Balotelliho lanařila Salernitana. Nabídka přišla až na poslední chvíli, říká útočník

08.02., 15:50
Aktuality
Mario Balotelli (© AFP)

Mario Balotelli každoročně střídá zaměstnavatele a před několika dny nechybělo zase tak moc, aby se po dvou a půl letech vrátil do Itálie. Zájem o zkušeného útočníka měla Salernitana a došlo i na jednání.

33letý Balotelli aktuálně působí v turecké Adaně Demirspor a v průběhu ledna se netajil zaječími úmysly. Na Apeninském poloostrově v minulosti vystřídal dresy obou milánských velkoklubů, Brescie a naposledy Monzy.

"Možnost přestupu do Salerna zde byla, ale nabídka přišla až na poslední chvíli, proto jsem zůstal v Turecku," popisuje Balotelli dění z minulé středy.

"Celý případ byl řešen špatným způsobem. Já bych šel, jenomže jednání trvala strašně dlouho. Pokud vás nějaký klub doopravdy chce, tak se jednání dají vyřešit za jediný den," hledá hlavní příčinu neúspěchu rokování.

Balotelli se do tureckého klubu vrátil na začátku letošní sezony a stihl jen pět zápasů, než si v polovině listopadu poranil koleno a musel na operaci. Svou sbírku tří branek může rozšířit již zítra v domácím duelu proti Kasimpaşe, zdravotní trable jsou pryč a někdejší hráč Marseille, Nice nebo Manchesteru City je připraven naskočit.

"Co se týká mého návratu na trávníky, tak znovu hrát budu v pátek. Do konce sezony zbývá čtrnáct zápasů a mým cílem je nastřílet v nich minimálně deset branek. Pochopitelně budu zahrávat pokutové kopy," řekl dále s tradičním sebevědomím.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (10)

Přidat komentář
Pony Slaystation

- Pochopitelně budu zahrávat pokutové kopy -

Reagovat
FiX

Tak Turecko, mno. Asi už mají dopředu pořešený se sudíma.

Reagovat
Rudnevs

Do konce sezony zbývá čtrnáct zápasů a mým cílem je nastřílet v nich minimálně deset branek

V celej doterajšej sezóne má 3

Reagovat
bayern987

Protože odehrál jen 5 zápasů?

Reagovat
Rudnevs

Moja chyba. Sorry...

Reagovat
Kryptos_

Nekaž to.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Má 61 minut na gól :)

Reagovat
Mass

V každym zápase jedna pencle a máš to.

Reagovat
I*M

Jeden by byl, už zbývá jenom 9

Reagovat
Neutron

Vypatlanec a totalne overrated hrac…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele