Dest potvrdil vážné zranění kolena. PSV Eindhoven přesto chce obránce udržet

01.05., 17:26
Aktuality
Sergiño Dest (© AFP)

PSV Eindhoven je krůček od zisku nizozemského titulu, k čemuž nemalou měrou pomohl Sergiño Dest, který má nyní před sebou dlouhou absenci. Kmenový obránce Barcelony potvrdil, že si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni, což ho zřejmě vyřadí na zbytek roku.

Dest se zranil před dvěma týdny na tréninku eindhovenského klubu, který se obával vážného problému, což podrobné vyšetření potvrdilo. "Přetrhl jsem si přední zkřížený vaz. Bylo pro mě velmi těžké to slyšet. Budu mimo hru delší dobu," informoval na klubových kanálech Dest.

"Během krátké doby absolvuji operaci a následně musím začít pracovat na své rekonvalescenci," uvedl 23letý obránce. "Vím ale, že se vrátím silnější," nepochybuje reprezentant USA.

Odchovanec Ajaxu přišel do PSV před sezonou na roční hostování s opcí ve výši 11 milionů eur z Barcelony a na suverénní jízdě lídra Eredivisie se podílel dvěma góly a šesti asistencemi. Vážné zranění by podle zpráv z Nizozemska nemělo stát v cestě aktivování přestupové doložky.

Dest vynechá také Copa América, kde USA ve skupině čekají Bolívie, Panama a Uruguay.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (8)

Přidat komentář
celeb

11 mil. Eur - Barca doing a bussiness. Necudo, ze ho beru aj napriek tomu, ze pol dalsej sezony premaroduje.

Reagovat
pobody's nerfect

Dle livesportu přišel za 21. To není zase tak šílený provar, jak jsem čekal.

Reagovat
Gazdo

Skoda ho strasna lebo talent ma veliky len je ocividne lenivy a hlupy inak by to mohlo byt nieco na styl Cancela - taky defenzivne na hovno ale ofenzivne vynikajuci bek

Reagovat
fabec1222

Koleno reklo dost

Reagovat
Mateo16

Keď už sa to rozbieha tak najlepšia 11stka La Ligy 2023/24

Lunin - Miguel, Cubarsi, Paredes, Coutu - Kroos, Isco, Bellingham - Vinicius , Dovbyk, Kubo/Savio

Reagovat
Mateo16

Jak ste na tom vy ?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cubarsi za tech par zapasu co odehral?

Reagovat
CHONG

Vypadl ti Rudiger.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele