Borek táhne Brno za vytouženou záchranou

04.03.2011, 13:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
soukup

co to je proboha za nadpis? zrovna ten nás zatím opravdu nikam netáhne a pokud bude i dál stejně neviditelný jak v zápase na Slavii, tak spíš potáhne časem na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

soukromý investor je jediná šance jak by se mohl někdy ten stadec postavit a Němci zas jsou záruka, že by to emusel být úplně tunel ale stejně to nevyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jsou to východní němci. Přál bych vám nový stadion, ale to koloseum se mě moc nelíbí.

Tenhle je hezký http://stadiums.football.co.uk/Images/Photos/Large/40-0.jpg Kdyby byl bez těch vip sedaček, tak je ještě hezčí.

Reagovat
soukup

to koloseum je strašně předimenzovaný, nakonec by z toho bylo ze dvou třetin prázdný obří monstrum mělo by se postavit něco lidštějšího kolem 15 maximálně 20 tisíc, nějakej stadec anglickýho střihu to teda asi nebude, ačkoli to jsou krásný stadiony s atmosférou, ale musí se někam narvat obchody, aby to vydělávalo, takže mě by bohatě stačilo měnší koloseum, hlavně ať už se něco děje

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno jak ty tribuny vypadjou zevnitř stadionu, stavby do toho narveš vždycky. Klidně to může být stadion s prudkéma tribunama jako ve Skotsku. Ale je fakt že by se měl postavit třeba stadion pro 20 000, který se dá zvětšit, podobně jako to má Twente a nebo AZ Alkmaar. Ten stadion Twente je vůbec skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
soukup

parádní, tam to musí docela hučet, je to takovej uzavřenej kotel, tak to má vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá jak Eden, akorát s jinou střechou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele