Barcelona hlásí další citelnou ztrátu, Ter Stegen půjde se zády na operaci

05.12.2023, 15:43
Aktuality
Marc-André ter Stegen (© AFP)

Další citelnou ztrátu zaznamenala Barcelona. Z posledního reprezentačního srazu si vážně zraněné koleno přivezl záložník Gavi, pro něhož tím předčasně skončila celá sezona, společnost na marodce mu pak delší dobu bude dělat Marc-André ter Stegen.

Německého brankáře od listopadu trápí záda, chyběl národnímu týmu a v uplynulých zápasech nebyl k dispozici ani katalánskému klubu. Bolesti navíc neustupovaly, začalo se mluvit o možné operaci a chirurgickému zákroku se gólman také podrobí.

Ter Stegen půjde pod kudlu v nejbližších dnech a mimo hru by následně měl být minimálně dva měsíce. Vynechá tak řadu utkání španělské ligy, vedle toho bude v ohrožení jeho účast v osmifinále Ligy mistrů, to startuje 13. února.

Za jasnou jedničku mezi tyčemi Barcelony zaskakuje Iñaki Peña, který letos v květnu prodlužoval smlouvu do června 2026. 24letý gólman za katalánský celek naskočil celkem osmkrát, v osmi duelech ho využil i Galatasaray, v němž Peña loni na jaře hostoval.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Bayern +

Uff, to je škoda. A zrovna v čase, kedy si prajú už aj fans Bayernu, aby bol jednotkou v repre.

Reagovat
kattos

Jedničkou Německa je o tom snad už nikdo nemůže pochybovat

Reagovat
Bayern +

Všetko sa uvidí podľa dĺžky absencie ter Stegena. Ak bude mimo dva mesiace, tak formu nabrať stihne. Ak bude mimo takmer do konca sezóny, tak Nags z neho jednotku na ME neurobí. Plus teda Neuer po ročnej pauze zatiaľ chytá lepšie ako pred ňou.

Reagovat
kattos

Jo, ale Stegen nebude mimo do Eura

Reagovat
-R2D2-

Peña zaskočí, hlavně ať mu drží zdraví jinak jsme v háji. Tenas loni zvolil odchod, což byl při jeho situaci v Barce logickej krok, i když v čem si ve finále polepšil nevím. Třeba onen povedenej debut za PSG chytne za pačesy, ale pochybuju, že ve výsledku posadí Itala. Takže naše jediný alternativy jsou Astralaga, potažmo nějaká hostovačka jménem Vidal. Ani jednoho nasledovanýho nemám, takže ví o nich někdo něco?

De Gea by to za almužnu nevzal? Spotify určitě poslouchá, kus trávníku by taky jistě ocenil…

Reagovat
Gazdo

Naco? Pena to zvladne

Reagovat
EaP

Dnes sa množia správy , že mu Deco ponúkne zmluvu na 6 mesiacov. Tak možné to je

Reagovat
LAM

Od začátku sezóny jsme ani jednou nehráli se stejnou sestavou dva zápasy za sebou a to vůbec nemluvím a základní 11. Těžko pak čekat nějakou top formu i když poslední dva zápasy to bylo dost slušný.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Zasraná repre pauza...

Reagovat
Kejza

Zas když je to na 8-9 týdnů cca ta pauza, tak lepší teď, když je LM na jaro pořešená a největší zápasy podzimu jsou víceméně za námi. Na nejdůležitější fázi sezóny bude zpátky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele