Brémy získaly reprezentanta Prödla

24.01.2008, 17:56
Aktuality
Rakouský obránce Sebastian Prödl je na odchodu ze Sturmu Graz a míří do bundesligového klubu Werderu Brém, se kterým podepíše smlouvu na čtyři roky. Přestupní částka dvacetiletého fotbalisty nebyla zveřejněna.

"Rozhodl jsem se odejít do Brém, protože jsem se tu okamžitě cítil jako doma," řekl vysoký stoper. Ten byl mimo jiné součástí rakouského výběru, který se na světovém šampionátu do 20 let probojoval až do semifinále.

"Sebastian je jeden z největších rakouských talentů. Je skvělé, že jsme ho dokázali přesvědčit," řekl generální manažer Brém Klaus Allofs. "Nějakou dobu jsme ho sledovali. Na mistrovství světa do 20 let hrál velmi dobře a jsme si jisti, že ve svém vývoji bude pokračovat ve Werderu," doplnil kouč Thomas Schaaf.

Za seniorský národní tým Rakouska odehrál zatím šest zápasů, ale v ruce drží velkou šanci na nominaci pro blížící se EURO 2008, které jeho země společně se Švýcarskem pořádá.

Prödl působil ve Sturmu Graz od svých patnácti let. Během té doby odehrál 31 utkání za první tým a vstřelil tři branky. V Brémách se setká se svým krajanem Martinem Harnikem.

Autor: Pavel Janega / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, že neznám.. ale Werder je známý tím, že umí hledat mladíky.

Reagovat
smazaný uživatel

On byl kapitán na MS20 a proti nám hrál docela dobře,ale v Brémách si asi moc nekopne možná je to alternativa až Baumann skončí,jinak nevim...

Reagovat
Arne

za Baumanna asi ne, ten hraje spíš šťíta, Prödl je stoper. taky si myslím, že teď by se neprosadil, ale jde do Brém až v létě, za 2,5 mil. €

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si myslim ze sa nepresadi

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ten, jak ho chtěla Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš, jak se jmenoval?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele