Belhanda: Schalke je pro mě velkou výzvou

07.01.2016, 10:54
Aktuality
Younès Belhanda po úspěšné zdravotní prohlídce stvrdil své půlroční hostování na Schalke, kam zamířil z Dynama Kyjev. Sám marocký reprezentant se na nové angažmá těší...

Rodák z Avignonu je odchovancem Montpellieru, ze kterého na Ukrajinu zamířil před dvěma a půl lety, přestože se prosadil, stále se mu nepodařilo navázat na výkony z MHSC.

Schalke mělo prioritní zájem o Renata Augusta, nedohodlo se s ním však na finanční stránce, volba nakonec padla na Belhandu, jenž by měl pomoci zlepšit ofenzivní část hry.

Sám 25letý ofenzivní středopolař se na novou výzvu těší a doufá, že Schalke svými výkony pomůže. "Snil jsem o tom, že si zahraji Bundesligu. Schalke znám od doby, kdy jsme s Montpellierem proti němu nastoupili v Lize mistrů. Je to velký klub s nádherným stadionem a skvělými fanoušky. S04 je pro mě obrovskou výzvou," prohlásil Belhanda. "Chci navázat na výkony z Montpellieru a pomoci tím Schalke ke splnění vytyčených cílů," dodal 32násobný reprezentant Maroka.

Autor: Jiří Vojík / bundesliga.de, schalke04.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Vyhoří jak Fenin.

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo Steinhöfer.

Reagovat
Rudnevs

Alebo Breno...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Hus

Reagovat
Free_player

nebo mrakodrap v Dubaji

Reagovat
smazaný uživatel

Hus v mrakodrapu v Dubaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý podpálil Breno..

Reagovat
smazaný uživatel

god bless admin

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Nebolo tu 12 komentárov?

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem píšou lidi kraviny....

Reagovat
stas87

Tak co je zle na tom,ze niekto niekomu napise ze je z Opavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na mysli spíše to s tou mešitou. Naprosto mimo téma a v to době zbytečná provokace. Tento portál je o fotbale... pokud chce mešitu v Lbc, má se obrátit na patřičné osoby v politice,nikoliv tady rozvířit zbytečnou debatu.

Reagovat
Rudnevs

Inak to je oneskorená náhrada za Draxlera.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje i levé křídlo?

Reagovat
Ingimir

"Snil jsem o tom, že si zahraji Bundesligu. Schalke znám od doby, kdy jsme s Montpellierem proti němu nastoupili v Lize mistrů. Je to velký klub s nádherným stadionem a skvělými fanoušky. S04 je pro mě obrovskou výzvou," prohlásil Belhanda.

ten asi nemá nejaký extra prehľad o futbale, keď Schalke pozná len kvôli tomu že proti ním hrali alebo len zlý preklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Sinan Kurt podepsal s Herthou smlouvu do léta 2019. Údajně má Bayern opci na zpětný odkup...

Reagovat
Rudnevs

Fakt ? Teda to že prestúpil do Herthy, nie je až také prekvapivé, ale myslel som že iba na hosťovanie, inak podľa Transfermarktu máte záujem o Hahna. A ešte som sa chcel spýtať ako je to z Ibisevicom ? Bude ho chcieť VfB naspäť.

Reagovat
smazaný uživatel

Před časem jsem někde zahlídl, že by měl podepsal i na další rok a měl by tak zůstat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele