BUFFONOVI CHYBÍ LIGA MISTRŮ

08.04.2007, 13:14
Aktuality
Gianluigi Buffon opět otevřel otázku své další budoucnosti. Gólmanovi Juventusu chybí zápasy v Lize mistrů, kvůli nimž možná bude v létě uvažovat o možném odchodu z Turína...

Juventus nejprestižnější klubovou soutěž v letošní sezóně nehraje a určitě se jí nezúčastní ani v příští sezóně. 29letý brankář sice nedávno ohlásil záměr zůstat i v příští sezóně hráčem Juventusu, možná ho ale změní.

"Poslední dobou se na Ligu mistrů dívám s větším zájmem. Musím říci, že mi to hodně chybí a rád bych si v ní zase zachytal," zpochybnil Buffon své další působení v Juventusu. "Tohle může ovlivnit moje rozhodování ohledně budoucnosti, ale to není všechno. Pokud bych si měl vybrat město, potom bych asi neopustil Turín. Umožňuje mi žít na klidném místě jako normální člověk, mnoho takových měst na světě není," dodal dále Buffon.

V souvislosti s Buffonovým přestupem se nejčastěji skloňovaly milánské velkokluby. Zatímco AC o účast v příštím ročníku Ligy mistrů musí ještě bojovat, Inter už má místenku jistou.

"Je to nejsilnější klub v zemi a mohou vyhrávat i v dalších letech," nevylučuje Buffon nadvládu Interu nad Apeninským poloostrovem. "I když ale zůstanu v Juventusu, tak nebudu chytat za nějaký malý klub. Se vším respektem se stále bavíme o nejdůležitějším klubu v Itálii."

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele