Arnautović byl s debutem v dresu Interu spokojen

07.09.2009, 09:51
Aktuality
Marko Arnautović v létě odešel z Twente na hostování do Interu Milán a v sobotu nastoupil k prvnímu utkání v dresu Nerazzurri. Rakouský mladíček se gólově neprosadil a jeho tým se švýcarským Luganem jenom remizoval 3:3, přesto byl Arnautović poměrně spokojen...

"Byl to můj první zápas a myslím si, že to šlo dobře. Snažili jsme se zápas vyhrát, pro mě to byl dobrý zápas. Krůček po krůčku se vracím po zranění, ještě se budu zlepšovat," slíbil Arnautović v rozhovoru pro Inter Channel.

Řada hráčů Interu si v současné době plní reprezentační povinnosti a trenér Jose Mourinho na hřiště poslal náhradníky. Gólově se prosadili Quaresma, Vieira a Mancini. "Oblékat tento dres je pro mě ctí. Stále nejsem ve stoprocentní kondici, ale za jeden nebo dva týdny bych už fit být mohl," dodal Arnautović.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten zápas, bych rád viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verim,že sa stane novym Ibrahimovicom zranenie je už konecne prec

Reagovat
Jajinek

Názor si udělám, až ho uvidím v nějakém zápase....

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bol za zapas, ked teraz bola repre.pauza ?

Reagovat
Counter

přátelák

Reagovat
smazaný uživatel

diky, popravde som ani nevedel, ze aj cez repre.pauzu si to kluby rozdavaju, myslel som, ze ti co nereprezentuju proste len trenuju.

Reagovat
Shevchenko

Takoví Baníkovci si zahráli ve druhé lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele