře odváděl svou práci, jelikož si uvědomuji, že co se týče formy, neprožívám právě nejlepší období," řekl v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

22letý fotbalista v uplynulých týdnech nemá jisté místo v základní sestavě a často sleduje snahu svých spoluhráčů jen z lavičky náhradníků. Ideální není ani forma celého Lazia, které v týdnu doma jen remizovalo s Carpi (0:0), radost fanouškům ovšem dělají zlepšené výkony na trávnících soupeřů - v prosinci Lazio vyloupilo stadion Interu, včera si zase po bláznivém nastavení odvezlo všechny body z Florencie, poslední slovo při výhře 3:1 měl právě Felipe Anderson.

"Jsem si plně vědom toho, že musím zůstat klidný a dostat se do formy, to si vyžaduje trpělivost a podporování spoluhráčů. Zápas s Carpi byl náročný, všichni jeho hráči byli za míčem. My svou cenu ukázali už na San Siru a dnes se nám to povedlo znovu. Tato výhra je dárkem pro naše fanoušky. Musíme pracovat ještě tvrději," nechal se dále slyšet brazilský fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (360)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele