Bayern Mnichov potvrdil příchod obránce Richardse

27.05.2021, 10:08
Aktuality
Na soupisce Bayernu Mnichov i nadále bude jeden ryze anglický fotbalista, přestože Jamal Musiala nedávno zavrhl možnost reprezentovat na seniorské úrovni Albion a dal přednost německému národnímu týmu. Bavorský celek dnes potvrdil příchod třiadvacetiletého obránce Omara Richardse z Readingu, ten podepsal smlouvu na čtyři roky...

Richards přichází zdarma, v druholigovém anglickém celku mu vypršel kontrakt a s Bayernem se podle německých médií domluvil už v únoru, o několik týdnů později se pak podrobil i zdravotní prohlídce.

"Těší nás, že si Omar vybral FC Bayern," raduje se sportovní ředitel Hasan Salihamidžić.

"Omar je po technické stránce kvalitním hráčem na pozici levého obránce. Směrem do ofenzívy dovede najít ta správná řešení, je pozorný a věříme, že v našem týmu sehraje důležitou roli," dodal.

Richards strávil v Readingu celou dosavadní kariéru a do prvního týmu se začlenil už v sezoně 2017/2018. Celkem v League Championship odehrál 82 zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (37)

Přidat komentář
Gazdo

Coze prosim?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Z Champu do Bayernu ve 23, to chceš!

Reagovat
Vincent Vegan

ten skok ze 6. do 3. nejlepsi ligy by mel zvladnout

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je fakt!

Reagovat
Kucka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsi nekdy jmeno Kylian Mbappe??

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nemám tušení o koho jde.

Reagovat
PavlíčeQ

free transfer, jak jinak

Reagovat
Psy_cho

Ten Salihamidžič má nákupy, to by jeden blil. Nevadí, co je to za hráče, hlavně když je zadarmo. Zadarmo i žloutenku.

Reagovat
Kaspar

Co s tim ma Musiala spolecnyho?

Reagovat
Mr.Mike

Je to divnej clanek

Reagovat
hornito

Reagovat
FUnk

zadarmo z druhe ligy do bayernu. A hned prvni sezonu bude skvely hrac do zakladu

Reagovat
SpartaOvenka

Už oslabujeme i konkurenci v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fejeton?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Back up za Daviese zadarmo dobry

Reagovat
Shevchenko

To už by mi větší smysl dával Micah Richards.

Reagovat
Neutron

Alebo Keith

Reagovat
Vincent Vegan

nebo Denise?

Reagovat
Neutron

To mozno tak 20 rokov dozadu

Reagovat
Vincent Vegan

tjn, v Jeden svet nestaci hrala docela dobre

Reagovat
LAM

Reagovat
Sir Red Devil

Že barcelona posiluje zadarmo lebo je zadlžena jak rozvojove krajiny a nema ani na chleba bych pochopil, ale že Bayern vytáhne z druhej anglickej ligy zadarmo mladíka može mať len tri dôvody:

1. Je zadarmo, ako hráč na lavičku why not

2. Je zadarmo, za rok predáme a zarobíme

3. Hladali sme posilu do obrany a zadarmo je ideálny kauf.

Reagovat
JozkokozleJ

Dobra analyza

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, všechny tři body máš správně. Byť se to nezdá, pandemie dolehla i na rozpočet bayernu. Přesněji řečeno: rozpočet mají furt asi nejzdravější ze všech velkoklubů, ale v tom to právě je, nehodlají na tom nic měnit = nehodlají se zadlužit na pět generací dopředu, jako jiní. Ze stejného důvodu půjde asi Coman do Pl. Bayern ho podržel, když na tom byl zdravotně i výkonnostně nejhůř a on se po jedné lepší sezoně odvděčil tím, že si najal tu izraelskou piraňu Zahaviho. Jsem zvědav, jak dlouho ta platová bublina vydrží. Tipoval bych, že moc dlouho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hele Barca se snazila urvat s podpisovym bonusem 20mil. euro Flicka na pozici trenera jeste 3 dny pred tim nez podepsal nemecky svaz. Byla poslednim kdo to zkousel (Real daval nabidku 4 dny pred). V oficialnim prohlaseni Laporty je ze hlavnim prestupovym cilem je Halaand z Dortmundu ktery se pro zmenu nechal slyset ze pod 180 nepujde - jenze by mohla byt kompenzace hraci (Dembele - v Borusii hral skvele + Countinho ktery v bundeslize zanechal slusny dojem;)) .. resi se kvuli neho odchod Umtitiho a dalsich kteri nejsou oporami ale maji enormni platy .. A setri se na jedine a to smlouva pro Messiho - Barca jako nejhodnotnejsi sportovni klub a sportovni znacka dluzi neco kolem 1,1 mld euro co v pripade problemu z fleku zatahnou Socios ;)

Reagovat
ACSeRw!n

?????????

Reagovat
Rich

Jeho styl hry je podobný dosti Daviesovi, je hodně rychlý a silný. Navíc zdarma posílá jako back up za Daviese, jelikož Lucas se přesune na pozici stopera...

Reagovat
bayern987

Já ti nevím no, hrát jsem ho neviděl, ale na profi úrovni si jako LB nepřipsal ani jednu asistenci ve 105 zápasech ve druhý anglický, to je docela kumšt.

Reagovat
Rich

Já bych mu dal šanci, Davies bude číslo jedna, ale pokud bude rychlý dopředu i dozadu jako Davies, když vypadne, tak není co řešit. Otázka bude, jak mu to sedne. Ale jestli mu to půjde, tak to bude paradox, Sarr k nám přišel za peníze a tenhle zdarma... Ono jako je dobře, že vedení nechce moc utrácet... A tato pozice musela být nějak pořešena taky, prioritami jsou pravý bek a křídlo. Letos se nebude ani posilat pozice Kimmicha a Goretzky... Protože proč, pokud Tolisso zůstane, Rocca dostane více šancí, navíc Musiala tam může hrát, tak až příští rok ten Neuhauss...

Reagovat
Psy_cho

Ještě jsem slyšel jméno Wijnaldum z Liverpoolu. Smlouvu tam nepodepsal, je mu sice 30, ale hrál v základu.

Reagovat
Rich

To je pasé. Jeho platové nároky za back up jsou příliš vysoké, podepíše smlouvu v Barceloně, Koemann ho chce navíc. Sice i Nagelsmann by ho chtěl, ale bohužel, musí se smířit, že letos mu nepřijde, žádný hráč, kterého by chtěl. Hakimi, kterého by si přál by byla hodně dobrá posila, ale je to nereálný pro teď, stejně jako Neuhauss... Počítám, že bude dotažena hostovačka nějakého křídla, možná Dembelé by se mohl zkusit a nebo někdo jiný...

Reagovat
Psy_cho

To bude zase posílení alá Sarr. To ješte Koman chce dvojnásobný plat, chce plat jako Leva či Neuer. Zase si vzal agenta, co měl Alaba

Reagovat
Rich

Podle mě nebude, oproti Sarrovi má přednosti v podobě driblingu, podržení míče a rychlost. Ani jedno Sarr nemá. Coman má horší plat ne Sané, ale Coman nechce mít plat jako Lewa nebo Neuer, chce mít o něco lepší plat. Já si myslím, že by vedení mohlo trochu ustoupit Comanovi, je to platný hráč, nedává tolik golů, ale má asistence, letos druhý v asistencích po Mullerovi... Já vidím problém v tom, že vedení nechce jednat se Zahavim, což je nový agent Comana, větší problém je i v tom, že tu částku, co Coman nebo jeho agent chce, tak to není zase tak moc, jenomže to vedení nechce... Ovšem je zde problém, kde sehnat kvalitní křídlo, když Coman odejde do Anglie, jelikož tam mu dají i více...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jeno doufám, že z Hernandeze je v Bayernu už natrvalo stoper. Je tam nejlepší, tak snad zase nikdo nebude vymýšlet kraviny, jak ho rvát na levého beka. Ne že by to nezvládl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele