Begović očekává, že po sezoně opustí Stoke City

06.02.2013, 10:50
Aktuality
Ke změně mezi tyčemi po letošní sezoně dojde ve Stoke City, alespoň si to myslí aktuální jednička Potters Asmir Begović. O bosenského brankáře stojí například manchesterské kluby, samotného gólmana pak k podobným myšlenkám vede angažování Jacka Butlanda...

Manažer Tony Pulis tohoto mladého gólmana před několika dny koupil z Birminghamu, kde ho pro zbytek sezony nechal na hostování.

"Četl jsem noviny a v nich články, podle nichž jsem řekl ne City a ano United. Pravdou ovšem je, že jsem se stále nerozhodl. Nekývl jsem na žádnou nabídku a nic jsem nepodepsal, ani předběžnou smlouvu. Mám ovšem za to, že Stoke nekupuje Butlanda jenom jako dvojku a já tak budu v létě prodán," myslí si Begović.

"Kam? Nemohu jít do menšího klubu, zároveň si jsem vědom zájmu několika větších týmů. Jsou to ty, které si mohou dovolit zaplatit za mě požadovanou sumu. Pro tuto chvíli jsem rád, že leden už skončil, byl to náročný měsíc plný spousty spekulací. teď se můžeme znovu soustředit jenom na zápasy," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1152)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele