Bojanovi zřejmě skončila sezona

10.04.2011, 09:35
Aktuality
Bojan Krkič se v závěru loňské sezony stal důležitou součástí sestavy Barcelony, letos se mu podobný kousek podle všeho nepovede a svým spoluhráčům bude fandit jenom z tribuny. Mladý útočník si ve včerejším duelu proti Almeríi poranil koleno a letošní sezona pro něho zřejmě skončila...

Krkič ze zápasu odstoupil ještě v prvním poločase, když ve 30. minutě přenechal své místo na hřišti Davidu Villovi.

"Testy ukázaly, že pravděpodobně přijde o zbytek sezony, lékaři mu prorokují šesti až osmitýdenní přestávku," stojí v prohlášení Barcelony.

Ohrožen je tak i start mladého hráče na letošním ME do 21 let, kde Španělé v základní skupině narazí i na českou reprezentaci.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bojan bude chcieť na tuto sezonu čo najskor zabudnuť....

Reagovat
Manik...

Ouuuu to mrzí

Reagovat
FCBjhonysFCB

teď by se mohl prosadit Jeffrén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A přitom v tom utkání dokud hrál, tak byl rozhodně nejlepším hráčem. Ten únik po nahození si míče na hlavičku u lajny byl dokonalý. Dostával se do formy a teď je v hajzlu

Reagovat
Infi

Je to neskutečná škoda, celou sezónu hrál fakt špatně a jak se konečně chytá, tak se zraní. Nevadí, snad ho Barcelona udrží a nebude ho posílat na žádné hostovačky.

Reagovat
EL Gringo

po sezone do Liverpoolu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat kde se díváte na španělskou ligu? Občas to dávají na Nova sport, ale to nechytnu. Díval jsem se i na nějaké stránky po internetu, ale nic moc. Mohli byste mi nějakou doporučit?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají ji na Sport1 a Sport2 (placené stanice). Já se dívám na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dívám jen na zápasy Barci Na týhle stránce ale najdeš snad všechy přenosy lig a sportů http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football veetle má kvalitní přenos...

Reagovat
smazaný uživatel

www.freefootball.org...tam davaj všechny důležitý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda tohohle zranění, zrovna se začínal parádně rozehrávat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele