Balotelli ukončil smlouvu v Sionu, znovu bude hrát za turecký Demirspor

15.09.2023, 14:10, aktualizováno 15.09.2023, 17:32
Aktuality
Mario Balotelli (© AFP)

Italský útočník Mario Balotelli skončil po ročním angažmá v Sionu a zamířil zpět do turecké ligy, kde se opět upsal Demirsporu. Předseda švýcarského klubu potvrdil tamním médiím, že se dohodl s třiatřicetiletým bývalým italským reprezentantem na ukončení smlouvy, kterou měl ještě na rok. Sion se tak zbavil drahého hráče, jenž měl podle listu Blick roční plat 2,8 milionu franků (71,7 milionu korun).

Zástupci Demirsporu, který trénuje bývalý nizozemský reprezentant Patrick Kluivert, dnes na sociální síti X, dříve twitteru, oznámili, že s Balotellim uzavřeli roční smlouvu. Její součástí je i opce na další sezonu.

Balotelli, jehož kariéru poznamenala řada výstřelků na hřišti i mimo něj a výkyvy formy, v minulosti působil ve věhlasných klubech Interu a AC Milán, Manchesteru City či Liverpoolu. V italské reprezentaci nastoupil k 36 zápasům a vstřelil 14 gólů.

Do Sionu odešel po dvou letech v tureckém Demirsporu, v jehož dresu dal v 35 zápasech 19 branek. V Sionu už tak produktivní nebyl, s klubem sestoupil do druhé ligy a v nové sezoně zatím nehrál. Demirspor má nyní o jeho služby opět zájem.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Vopi11

Starý dobrý hovado

Reagovat
vceradnesazitra

Why always him?

Reagovat
srandamač

Až on ukončí kariéru, tak to bude pro EF stejná tragédie jako dostavení hradeckého stadionu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

necekal bych, ze z te trojice messi, balotelli, ronaldo, bude on tim, kdo se nesmiri s nejakym retirementem a bude stale chtit hrat fotbal v lize, kde o neco jde. Mario

Reagovat
Mercury

Reagovat
Felitel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
romeo351

Reagovat
Talker

Je vtipné, že článek nikoho nezajímal, visel tu 5 hodin jako 3. článek tuším(?), byly u toho 3 komentáře a po 5 hodinách se přesunul na hlavní zprávu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Protože redakci došlo že v turecké lize jsou ted dva nejlepší hráči součanosti tak to museli napravit...Blboteli a Bobby Zi legendy (Didier Lamkel Ze)

Reagovat
Jason_

REPRA !

Reagovat
Recoba Inter

Zajímá to někoho?

Reagovat
Felitel

Mě jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele