Autor hattricku proti Celtiku bude BVB chybět měsíc a půl, Adeyemiho trápí svalové zranění

Dnes, 19:26
Aktuality
Karim Adeyemi (© ČTK / imago sportfotodienst / Joachim Bywaletz)

Talentovaný útočník Dortmundu Karim Adeyemi, který se v úterním utkání Ligy mistrů blýskl hattrickem při vítězství 7:1 nad Celticem Glasgow, bude měsíc a půl mimo hru. Dvaadvacetiletý fotbalista si v zápase poranil stehenní sval. Trenér Nuri Sahin dnes novinářům řekl, že bude postrádat také osmnáctiletého belgického útočníka Juliena Duranvillea, který utrpěl zranění ve stejném utkání.

"Měli by se vrátit po reprezentační pauze v polovině listopadu," uvedl Sahin před sobotním bundesligovým zápasem proti Unionu Berlín. V něm se Borussia pokusí odčinit týden starý debakl 1:5 se Stuttgartem. V tabulce je Dortmund pátý.

Adeyemi je s třemi góly druhý v tabulce střelců Ligy mistrů. V domácí soutěži zatím skóroval dvakrát.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Martin9719

Death Adeyemi is not death.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele