BARTHEZ KONČÍ V NANTES

30.04.2007, 15:59
Aktuality
Fabien Barthez uzavřel kapitolu jménem Nantes. 35letého francuzského brankáře po sobotní porážce od Rennes napadl nespokojený fanoušek a následně odcestoval za svou rodinou. Do Nantes pak dnes odpoledne vzkázal, že dres tohoto klubu již neoblékne a není jisté, zda vůbec bude pokračovat v profesionální kariéře...

"Za Nantes již hrát nebudu. Nemá to nic společného s fotbalem, už se tam necítím bezpečně a je lepší, když odejdu," prohlásil Barthez v rozhovoru pro rádio France Info.

35letý gólman po světovém šampionátu v Německu původně ukončil kariéru, v zimě se však nechal přemluvit k návratu a měl se stát hlavním trumfem Nantes v boji o přežití mezi francouzskou elitou. Jenomže Barthezovi toto angažmá příliš nevyšlo, ve 14 zápasech inkasoval 23 branek, přičemž některé z nich byly hodně laciné.

Čtyři kola před konce Ligue 1 je prakticky jasné, že Nantes poprvé za 44 let sestoupí. Na svém kontě má v tuto chvíli pouhých třicet bodů a po víkendové porážce od Rennes jich na sedmnácté Nice ztrácí již osm.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Manu

Klasický gólman dřívějších dob, něco jako Kahn, dokaže vytahnout super zakroky,ale dostat i lacinaky. proto se mu asi nedostalo toho stesti hrat za lepsi klub.

Reagovat
Pharrell

dobre udelal ze odesel

Reagovat
HOST*

hral za Man UTD tak neviem co tu vypravas

Reagovat
HOST*Manu

ja to o něm asi nevím že?? ale na MU to byl slabý gólman, myslel jsem že by mohl chytat v lepším klubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele