BAROŠ V HLEDÁČKU VILLARREALU

02.07.2007, 16:51
Aktuality
Milan Baroš možná vydrží v Lyonu pouze půl roku, španělský Villarreal totiž začal s hledáním náhrady za kanonýra Diega Forlana a v jeho hledáčku uvízl právě český reprezentant. Vedle Baroše se "Žlutá ponorka" zajímá ještě o další dva útočníky...

Villarreal již přišel o Diega Forlana, který za 21 milionů eur zamířil do Atletika Madrid. Úkolem nahradit uruguayského kanonýra měl být pověřen Raúl Tamudo, jenomže Espanyol svého kapitána označil za neprodejného a z Barcelony se nechce ani samotnému hráči.

Vedení a trenér Pellegrini se proto porozhlédli jinde a už vybrali tři kandidáty. Tím prvním je Milan Baroš. Odchovanec Baníku Ostrava stále marně hledá formu a v Lyonu se po příchodu z Aston Villy prosadil střelecky pouze čtyřikrát. Více než svým fotbalovým uměním na sebe upozornil rasistickým gestem v utkání s Rennes, kvůli němuž vynechal závěr ligové sezony.

V hledáčku Villarrealu je také Djibril Cisse, jeho příchod se však jeví jako nepříliš reálný. Francouzský útočník sice stále patří Liverpoolu a manažer Rafael Benitez ho chce prodat, na spadnutí je ale přestup do Marseille, kde Cisse letos hostoval.

Tím třetím do party je poté Roberto Soldado a v tomto případě bude muset Villarreal počkat, jak dopadne jednání hráče s Realem Madrid. 22letý útočník letos hostoval v Osasuně a protlačil se dokonce i do španělské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*

Villareal jsou kruzáci.Tomu se musím smát

Reagovat
HOST*

co to je kruzáci?tak se neměli zbavovat forlana!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krizáci?

Reagovat
Xavi

Křižáci?

Reagovat
HOST*

vzdyt bary a jeho forma tak na neho je villareal jeste hodne moc dobry ten potrebuje tak krajsky prebor aby se spamatoval a zadna repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*kuk

Ani dva dny po utkání Sub 20 na MS s Argentinou, zde nenI komentář!!! Dovolené? Nezájem??

Reagovat
HOST*

tak ho napiš

Reagovat
HOST*

souhlas nevim co dělá v repre akorát dělá píčoviny nemam ho rád jediný co dokázal bylo euro jinak nic víc!!!!!

Reagovat
HOST*

Bary se zvedne

Reagovat
HOST*

tomu ze se bary zvedne neveris ani ty sam ne .....byl bych rad kdyby se zvedla hral jako kdysi v baniku ale nedavam mu moc sanci.. chce to jenom cas kdy vyhodi brucknera a baros pujde taky

Reagovat
HOST*

dyt je jeste mladej.ma roky pred sebou.ja bych ho neodepisoval.navic hraje v kvalitnim klubu.chce to jen cas

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

furt nechápu jak se ho mohl zbavit liverpool!!!to samí i cisseho!!!hlavne ze si tam benitez taha voronina!!!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

sice dal 4 góly ale v 8 utkání protože skoro vždy nastupuje fred

Reagovat
smazaný uživatel

Svět se zbláznil.Plašil má nabídku z Osasuny,Rozehnal v Newcastlu a Baroš ve Villarreal?

Reagovat
HOST*GEGE

taky mi to pripada ze o nase nejhorsi hrace je nejaky velky zajem

Reagovat
HOST*Parker

To víš... když je dobrej agent.

Reagovat
Slejdy

hh lol

Reagovat
HOST*

Vráta Lokvenc asi zamíří do Chelsea!Mouhrinho chce prý nákýho vytáhlýho ůtočníka.Cena za přestup tak 25mil což je víc neý za Titiho do barcy.V tom případě je asi na odchodu z chelsea čerstvě pizarro nebo schevcenko kerej prej možná půjde do slavi,jestli sešívaní postaví stadion.

Reagovat
alegre

Trapné, blbé...

Reagovat
HOST*

souhlas

Reagovat
HOST*

“I want to guarantee to Real Madrid chief Ramon Calderon that Kaka will be in Milanello on July 23 as per schedule, to start pre-season training with his teammates,” said Galliani.

“I also want him to know that on August 31 he will play the European Super Cup Final in Monaco against Sevilla as a European champion and he will take part in the World Club Championship in Japan in December as well.”

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele