BARTHEZ: JEŠTĚ NEKONČÍM

03.05.2007, 17:24
Aktuality
Fabien Barthez už nikdy nebude chytat za Nantes, ve své kariéře však bude i nadále pokračovat. 35letý bývalý francouzský reprezentant a mistr světa i Evropy má stále spoustu sil a nyní si hledá nového zaměstnavatele...

"Cítím, že v sobě stále mám ještě dva dobré roky," prozradil dnes Barthez.

Barthez v zimě vzal zpět své rozhodnutí o konci kariéry, k němuž dospěl o světovém šampionátu v Německu, a rozhodl se pomoci Nantes v boji o přežití v Ligue 1. Jenomže svůj cíl nesplnil, Nantes se s největší pravděpodobností s francouzskou elitou rozloučí, což neunášejí někteří fanoušci. Pět nebo šest z nich Bartheze po sobotním utkání s Rennes (0:2) dokonce napadlo.

"Byli velmi agresivní a silní. Mlátili do předního skla, kopali do auta a já jsem s sebou ještě měl nevlastního otce. Jeden z nich otevřel dveře a snažil se mě kopnout," popisuje Barthez divoký odjezd ze stadionu, na který se již nikdy nevrátí. "Za Nantes již nikdy hrát nebudu. Je to příliš komplikované. Nechci riskovat, aby můj syn viděl svého otce trpět," rozloučil se Barthez s Nantes.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele