Botman myslí na přestup, další měsíce mají být jeho posledními v Lille

01.02.2022, 13:26
Aktuality
Sven Botman (© AFP)
Na ztrátu dvou důležitých hráčů se pomalu může připravovat vedení Lille. Z francouzského klubu chce po letošní sezoně odejít kanadský útočník Jonathan David a zaječí úmysly má rovněž Sven Botman, o nizozemského obránce přitom byl velký zájem už v lednu...

Botman před několika týdny oslavil teprve 22. narozeniny a do svých kádrů ho lákaly Newcastle a AC Milán. Ani jeden klub nepřistoupil na podmínky francouzského šampiona, který požadoval 45 milionů eur.

"Mohu potvrdit, že AC Milán a Newcastle v průběhu zimy předložily konkrétní nabídky. Oba kluby by pro mě představovaly dobré možnosti," sdělil Botman.

"Byl jsem připraven udělat další krok, ale ještě budu pokračovat v Lille. V Lize mistrů proti mně bude hrát Lukaku a v neděli zase Messi, to není tak špatné. Každopádně nadcházející měsíce budou moje poslední v Lille," prozradil.

Botman přišel do Lille před rokem a půl za osm milionů eur z Ajaxu a smlouvu má do června 2025. Za LOSC zatím stihl 67 zápasů, v probíhajícím ligovém ročníku přispěl týmu i dvěma góly.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ideální posila pro Man City

Reagovat
Seydou Doumbia

Galtier a jeho skvely skauting... odkud a za jaké ceny dokázal pozbirat ty Celiky, Botmany je neskutečný

Reagovat
Israha

Yazici se za ty prachy úplně nepovedl, ale jinak souhlas. Toto dělal perfektně už v ASSE, není náhoda, že od jeho odchodu tam nejsou schopni složit funkční kádr.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně. Jinak dnes od vás neskutečně prosrany duel s Lyonem. Celcpolocas jsme byli nulovou, potom jste z ničeho nic se na to vystáli vy. A to nám chyběla celá ofenzíva. Dembele luxus gól, shaqirimi konečně vyšel první poločas po půlroce

Reagovat
Israha

Totální sračka, jsem nasraný až na půdu. Shaqiri s Dembelém celý půlrok k ničemu a pak je necháme vyhrát vám zápas....tragédství. Ale hlavně, že se muselo postoupit v CdF přes zoufalý Montpellier na penalty, aby nám nalosovali Nice venku, což je nejtěžší možný soupeř a téměř jisté vyřazení. Vyhozený týden z okna.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nice tím postupem potěšilo, ale taky to byla solidní sračka a urputný beton celý zápas od nich Dembélé zas tak tragický není, ale aby vám Šatyry dal gol hlavou to už je umění...na to že máte tak luxus obranu co se statistik týče

Reagovat
Israha

Je fakt, že jsem vás letos viděl asi jen 4x, ale Dembelé mi vždy přišel zpomalený a vypojený ze hry, něco jak Milik u nás. Že ho neuhlídá zrovna Saliba, to by mě nenapadlo. Ale ten gól je i Lopezův...výběh pro skákavý míč,aniž by měl jistotu, že ho chytí, je sebevražda. A nejlepší je, že v sobotu dostal gól úplně stejně...a udělá to zas .

Reagovat
Seydou Doumbia

To nasere, měl tam do té doby pár solidních zákroku. No Dembélé se chytil ve čtvrtém kole na hřišti Nantes, kde jediným golem rozhodl o výhře. Od té doby jako by z něj spadla ta lonská deka, maká pro tým, bojuje a přináší to ovoce. Sedm branek už má, loni touhle dobou měl jeden gol a v Atléticu čistou nulu. Neříkám že je zpátky, ale v našém systému dokáže být aktuálně platný.

Reagovat
Israha

Ok, tak to Salibu trochu omlouvá, že se nenechal obehrát úplným bídákem. Ale ne dost .

Reagovat
AjaxFans

Šílený provar z naší strany,tak jako s Langem

Reagovat
Seydou Doumbia

tak vám bych vyloženě nekřivdil, vy máte těch hráčů v akademii za poslední roky tolik, že se občas prostě něco nepovede...

Reagovat
Largo

Pral bych si ho videt v AC.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Seydou Doumbia

má na lepší tým

Reagovat
Largo

To nic neznamena. Kdyz pujde do AC, tak ma sanci ten lepsi tym pomahat tvorit. Proste se mi tam hodi. S nim a se Sanchesem by to mohl byt vyborny tym.

Reagovat
Seydou Doumbia

Určitě by s těmito dvěmi ten tým šel výše, dokonce by mi tam oba i seděli. Jen mi příjde, že Botman půjde ještě o level výše, to je vše.

Reagovat
Largo

Chapu

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Live by si ho nechtěl?

Reagovat
Largo

Tak samozrejme, to je hrac s obrovskym potencialem. Jen se mi do AC tak nejak hodi, ani nevim proc. Stejne jako Sanches nebo na hrot Belotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Renato?

Reagovat
Largo

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevydrží zdravý 3 měsíce v kuse, s jeho hrou už se to ani nezmění. Líbí se mi jeho fotbal, ale toto by mě odradilo.

Reagovat
Largo

To je možný. Na druhou stranu, když má forma, je úžasnej. Je to risk, ale věřím mu. Navíc se těším na Pobegu s Yadlim.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty jsi začal fandit AC?

Reagovat
Largo

Ne, proc? I kdyz k AC jsem mel dycky trochu bliz nez treba k Interu a Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Pobega

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si ho vidět v Příbrami

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Levy jednaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele