Arteta: Čeká nás dlouhá pauza, ale doufám, že nás to nepřibrzdí

13.11.2022, 12:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (90)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Nezájem, kde je článek o Milnerovi

Reagovat
TaLy___

Co je s ním ??

Reagovat
Kixi Syhimour

4. hráč v historii PL, který zasáhl do 600 zápasů (Barry, Giggs, Lampard)

Reagovat
TaLy___

Tak to souhlasím že by tady měl být článek !!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zdechlina

Expreska stačí

Reagovat
FC Porto FC

Ta pauza Arsenal sundá, muhehehe

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím City, že nemusí mít strach o zranění Haalanda

Ja se budu kazdy zápas bat o naše hrace. Alepson ten Ode je taky jasnej

Reagovat
Pablos

Vůbec se ti nedivím, očekávám nějáký rekord v počtu zraněných na MS, plus se domnívám, že největší boom ještě nastane i pak při návratů, do měsíce každej druhej zraněný

Reagovat
Seydou Doumbia

City jsou na tom pořád daleko hůř než vy. Mají tam 16 hráčů, většina z nich odehraje dost zápasů. Od vás Martinelli nebude v základu, Ramsdale se asi taky přes Pickforda nedostane ne? Bez Turnera se obejdete když zůstane zdravá jednička, White a Saliba taky neodkopají vše.

Reagovat
smazaný uživatel

No City tam posílají nejvíce hracu ale zase mají celkové ten kádr kvalitnější a mohou zranene hrace lépe nahradit. Nám když se zrakvi 3 hráči ze základu tak jsme ve velkých problémech ( např když si představím že se zraní Saka, Xakha a Saliba tak je mi blbe už teď )

Reagovat
Seydou Doumbia

A právě o tom píšu hned pod tímhle komentářem že by měl Arsenal v lednu přivést 1-2 top světové hráče, pokud chtěí reálně myslet na titul...a ne si hrát na skvělý kolektiv, atmosféru a myslet si že se nikdo nezraní a všichni vydrží až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké by sis ty hrace treba představoval ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ndidi, Neves, Barella, Guimaraes, D.Luiz, Sangaré, Tielemans, Seko Fofana, Maddison, P.Torres, Bastoni, Disasi, Badiashille, Diaby, Trossard, Mahrez, Goncalves, Mbuemo...já vím, třetina drahá jak piča, třetina charakterově špatná, třetina nejsou top světoví hráči...ale prostě někdo z nich by se mi líbil, nemusíš se zaměřovat na všechny ty špatné hráče v seznamu

Reagovat
Pablos

Bez tak vykoupí tak max někoho z Brugg

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže Noa Lang

Reagovat
Pablos

Nebo třeba ten Španěl v útoku, když je Arteta Španěl

Reagovat
Seydou Doumbia

Ferran Jutgla co byl ještě loni v Barce? jo to by byl přesně takový arsenalský nákup

Reagovat
Pablos

Jj právě, taky mi to zapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Zase třeba takový Tielemans by nemusel stát úplně vymrdanou částku.. Není anglan a Leicester je úplně v hajzlu tak by ho mohli pustit....

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Pablos

Ale je zase jasně očekávatelné, že to Arsenal neudělá takovej nákup... a i docela pravděpodobné, že je City stejnak předeženou... z toho vlastně vzniká jedinej point, že pak můžeš po sezóně přijít a napsat ,,já jim to říkal" Bez ohledu na to, jestli by jim ti 1-2 hráči opravdu reálně pomohli... páč to se prostě nedozvíme

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru tak že pokud skončíme druzí tak je to super úspěch který beru všema deseti

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně tohle od Arsenalu čekám, protože to reálně není aktuálně top světový klub, respektive v klíčové chvílí nebude mít to myšlení aby přemýšleli jako tyto týmy. Nakonec se opravdu všichni budou plácat po zádech za krásné druhé místo, protože se bali zariskovat a plácnout tam kilo za 1-2 hráče, kteří by je reálně mohli udržet v boji o titul až do konce. Ale to riziko za to asi nestojí.

Reagovat
Jkb

Tak to moc neznáš Artetu. Ten člověk je myšlením jinde než byl Wenger.

Reagovat
Seydou Doumbia

V tomhle případě se rád budu mýlit. Chci po konci ledna vidět Arsenal ještě silnější co se kádru týče a krásný boj o titul až do konce.

Reagovat
Jkb

Je strašně těžké přivést kvalitní hráče v lednu. Většina týmů neprodává uprostřed sezóny své nejlepší hráče. Chce to být trošku objektivní. Arteta chce posily, Arsenal je chce taky, ale musí taky klub být ochoten pustit hráče, což opravdu není snadné.

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný, tam je miliarda faktorů aby se udělal alespon nějaký přestup, nemaluju si to jako hurvínek válku, ale mi neříkej že alespon jednoho top světového hráče by arsenal nedokázal přivést s vidinou titulu...

Reagovat
Jkb

Ale ty nepotřebuješ jednoho top hráče. Arsenal ví koho přesně potřebuje do našeho stylu hry. Ty sem napíšeš hráče kteří by v Artetově stylu hry byli úplně k ničemu, jako Ndidi, protože s míčem pod tlakem je pod úrovní Elnenyho, který aspoň zná systém a nepanikaří.

Oni mají seznam na kterém je pár jmen, o kterých vědí, že zapadnou do stylu hry, ale tam opravdu záleží, jestli je jejich kluby budou ochotny pustit uprostřed sezóny.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jasný, potom tu máš druhou variantu že ty zranitelný posty pokryješ dalšími kvalitními mladíky jako je lang a další a budeš doufat že to bude stačit...a stačit to samozřejmě může, pokud se hned chytí a pojedou na vlně s týmem a budou zapadat artetošovi do systému, proč ne...jen já to vidím jinak

Reagovat
Nizzie

Lang určitě nedojde, protože by ho Arteta za půl roku vynesl v zubech (co jsem slyšel, tak to zrovna vzorový profík není).

Reagovat
Seydou Doumbia

Napíšeš podrobnosti ?

Reagovat
Nizzie

Nějaký podrobnosti ti bohužel nenabídnu, ale jak píšu, slyšel jsem, že je to poměrně problémový hráč. Někteří holandští spoluhráči jej označili jako "troublemakera", což je teda v přímém rozporu s filozofií Artety. A nemyslím si, že je Arteta tou osobou, který by v tomhle smyslu čekal, že se člověk dá úplně do pucu.

Reagovat
SunFells

Noa Lang je zpátky? Jeho interview co dával po minulé sezóně je vypovídající o všem, on má neskutečně nezdravé sebevědomí alá Ibrahimovič a je nezdravě upřímný, takže se nebojí veřejně shodit své bývalé trenéry a nebo takové velké hráče jako Hazarda, přímo o něm řekl že je strašný ....Což se úplně neplete, ale kolegiálnost 0 teda Zároveň bylo krásné, že v tom interview byl úplně rozloučený s Bruggama a přesvědčený, že si pro něj přijde nějaký velkoklub a hovno.

Reagovat
Seydou Doumbia

ty vole zabiják jsem vůbec netušil tohle...ale je pravda že kdybych měl číst každý piča rozhovor tak v hlavě nemám nic jinýho

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

O důvod víc doufat v brzké vyřazení Anglie (a případně i Francie). U Gabiho a Gabiho se modleme, at hrají co nejméně a případně se nezraní, u Granítka verim že to zvládne a Tomi s Turnerem nejsou klíčoví (a stejně daleko nedojdou)

Reagovat
Seydou Doumbia

Aby Šakovi nepřejel koleno nějaký horkokrevný Srb v boji o postup...

Reagovat
Nizzie

Šakovi? Snad Džakovi ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Arsenal aby opravdu reálně mohl myslet na titul potřebuje v zimě přivést alespon 1 nebo 2 naprosto top hráče, někoho na úrovní Casemira (jakýkoli post co kde by se to hodilo). Nikoho na úrovní Vieiry, ale top světového hráče. Obávám se ale že to Arsenal neudělá a City je sundá a bude to pro Arsenal druhý flek.

Reagovat
Mastný Chobot

To teda rozhodne nepotrebuje. Pred sezónou si určite písal, že Arsenal potrebuje naprosto top hráčov, nie Saku, Martinelliho a Jesusa, že?

Reagovat
Seydou Doumbia

Určitě jsem jeden z těch, který Arsenal tlačil k naprosto top posilám než nadstandartním hráčům to ano. Ted ale jsme skoro v půlce ligy, Arsenal vede ligu a hraje nejhezčí fotbal v lize, paráda. Jenže po MS hráči příjdou vyštavení, do toho masakr program, příjdou zranění a já tam nevidím adekvátní náhrady na určité posty a ani mentální lídry, kteří by to v krizi dokázali strhnout na svou stranu. A ty ztráty a zranění ono to příjde to bych se nebál. Náhradu za Jesuse nevidím, plnohodnotnou náhradu za Saku/Martinelliho taky ne, střed hřiště pokud vypadne Xhaka? Partey a jeho dlouhodobé zdraví? To že je ted všechno skvělý a super neznamená že sračky nepříjdou.

Reagovat
Mastný Chobot

Prídu a posilniť by sme mali, ale nie o predražených alebo prestarnutých mamlasov, ktorí by rozdrbali tú skvelú atmosféru, ktorá tam teraz je.

Reagovat
mistr129

Středak typu Tielemanse, tzn někdo na úrovni Xhaky s Parteyem, a když se povede, tak ještě někoho na rozšíření do útočné trojice a za mě by nebylo špatné koupit ani pravého beka (s tím že by White šel na stopera místo Gabriela), nebo rovnou stopera. Teď jsme jedno zranění od toho, aby byl v základu Tomi, Cedric nebo Holding.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Jkb

Nketiah za Jesuse je velmi slušná náhrada. Je fakt, že Jesus je mnohem lepší hráč, ale Nketiah je lepší zakončovatel a udělal obrovskej pokrok ve své hře.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

A rozesrat kádr který funguje výborně? Pokud nebudou zranění tak zbytečně..

Reagovat
Seydou Doumbia

Artetoš mi vždy přišel jako trenér který si umí vybírat hráče s dobrým charaktérem, pokud to mimo mladých zvladne i u top světových hráčů tak problém nikde nevidím. Problém vidím zranění Saku, Jesuse, Xhaky do konce sezony na začátku února bez plánu b. Nikoho nepřivést aby se nerozesrala kabina a spoléhat někde od 22 kola že všem vydrží zdraví a na vlně top výkonu a euforie se to nějak dotlačí mi jako lepší varianta nepříjde. A přesně toho se u Arsenalu bojím že to udělá.

Reagovat
afc

Jedno kridlo Mudryk? a jeden stredny zaloznik Danilo? a sme komplet.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mudryk by šel, ale pokud mu ukrajinci napáli tu brutální cenovku tak je to nesmysl, na trhu jsou rozhodně levnější a taky zajímavé varianty. Danila myslíš kterého, z PSG nebo jiného?

Reagovat
Mastný Chobot

z Palmeiras

Reagovat
Seydou Doumbia

Jestli myslíš že junior kdesik z pralesu má šanci plnohodnotně nahradit někoho v záloze v případě zranění klíčového hráče tak ano. Já bych se radši nasral a přivedl někoho jako Ndidi, Neves, top kvalitu klidně za ranec prachu a opravdu reálně zabojoval o titul...nemusíš ty dva komentovat, prostě hráče této úrovně

Reagovat
Mastný Chobot

Ja na to nemám názor, ale Danilo z Palmeiras s Arsenalom bol dosť spájaný, preto ho afc napísal

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný v poho...hráč do budoucna proč ne, ale mi šlo o někoho kdo pomůže ted hned

Reagovat
Petr Keš

Cenovou si vymyslet můžou jak chcou, ti tou válkou budou finančně v piči. Ještě budou rádi za 50mega

Reagovat
Mönchengladbach

Je někde spočítáno, kolik hráčů jednotlivým klubům PL odjede na MS?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

za rychlost

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Largest xG under-performances in the Premier League since 2014/15.

https://i.redd.it/mrkgfrn4xqz91.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

už si ako tí proruskí tragédi, čo si vždy musia hľadať novú barličku, keď sa im rúti svet. "Dobrovoľné stiahnutie za Dneper", čo?

Reagovat
smazaný uživatel

jebe?

Reagovat
jk

Něco jako ta twitterová úderka co začala u Jesuse řešit jeho defenzivní skills když přestal dávat góly ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Jeho prinos do hry sa vyzdvihuje cely cas (a vyhral nam to nim aj vcera btw), vy dvaja uz naozaj neviete kam z konopi

Reagovat
jk

No hroutím se jak Антонівський міст abych zůstal u těch tvých povýšeneckých přirovnání

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
dantetomas

Vyrazne zlepsenie Jesusa. Ale ak taky Richarlison to ma dobre premyslene. Nemozes mat spatne xG ked sa nedostavas do sanci...

Reagovat
Petr Keš

Richarlison je dement. Stačí se podívat na jeho reakce na hřišti, a hned vidíš že do té opičárny patří.

Reagovat
EZ

Statistika je krasna vec, skoda len, ze je to jednorozmerny udaj ktory si vie ohnut kazdy do svojho narativu

Reagovat
jk

Reagovat
technecium

https://understat.com/player/2097

Bozi statisticky nastroj

Reagovat
Salfovic

Zabrzdí.

Reagovat
Freedo

OT: Ve Fantasy PL bude neomezenej počet přestupů během MS, ale jak to bude s cenama - budou se během turnaje měnit (kvůli % vlastnictví hráčů manažéry)? Počítám že ne, ale nikde jsem to nečetl potvrzené.

Reagovat
Busby babes

dneska vecer budou posledni zmeny v cenach

Reagovat
smazaný uživatel

Uz byly dneska v noci. Ted uz to je zamrzly.

Reagovat
Busby babes

ok, videl jsem tweet dneska, mozna byl uz ze vcera.

Reagovat
Freedo

dík za upřesnění

Reagovat
Remt

OT: Kdo je největší favorit v koupi LFC? Katar? Ten prachaty Ind nebo ten prachaty American? Minimálně ten Ind a american tedy nejsou žádní chudáci, co jsem koukal

Reagovat
Higi

Sleduju druhej poločas PSG ve francoizské, to je snad přátelák ne? To tempo mi připadá hrozně komický jako... asi tak nevypadají všechny zápasy PSG, ale jako proti Bayernu budou muset trošku přepnout, jinak za mě si s něma vytřou prdel... Mbappe měl jít do toho Realu, nevím co v té francii nacvičuje, dnes zápas třeba úplně o ničem podlemně, tam běhají jak na tréninku...

Reagovat
Jordi Alba

PSG vyhrálo titul v 1. kole a většina z nich se beztak vidí už na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City have played 8 games at home and 6 away while Arsenal have played 6 at home and 8 away.

Man City have only played 2 of the top 6 while Arsenal have played all of them apart from Man City.

kazdopadne po pauze nas cakaj seria tazkych zapasov a tam moze prist krizicka

Reagovat
J0EL

Reagovat
EZ

Ste realne v hre o titul a snad to teda zvladnete uz

Reagovat
Nizzie

Reagovat
justcall

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele