Baník Ostrava má další posilu, dotáhl příchod Blažka ze Skalice

23.06.2023, 19:57
Aktuality

Stoper Filip Blažek se stal třetí letní posilou Ostravy. Baník vykoupil pětadvacetiletého Slováka ze Skalice a uzavřel s ním tříletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu.

Blažek nechyběl už na úterním startu letní přípravy, formálně ale jeho přestup dotáhl Baník až dnes. "Filip má na středního obránce výborné parametry a s jeho příchodem znovu získáváme větší variabilitu v našich obranných řadách. Věříme, že bude přínosem a zkvalitněním našeho kádru," řekl šéf sportovního úseku Baníku Luděk Mikloško.

Blažek hrál v minulosti i za kodaňské Bröndby. "Hodně mi to dalo, s týmem jsme vyhráli i Dánský pohár. Teď se těším na novou výzvu. Baník považuju za jeden z top týmů v české lize a vím, že je tu velká fanouškovská základna. Na to se hodně těším," uvedl někdejší mládežnický reprezentant.

Jedenáctý tým minulé ligové sezony už oficiálně přivedl dva ofenzivní hráče, Nigerijce Abdullahiho Tanka z druholigového Varnsdorfu a na hostování ze Slavie Brazilce Ewertona. Novými posilami by se měli stát i útočník Filip Kubala z Hradce Králové, který s mužstvem trénuje od začátku přípravy, a obránce Matej Madleňák. Čtyřiadvacetiletý Slovák se připojil k Baníku dnes.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nas Hancko z Wishe, pecka

Reagovat
Mass

Blazsko

Reagovat
JackDaniels.

Blancko

Reagovat
JackDaniels.

Nie je vobec zly

Reagovat
HorajzmAmmann

Fakt? Spis jsem četl že spíš průměr...

Reagovat
JackDaniels.

V lepsom time ako je Banik mu verim, v Skalici vynikal. Cas ukaze, ale potencial ma dobry a pre Banik dobra kupa podla mna. Samozrejme bude zalezat na mnohych veciach.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele