BECKENBAUER CHCE KLOSEHO IHNED

20.06.2007, 12:29
Aktuality
Franz Beckenbauer doufá, že se Bayern Mnichov dokáže s Werderem Brémy domluvit na přestupu Kloseho ještě toto léto. 29letý útočník se už zapřísáhl, že do bavorského velkoklubu zamíří nejpozději v roce 2008, kdy mu v jeho současném týmu skončí smlouva.

V Bayernu dělají vše pro to, aby svého velkého rivala přesvědčili okamžitě a Klose přišel ještě před začátkem příští sezony. Mnichované už údajně nabídli deset miliońů eur, avšak to se Werderu zdálo málo. Přesto Beckenbauerovi neschází optimismus a věří v rychlou dohodu.

"Neumím si představit, že by někdo mohl udržet člověka jako je Klose v Brémách další sezonu, jestliže každý ví, že za rok stejně odejde," řekl Beckenbauer pro DPA. "Doufám, že přijde už toto léto," dodal.

Klosemu by místo v kabině mohl uvolnit Roy Makaay, o něhož se zajímá Feyenoord Rotterdam. Vedle nizozemského klubu hráče sledují také francouzští giganti - Marseille a Lyon.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak na ich zostavu som akoze fakt zvedavy...

Reagovat
HOST*encore8

kdo nesnasi spartu at klikne!

Reagovat
plechi

klik

Reagovat
HOST*Zago

Klik

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Rob

kvík

Reagovat
HOST*Bohy

dement už je i tady

Reagovat
HOST*

klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Reagovat
HOST*REAlista

klik

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Pičák

No já taky teda klik no.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele