BARCA SLEDUJE ÚTOČNÍKY Z BUNDESLIGY

15.04.2007, 12:15
Aktuality
Námluvy Barcelony s Diegem Militem a Rodrigem Palaciem nevypadají pro katalánský klub nejrůžověji a vedení se tak již rozhlíží jinde. Španělský mistr si údajně vyhlédl dvě posily v Německu...

První posilou je Miroslav Klose. O odchodu nejlepšího střelce loňskéh světového šampionátu z Werderu Brémy se mluví již dlouho. Sám hráč si sám pro sebe vybral pět klubů a je velmi pravděpodobné, že Barcelona je jedním z nich. Klosemu končí v Brémách smlouva za rok a jeho přestup by nemusel být nákladný, španělská a německá média ho odhadují na pět až sedm milionů eur.

Druhým vyhlédnutým útočníkem je pro spoustu lidí překvapivě Claudio Pizarro. Peruánskému reprezentantovi končí v létě smlouva v Bayernu Mnichov a vzhledem k tomu, že v posledních zápasech dostávají přednost Makaay s Podolskim, se její prodloužení očekávat asi nedá.

Vedle Barcelony se o oba zmíněné fotbalisty údajně zajímá také Juventus Turín a řada dalších evropských velkoklubů. Španělský deník El Mundo Deportivo pro zajímavost uspořádal anketu, ve které se fanoušků Barcelony zeptal, kterého útočníka by v kádru svého milovaného klubu rádi přivítali. A výsledky? První Peruánec, druhý Argentinec a třetí Němec.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Matej

No Klose by nebol spatny a Pizzaro zadarmo tirz nie.

Reagovat
HOST*

klose s tonim by byly nejvic perfect

Reagovat
HOST*Zago

Ale za tuhle smesnou cenu Kloseho Bremy nikam neprodaj

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlej než neco napíšeš za rok mu konci smlouva kterou nechce prodloužit ... takže bremy budou rady když za neho vubec neco dostanou než aby odešel zadarmo...

Reagovat
HOST*Zago

Ja jsem sakra Fanda Brem tak mi tady nepis at o necem premyslim ....Za prvy Kdes slysel ze Klose nechce prodlouzit.Bremy mu nabidli novou smlouvu na tri roky a vydela si mnohem vic.To uz je na nem jak se rozhodne.Ale kdyz Tottenham koupil minuly rok Berbatova za 15 mil. eur tak za format hrace jako je Klose je 7 mil. eur smich.Tak o tom radsi popremyslej ty.A chtej ho i jine kluby.Nejni jenom Barca

Reagovat
HOST*Tavo

A zase se mluví o jménech, která se mi vůbec nelíbí. A myslim, že nejenom mě... Pizarro by dopadl asi stejně jako Ezquerro, v lepším případě jako Gudjohnsen.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

naopak!!! pozor na to! Pizarro by podle mě byla trefa do černého

Reagovat
HOST*Vincent

neeeee Pizarro musí bejt náš

Reagovat
smazaný uživatel

do Atlética s ním!!! do by byl kup..

Reagovat
HOST*Matej

Jaky kup omg on ide prec zadarmo, lebo mu konci zmluva!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jo vlastně..

Reagovat
HOST*Tavo

Nemyslel jsi náhodou Tavana?

Reagovat
HOST*Jakub

Hlavně ne Kloseho!!!!!

Reagovat
HOST*Carlitos

jedině Palacio..

Reagovat
HOST*Tavo

Tak to aby se začala celá Barcelona skládat jako na Sagradu Familii... je moc drahej.

Reagovat
Messiáš

Na Kloseho ani zdaleka nemá

Reagovat
HOST*1860

preci v Juve!

Reagovat
HOST*Huricane

Doufam ze toho nemeckyho srace nepriwedem je to shitak

Reagovat
HOST*ital

Klose do Juve.V balíčku s Diegem klidně za 50 mega...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele