Bayernu se zranil další hráč, Coman si poranil v Augsburgu koleno

27.01., 19:48
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)

Bayernu Mnichov se zranil další hráč. Z dnešního utkání německé fotbalové ligy v Augsburgu odstoupil už ve 26. minutě francouzský záložník Kingsley Coman s poraněným kolenem. Stadion opustil sedmadvacetiletý vicemistr světa z Kataru o berlích.

Podle trenéra Thomase Tuchela to s Comanem nevypadá dobře. "Zítra půjde na vyšetření kolenních vazů. Nemohu spekulovat, ale hodně to bolí," řekl Tuchel televizní stanici Sky.

V Augsburgu se kouč obhájců německého titulu musel obejít bez Dayota Upamecana a Konrada Laimera (oba svalová zranění) a také Joshuy Kimmicha (rameno). Dlouhodobě Bayernu chybí Serge Gnabry, Bouna Sarr a Daniel Perec, všichni s poškozenými vazy v kolenou.

"Už to vypadá jako prokletí, když v každém zápase o někoho přijdeme," posteskl si veterán Thomas Müller.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele