Anglický obránce James z Chelsea přijde kvůli zranění kolena o MS

16.10.2022, 11:45
Aktuality
Reece James (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
Svatej

Srát na MS, sere mě, že bude chybět dost zápasů nám. Byl v úplně nejlepší možný formě a teď budeme zas na pravým kraji slabí jak čaj..

Vtipný je, že to Hernandez se po tim zákroku kutálel jak sud a predstiral zranění, tak se to pisklo proti Jamesovi. Klasickej moderní fotbal, kdo dřív brečí, ten vládne.

Reagovat
Fairplay

"Načasování" právě že docela dobrý, alespoň se stihne dát pořádně do kupy a nebude se to honit, aby byl ready o den dřív. V LM jsme si dvojzápasem s AC výrazně polepšili a zachránili jaro a v PL teď není až tak hrozivě náročnej program do MS.

Reagovat
Frony

U Hernándeze by bylo hodně divný, kdyby se po jakýmkoliv souboji kterej prohraje nezačal svíjet jak malá děvka. Jeden z největších zmrdů v tomhle.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Svatej

trochu nepříjemně mě v tom překvapil, pěknej sráč to je no..

Reagovat
Frony

Reagovat
Salfovic

Přes TAA by si stejně nekopl.

Reagovat
M0rb1D4S

To je ale krásně roztomilý a hlavně úplně mimo názor

Reagovat
penepi

Reagovat
Kluivert9

Přes toho by si aktuálně kopl i Jenkinson...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

ved ten je zraneny tiez a ked ho dostane pod ruky ten borec z Arsenalu tak z 2 tyzdnov budu tiez 2 mesiace

Reagovat
eder

To vědí všichni. Pardon tedy až na Jižní vrata...

Reagovat
mesyas

Skvělý hráč, ale velký sklo. Takhle bude za 2-3 roky na odpis.

Reagovat
Talker

Tak tohle zranění bylo dost weird, šel do souboje a soupeř mu spadl na nohu. Tyhle souboje, kdy 2 hráči vyskočí vedle sebe a spadnou na kupu smrdí nešťastným koncem.

Je otázka nakolik je to dáno jeho životnosti a nakolik je to dáno nešťastným pádem.

Reagovat
mimi_united

Anglicko na MS nepostúpi zo skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Írán , USA, Wales... S prstem v nose...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

To by už byl výsměch, udělají 7 bodů.

Reagovat
Modroočko

Majú dosť zlú formu, ale to by musel byť mohutný provar, aby nepostúpili. Podľa mňa na úvod remizujú s Iránom, potom výhra nad USA a na záver aj nad Walesom (minimálne remíza, ak sa Wales hecne). Minimálne 5 bodov uhrajú a na postup by to malo stačiť.

Reagovat
Fenix

Jen ať jim to tam odpadne co nejvíc tenhle odpornej nároďák s pískajícími fanoušky co mají ksichty jak kdyby tam všichni trpěli downovým syndromem nepotřebuju vidět.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gunner123

Reagovat
Fairplay

Nestálo by za to zkusit jednoho z dvojice Cucurella/Chilwell napravo? Alespoň by oba dostali minuty a horší než Azpi by podle mě nebyli.

Reagovat
janinho

nie je chillwell po kantem najlepsie zarabajuci hrac chelsea? pride mi celkom zvlastne odstavit ho. ci po tom zraneni hral az tak tragicky?

Reagovat
Svatej

Je hroznej zatim

Reagovat
janinho

cucurella ma len 24... potom by toho chillwella asi bolo najlepsie predat. nepochybujem ze by za neho dostali riadny balik.

Reagovat
Svatej

Těžko říct, kdo by ho chtěl teď? Možná United, ale ti by nám za něj dali max to, co jsme do něj vložili a nevím, jestli bychom našli a především dobře odhadli nějakou solidní náhradu, navíc i Cucurella není uplně bezchybnej, ta strana je v teoretický rovině nesmírně silná, ale v praktický zatim docela neuspokojivá.

Dost to dělá i to, že na druhý straně vedeme Jamese a ten propad výkonnosti stran je ve srovnání strašně výraznej, tak to možná vypadá horší než to ve skutečnosti je..

Reagovat
janinho

fakt? ja som myslel ze james hra vyborne... ono aj zmena trenera aj majitelov sa na tej hre musi nejak podpisat.

Reagovat
Svatej

Já jsem to možná nenapsal srozumitelně, ale právě tím, jak monstrózní na tý straně James je, kdy zvládne vyzmizíkovat bez výjimky každýho hráče a ještě rozhodnout zápas dopředu, tak na druhý straně je Chilwell i Cucurella ve srovnání s ním prostě slabej odvar a právě ta mezera mezi těma stranama to dělá opticky ještě horší.

Ti dva nalevo se zkrátka musí rozjet. Chilwell na to před zraněním v pohodě měl, byl sakra skvělej, ale teď je vyloženě ochablej jak kdyby měl před zápasem maraton. Cucurella se mi zdá, že má obecně strop níž a nevim, jestli to bude někdy fakt bez výhrad stačit, takže je to takový nepříjemný.

Reagovat
janinho

jaj tak ja reku ci som uz uplne mimo... uvidime aj ako bude james vyzerat po tom zraneni. ale zatial sa mi vzdy velmi pacil (aj perezovi)

chilwella mam v drafte tak snad sa da cim skor dokopy

Reagovat
Svatej

Moc se tomu nedivím, je to náš nejvyjímečnější hráč od Hazarda (a to by vás mohlo spolehlivě odradit ), ale s tím zraněním mám celkem logický obavy.

Není zrovna tajemstvím, že i navzdory tomu, že je šikovnej na balonu, je jeho hra dost ve fyzický hře, takže jestli o tohle přijde, v podstatě mu to výrazně sníží kvalitu a dostanem se do parádního průseru, zvlášt když má čerstvou a dost napálenou smlouvu

Pokud to nezvládne do dvou měsíců, tak se bojim, že už Chillymu odbude doba hájení a jentak se nezvedne, takže budu doufat s tebou

Reagovat
janinho

je tu jedno riesenie. letny prestupak... isto sa dohodneme a radi swapneme edena ako noveho za jamesa + nieco male pre vas na kavu to som rad, ze sme sa takto rychlo dohodli

ked si kurva predstavim ze sme mohli mat hakimiho na pravej obrane tak mi furt odstreli od nervov dekel.

Reagovat
Salfovic

Nevrátí se spíš na tři stopery ?

Reagovat
blade115

Teď bych to spíš stavěl na tři vzadu a RLC na pravém wingbacku. Ani Chilwell, ani Cucurella mi napravo moc nesedí. Ale máš pravdu, že horší jak Azpi by určitě nebyli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele