Byla to jasná červená karta, zlobil se trenér Alavésu po nesportovním zákroku Endricka

25.09., 13:44
Aktuality
Endrick (© ALBERTO GARDIN / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Velkou slabinou španělské ligy jsou dlouhodobě rozhodčí a pozitivním způsobem se do historie LaLigy včera nezapsal ani Alejandro Muñiz. Ten nepodal ideální výkon v utkání Realu Madrid s Deportivem Alavés (3:2), největší chybu udělal deset minut před koncem po nesportovním zákroku útočníka Endricka.

"Byla to jasná červená karta, posledních deset minut jsme měli hrát proti deseti," zlobil se na tiskové konferenci hostující kouč Luis García.

Bílý balet se už v první minutě ujal vedení a s postupem času skóre navýšil na průběžných 3:0, v závěru ovšem polevil a po dvou inkasovaných brankách musel až do poslední vteřiny bojovat o všechny body. Endrick se na trávník dostal v 69. minutě, o třináct minut později pak mimo souboj o míč úmyslně kopl kolenem do slabin protihráče Santiaga Mouriña.

Pozornosti sudích tento incident neunikl, přesto ho Muñiz ohodnotil pouze žlutou kartou. "Tohle byla zcela jasná červená karta, nikdo nemůže říct, že ne. Pokud to rozhodčí neviděl, pak má k dispozici VAR. Domácí možná inkasovali více žlutých karet, než by měli, ale Endrick měl být vyloučen," dodal García.

Žlutá napomenutí sbírali výhradně hráči Realu Madrid a dopláceli na zbytečné gestikulace a dohady s rozhodčím, kartu inkasovali Federico Valverde, Vinícius Júnior a v nastavení také Luka Modrić. Bez postihu naopak zůstaly některé trestem zavánějící zákroky fotbalistů z Alavésu.

"Pravidla se změnila a my si na to musíme zvyknout, je třeba s takovými gesty skončit. Není to o tom, jestli to je nebo není spravedlivé, musíme se adaptovat," uvědomuje si trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti.

"K zákroku Endricka se v tuto chvíli nemohu vyjádřit. Neviděl jsem to během utkání, stejně jako jsem se ještě nedostal k opakovanému záznamu," řekl krátce po utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (192)

Přidat komentář
JacoBee

Kokot no, do týmu zapadne

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LAM

V době varu za tohle nedat červenou? No víme odkud vítr vanu

Zákrok na Yamala od Cardony byl taky na rudou, ale rozhodčím se prostě v určitých situacích nechce. Hlavně že Ferran šel ven hned.

Reagovat
Unique

Reagovat
doocetung

nejak barcu nesleduju, jak se vam zranil ten terstegen ? neprejel ho nahodou nejaky rozhodci na prechode s Tebasem na spolujezdci ?

Reagovat
Profesor Ikebara

Dost debilní komentář od tebe.

Reagovat
doocetung

dekuji za recenzi

Reagovat
Laliga

O nič horší ako ten od LAMa

Reagovat
Profesor Ikebara

Ten napsal pravdu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
bbbauch

Dobra magorina

Reagovat
Mateo16

Mbappe 3 tyzdne out

Slušné tempo zranení v januári nebude mat kto hrat

Reagovat
GrimeBaller98

Nechutna prasarna... , novej Vinicius, zachvili se rozbreci, ze jsou zli a rasisti

Reagovat
drussbarb

Pokud mu někdo bude nadávat rasisticky, bude se jednat o rasistické nadávání, co na tom furt někteří nejste schopní (ochotní?) pochopit?

Chci tak moc po fotbalovém fanouškovi nebo jsou fanoušci fotbalu prostě jen hloupí?

Jinak faul pochopitelně na červenou, pokud si toho rozhodčí všimnul, skandální rozhodnutí

Reagovat
Miguel19

To je začarovaný kruh. Fanoušci třeba taky chtějí aby se Vinicius nechoval na hřišti jako mrdka, ale taky to nějak furt nejde. Chtějí taky moc?

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
drussbarb

Ti fanoušci opravdu nechtějí tak moc a Vini je ultradement, ale NESMÍ jej rasisticky urážet. Jednoduché, tady nejde o raketovou fyziku.

Ale stejně to můžu napsat 10ti způsoby a 10x se dočtu, že si za to Vini může sám, protože je zmrd.

Začínám tušit, že pro určitou skupinu lidí je nemožné to pochopit, smutné

Reagovat
pobody's nerfect

Pochop, že problém jsou normální nadavky a buceni, za kterým on vidí hned rasismus.

Reagovat
Breze

Jasne, urcite ho nikto rasisticky neuraza, to je len vsetko vymyslene

Reagovat
pobody's nerfect

Určitě někdy ano. Ale dáš ruku do ohně, že pokaždé, kdy přijde s obviněním, je v právu?

Reagovat
Breze

Samozrejme, ze nie. Osobne mi Vini tym svojim spravanim na ihrisku uz dost lezie na nervy. Ale zas sa netvarme, ze si to vsetko vymysla a ze rasizmus od fanusikov nie je problem.

Reagovat
Csaplárova past

A ty das ruku do ohne za to, ze v pravu neni? Dneska je to tak citlive tema, ze polovina lidi vidi ve vsem rasismus a druha polovina ho nevidi nikde - i tam kde bude.

Ale z clanku na internetu to fakt nikdo nezjisti.

Klidne na neho muze u lajny letet sprcha nadavek, no to mi nezjistime a prijde mi nesmysl to automaticky vyvracet. A jeste tu flustraci umocnovat jenom na zaklade toho, ze mi neni sympaticky - nemyslim nutne tebe

Reagovat
Salfovic

No to zjistíme, když se dělá obrovská aféra z kdejakého opičího skřeku.

Reagovat
Csaplárova past

Me to nechava chladnym. Dneska jsem otevrel dva clanky na iDnes s tim, ze nejaky "cizinec" spachal trestny cin. No vsechny v diskuzi zajimala jen jeho "narodnost".

Jako by to proste nebylo jedno, jestli smenarnu vybral cernoch nebo beloch

A ti stejni lidi hned v nasledujicim clanku budou plivat na SPD a pritom z casti mluvi stejne ..... to je bizar tenhle narod

Reagovat
Mass

Diskutéři na iDnesu naštěstí nereprezentují tenhle národ, ale skupinu blbů, který místo dělaní něčeho zajímavýho komentují na internetu každou hovadinu na základě svých předsudků a s minimem faktů.

Mmch zrovna tahle skupina diskutérů je dobrý příklad, že je docela dost provládních "dezolátů".

Reagovat
los_blancos

To teda nevidí, neviem, kde si k tomu prišiel...

Reagovat
Al Capone

Ano muze si za to sam. Pokud se nejak chovam tak musim ocekavat adekvatni reakci a kdyz lidi vi ze mu ublizi buceni, piskani apod? Tak to udelaji. Kdyby byl chlap tak to vezme, ale je to srac.

Reagovat
iamek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Jordi Alba

Jasná věc.

Reagovat
los_blancos

Že ak by bol chlap... Uvedomuješ si, že do Španielska prišiel jak 18-ročný a prakticky okamžite začal byť urážaný? Vieš vôbec, aký mal život v minulosti a čím všetkým si mohol prejsť a jaký to naňho mohlo mať vplyv? Jasné, že nie, si len úbohý, arogantný obmedzenec, čo rád nálepkuje len tak bez toho, aby niečo naozaj vedel. Gratulujem tebe aj tvojim palčiakom nižšie.

Reagovat
Al Capone

tenhle slint snad nemyslíš vážně. A já ho v Realu sleduji hned od jeho příchodu a nemáš pravdu. Hned ze startu šlo vidět jak je technicky nadaný kdy obejít hráče mu nedělalo problém, horší to bylo už se zakončováním nicméně nikdo na něho nepískal, nebučel. To začalo až se začal chovat jako kretén.

Reagovat
los_blancos

Ale myslím a konkrétnejšie urážky na soc. sieťach či v médiách, hlavne Chiringuito tým bolo známe. A to ho teda mohlo nejako ovplyvniť...

Reagovat
Al Capone

Jo on je to chudacek ktery za nic nemuze… Ja tu nebudu jak ty nekoho obhajovat jen proto, ze je to hrac meho oblibeneho tymu (samozrejme ta hranice je jina nez u hracu jinych klubu, ale Vinicius ji prekrocil vazne o dost). Jestli nevidis, ze je to strasny picus tak ti neni pomoci, sorry jako.

Reagovat
los_blancos

To nikde netvrdím, práveže súhlasím, že cca 50% toho, čo robí je zbytočné, hlúpe a často sa proste mýli. Akurát z toho nerobím takú vedu, lebo v drvivej väčšine sa to deje len v lige. Lenže ty si evidentne jeden z tých jednoduchších, keď dávaš bučanie, pískanie a obyčajné urážky na jednu úroveň s rasistickými urážkami a s tým ti zase ja nedokážem pomôcť, akože pardon.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mass

Urážet rasisticky by ho neměli, ale může si za to sám.

Reagovat
los_blancos

Žena, ktorá je koketná a vyzývavo oblečená a je potom znásilnená, si zato môže sama.

Reagovat
Mass

Na znásilnění sou spíš odborníci Robinho a Dani Alves.

Spíš bych to přirovnal k tomu, kdyby si šel v noci sám sám do nějaký no-go zóny a pak by si brečel, že tě přepadli a okradli, to je Vinicius.

Reagovat
los_blancos

A v čom je to až tak iné? Nemáš právo si snáď sťažovať i tak?

Reagovat
Mass

Ale tak stěžovat si určitě může, ale jen blbec by se potom jmenoval samozvaným ředitelem policie, protože je to skvělá metoda, jak odstranit kriminalitu.

Když zaparkuješ auto třeba v Ústí a necháš ho otevřený, tak se potom nemůžeš divit, že ti ho někdo vykradl. K čemu ti pak bude brečet, že je to tam hrozný a plný zlodějů. Problém navíc je, že ten Vincek tam neparkuje z neopatrnosti nebo neznalosti, on tam parkuje schválně.

Reagovat
Laliga

Reagovat
los_blancos

Ak tým narážaš na jeho funkciu vo FIFA ako bojovník proti rasizmu, ktorú mu pridelil Infantino, tak súhlasím, pôsobí to trochu prehnane a len ťažko ho bude s jeho správaním brať niekto vážne. Tu je to možno skôr práca jeho okolia než jeho samotného, aby sa to dalo nejako speňažiť. A aj keby nie, vidina určitej pomsty môže byť preňho dostatočná motivácia ako potrestať aspoň niektorých.

Na druhej strane, zákony boli/sú v Španielsku v tomto ohľade úplne zaostalé a napríklad zdôvodnenie súdu na ospravedlnenie fanúšikov Atlética bol čistý výsmech - prípad zamietol z dôvodu "športovej rivality"...

Určitý posun už vidno a v niektorých prípadoch padli prekvapivo prísne tresty, takže uvidíme, minimálne tu môže byť jeho snaha o zmenu pozitívna.

Reagovat
Al Capone

Jo protoze to jsou uplne ty same dve veci

Reagovat
los_blancos

Je to prirovnanie, kde oboje sú zločiny. Isteže jeden z nich je oveľa závažnejší, ale princíp ostáva rovnaký. Také ťažké na pochopenie?

Reagovat
Salfovic

Jenže tihle vypatlanci za rasismus považují i to, že na ně pak fanoušcí pískají či BUčí.

Reagovat
drussbarb

Real nesleduju, ale pochopil jsem, že nejde jen o bučení, mám pravdu?

Reagovat
Salfovic

V drtivé většině ano.

Reagovat
ACSeRw!n

nejde o fotbalove fanousky, ale o cechy.. v Cesku je 90% lidi rasistu + hateru LGBT

Reagovat
Salfovic

Přeháníš, 88 %.

Reagovat
ACSeRw!n

diky za korekci

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Whitemedia

Tady si určitě můžu zahajlovat.

Reagovat
kaja900

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
drussbarb

Spíš to vidím tak, že velká část fotbalových fanoušků je prostě jen vymaštěná.

Ale zase se mi líbí, že tu můžu obhajovat největšího hajzlíka a nejlepšího hráče největšího rivala, protože je to správné

Reagovat
Salfovic

Každej máme nějakou úchylku.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Al Capone

Spis vsichni jsou ted precitliveli sraci. No tak mu nadavaji… aby se neposral blb.

Reagovat
drussbarb

Takhle to můžeš taky brát, viz to, co jsem napsal výše

Reagovat
Breze

Reagovat
los_blancos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
sergi

Môže takto jebať mladým hráčom? Bellingham, Endrick, Haaland... samozrejme aj z barcelony sa tam nájdu takéto exempláre. Len za posledné dni vyčnievajú práve hore menovaní.

Reagovat
Grahf

keď ti je od malička vtláčané do hlavy, že si majster sveta, tak tomu uveríš.

Reagovat
nani92

však vždy jebalo najviac mladým

Reagovat
los_blancos

Vážne dávaš na úroveň Juda s tými dvomi, ktorí fyzicky napadli protihráčov? To je tak hrozné si povedať popod fúz, že rozhodca je kopa sračiek, ak má navyše ešte aj pravdu? V porovnaní s Haalandom, kt. hodí loptu do súperovej hlavy po vyrovnávajúcom góle či Endrickovo nakopnutie kolenom do rozkroku... to pôsobí minimálne úsmevne.

Reagovat
Mateo16

Pozri si zapas proti Slovensku ešte raz tam sa choval este horsie

A povedať že rozhodca je kopa sraciek nie je pravda

Reagovat
sergi

Spýtal som sa, či im môže takto jebať a ty tu z toho robíš scénu, že dávam kopanec na úroveň nadávky. Cmon. Bello má problém so správaním, o to tu ide a to som písal.

Ale vlastne hej, to bol prvý akýsi prešľap od Bela. Má problém sa udržať.

A ak ti to príde cajk tak to je smutné a nie úsmevné.

Reagovat
los_blancos

Dobre, ale to chceme, aby boli hráči roboti bez emócií a správali sa jak úplní "slušňáci"? Naozaj tak vadí, keď si hráč trochu zanadáva alebo robí určité gestá pod tlakom a adrenalínom, čo zažíva? Bez toho by to bola úplná nuda. Je v poriadku, keď to preženú a sú zato potrestaní, ale mne zas príde to kritizovanie/hejt miestami až patetické, prehnané...

Reagovat
sergi

"You can't get one fucking pass off, you're fucking shit. Every fucking time" - toto je konkrétne na spoluhráča. Videjko si dohladaj. Aj v zápale boja je to trosku moc, na rozhodcu tiez.

Nebudeme tu teraz pokrytci, že nenadávame a nenadávajme, ale! sledujú ich miliony ludi a aj deti a to sa potom prenáša a normalizuje.

Reagovat
los_blancos

Lebo ľudia a hlavne deti dokážu čítať normálne z pier.

Reagovat
icka

Reagovat
mistr129

Sice to bylo proti Arsenalu, ale říkat tomu co udělal Haaland “fyzické napadeni” je teda dost mimo

Reagovat
los_blancos

Možno, ale nie viac než keď to niekto dáva na jednu úroveň s niekým, čo si popod nos zanadáva na rozhodcu.

Reagovat
Laliga

Tak to čo spravil Gabrielovi, to bolo detinské, a takisto mal vidieť červenú kartu.

Reagovat
kattos

Haaland je úplně v pohodě teď trochu provokoval ale ty vole to je nic

Reagovat
Salfovic

Reagovat
sergi

Môže byť, uvidíme ešte.

Reagovat
ACSeRw!n

sice jsou mladi, ale jsou to hvezdy uz hodne dlouho

Reagovat
Laliga

Tak v každom súboji ho atakoval nepríjemne ten stopér. Je to mladý chalan, neovládol sa. Aj v tomto konkrétnom ho znova atakoval opakovane bez lopty, nezáujem o to kde vôbec je, jednoducho ho znova naremploval. Červená to samozrejme byť mala. Ale kameňovať tu Endricka, potom čo mu ušli nervy po opakovaných nevyprovokavanych atakoch mimo hry, je prehnané. Čo sa týka Barci, tam to bude tím že Fermin, Gavi a Araujo sú zranení. Ostatní sú celkom v pohode. Araujo väčšinou okopáva Viniho od prvej minúty čo to dá, a nikomu to nevadí lebo to nerobí mimo hry. Endrick to spravil mimo hry. Mal so počkať na nejaký súboj. Chýbajú mu skúsenosti

Reagovat
sergi

Ale toto nebolo Endrickove prvé neovládnutie, ak nemám úplne shit zdroj tak aj Carlo sa mal vyjadriť, že sa mu bude venovať klubový psychológ pretože to nie je prvý krát. Endrick proste má problém s egom. A hlavne keď ma faulujú tak to opätujem faulom, zase sa netvárme že hráči RM hrajú v rukavičkách, cmon. Gavi je zákerný zmrd, to beriem, ale tiež to robí faulami a nie hentak kopmi. Fermina neviem čo si sem napchal. Araujo ok, ale porovnávaš okopávanie s hentým?

Reagovat
Salfovic

Snad ne ten samý co Juniorovi.

Reagovat
sergi

hihi

Reagovat
Laliga

Je to možné Osobne by som ho určite vyradil z nominácie minimálne na najbližší zápas a dosť by si toho vypočul. Ja mu to len v tomto prípade, ako prvé zlyhanie v našom tíme, tak z časti prepáčim z dôvodu- Je pod tlakom, bojuje o minúty, a niekto ťa neustále nedovolene atakuje, nie len pri akcii v ktorej máš loptu, ale dokonca pri každom hoc pokuse o nábeh. Rozhodca samozrejme hluchý , slepý. Musí to byť extrémne frustrujúce. To čo spravil bola veľká chyba, a musí na tom pracovať, lebo dopadne zle.

Fermina aby si chápal, nemám nejako v zuboch, je to reakcia na ten zoznam, hore. Pretože je to tiež hráč ktorému nemusíš 2x brnkať po nose. Pritom sám hrá od podlahy, takže by to mohol aj prijať. No aj tak vie rýchlo vypeniť.

A Araujo- nie neporovnávam. Znova reakcia na ten zoznam. Veci sú to diametrálne odlišné. V jednom prípade je to skratové chovanie po tom čo ťa niekto neustále otĺka, udiera atď. V druhom prípade si ty ten kto od začiatku niekoho zámerne otĺka. Takže už záleží ako sa nato pozeráš. Z pohľadu diváka vyznieva horšie Endrick, len z toho dôvodu, že je to niečo menej časté. No keď sa pozriem nato, koho ataky sú bolestivejšie, a nebezpečnejšie? Tak je loptička zase na druhej strane. Len to sa tak nejako "toleruje". Možno práve vďaka tej často rozoberanej kvalite rozhodcov, ktorý hráčov ako Vini, Yamal atď jednoducho vôbec nechránia. Nechajú ich si vytrpieť kopance, lakte, nárazy od chrbta a podobné nefér a nebezpečné zbrane obrancov.

Reagovat
sergi

Jasné, nejako som to nechcel nafukovať. Koniec koncov sme ľudia, každému občas mrdne, len nie sme tak na očiach.

Vidíš práve o Ferminovi by som toto nepovedal, to presne platí na Gaviho skôr. A fakt si myslím, že si sa pomýlil.

Tým zoznamom som nemieril len na hráčov RM, kľudne tam nabúcham aj hráčov Barcy, Suaréz bol prípad pre doktora s tým hryzením a podobne. A samozrejme aj hráči iných klubov, proste teraz bolo za pár dní po sebe o hráčoch realu písané, tak mi to tak prišlo.

Fauly by sa pískať mali to je samozrejme, nemá sa to tolerovať. Vini si za to môže ale sám z veľkej miery, to isté aj svojho času Ney. Yamala zatiaľ tiež nechránia a pritom ten zatiaľ nevystrkuje rožky a nerobí kktiny.

Reagovat
Laliga

Tak ja si spomínam najmä na Clasica pri Ferminovi, a prišiel mi tam dosť oprsklý. Samozrejme Gavi to je horká hlava, s tým so si to nepomýlil, toho mám vyššie v rebríčku U Fermina je to možno hlavne preto, že momentálne je zvyšok tímu v Barce celkom sympatický. Pár rokov dozadu by som si určite nevybral zrovna Fermína Všeobecne teraz keď bol Gavi out tak mi Barca prišla ako veľmi sympatické mužstvo. Araujo nech je aký je, tam je to skôr o rozhodcoch, pretože pokiaľ to dovoľujú tak takto obrancovia jednoducho hrať budú.

Reagovat
sergi

Môže byť, možno som to zaujato prehliadol.

Reagovat
sergi

Hej o to mi ide, aj si to vystihol, mal si počkať na nejaký súboj.

Reagovat
SunFells

Pěkný zmrd.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud se chces v Jizni Americe prosadit jako fotbalista, tak musis bejt bud talent jako Messi a nebo zmrd, jinak nemas sanci

Reagovat
Well

Tak i ten Messi uměl být na hřišti občas pěkný zmrd, hlavně jak byl starší, ono se neni moc co divit, kdyz vidíš, jak se to píská.

Reagovat
kattos

Osobně mi teda přišlo že jako mladší byl větší zmrd

Ono mu taky hodně procházelo

Reagovat
Well

Pro mě je vrchol zmrdstvi ta jejich současná repre.

Reagovat
Mass

V Jižní Americe kdo není zmrd, je považován za blba.

Když třeba dáš gól rukou a projde ti to, tak seš největší frajer.

Reagovat
patas92

Když vidí blbečka Viniciuse jak mu všechno prochází, tak proč by to nedělal taky.

Reagovat
los_blancos

Až nato, že Endricky to robil už v Palmeiras...

Reagovat
patas92

To se nijak nevylučuje

Reagovat
Bakary3

Jako fakt? Tak to je srac, no

Reagovat
los_blancos

Keď si neustále dohrávaný a po čase to nevydržíš a vrátiš mu to aj s úrokmi znamená byť u teba sráč? Tak budiš, tvoja vec. V tomto prípade je u mňa sráč skôr Mouriño s rozhodcom, kt. mu za celý zápas nedal ani ŽK a mal ich dostať minimálne 4... Jediné, čo môžem vyčítať Endrickovi je, že to prehnal a nabudúce by mal byť opatrnejší.

Reagovat
Bakary3

Ano, kdyby mu to vrátil nějak normálně, v souboji naložit, nějakej pěknej bodyček, nandat mu ji na solar, ok.

Ale kopnout někoho do koulí, to je obycejnej srac.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
los_blancos

Ok, u mňa je teda rozdiel, keď to nejaký hráč už nevydrží a následne sa mu takto odplatí, než že by to urobil viacmenej bezdôvodne. To by ma zaujímalo jak by si nazval hráča v tom druhom prípade.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Front hell

Reagovat
Unique

Nejprve mu písknout penaltu mimo vápno a teď mu odpustí ČK

Reagovat
Kejza

ta penalta byla hodně vtipná, no

Reagovat
Unique

jj

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
r.mrazik

oni mu za to dali jen zlutou?

Reagovat
los_blancos

Po dohovore z VARu.

Reagovat
Kily

ten kopanec Endricka přišel jen tak pro nic za nic, nebo tam předtím byl nějaký faul od Mouriña?

Reagovat
los_blancos

Niečo tam asi bolo, videl som Endricka párkrát na zemi tesne predtým. Ale zábery nemám, Óscar Lago, aka najlepší športový režisér v Španielsku, ich nejako zabudol ukázať.

Reagovat
Laliga

Celý čas naňho hral tvrdo, či v momente keď mal loptu, alebo aj keď ju nemal. Veď len tu keď sa pozrieš na nejaké videá tej situácie čo kolujú. Najprv ho rukami sotí dozadu, následne keď sa Endrick snaží rozbehnúť znova proti nemu vystúpi a jednoducho sa ho snaží sraziť na zem. Tentokrát ale Endrick stihol spraviť niečo čo nečakal. Inak by zase doňho vrazil ako do stĺpa. Alavas hral od začiatku týmto štýlom. Že nedostali kartu je totálny je minimálne rovnaký prúser ako žltá pre Endricka.

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jasná no, co k tomu říct víc

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf co to bylo

Reagovat
Cracker10

Letos jsou karty rozdany jasne, faktor Kylian.

Reagovat
Salfovic

Tak se jmenuje šéf španělských rozhodčích ?

Reagovat
Cracker10

Tak se jmenuje tovarna na penize.

Reagovat
kilobyte

Sympaťák roku.

Reagovat
Gunner14

Mikel Arteta replies to complaints over ‘dark arts tactics’.

“No comment. I’ve been there for four years [at Man City], I have all the information. Believe me…”.

Damn

Reagovat
Gunner14

Ale, to nemělo být sem Endrick slušný kopanec

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
$dolar$

Neni ten endrick nejakej tlustej?

Reagovat
los_blancos

Nie, ale má genetiku po mame a v budúcnosti zrejme bude.

Reagovat
Salfovic

To je dětskej podkožní tuk.

Reagovat
O.Giroud

Jen dobre nažranej.

Reagovat
ACSeRw!n

pro jeho styl hry je to potreba

Reagovat
bayern987

Tak ten mezi spoluhráče rychle zapadne.

Reagovat
doocetung

kde je ten borec aby napsal neco ve stylu ze real si kupuje mlade hovada za 100milionu ale v barce si vytahnou kohkoliv z lamasie a poda worldclass vykon ?

Reagovat
janinho

jasna cerven a kludne zo 4 zapasy stopka. nadava sa tu na VAR ale tam je chyba v ludoch ktori ho obsluhuju. k tomuto sa nevratit... tak ti sudcovia za VARom by mail mat celu jesen neplatene volno.

Reagovat
Mönchengladbach

Vinicius Junior junior.

Reagovat
One-Real

Velká škoda že ho rozhodčí nevyndal, začíná sympaticky

Reagovat
fantomas10

Nejhorsi jak rozmachne ruce a zacne se divit, co se stalo na ranu

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
vceradnesazitra

"Velkou slabinou španělské ligy jsou dlouhodobě rozhodčí" - naopak, svojí práci odvádí skvěle protože jedou přesně podle notiček

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Salfovic

Ty vole, on mu kopnce do rozkroku a já dělám, že nevidím.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Profesor Ikebara

Mě to nepřekvapuje. Real je už hodně dlouho protěžovaný klub na všech frontách včetně LM. Snad se jednou dočkáme a jejich prasárny vyjdou na světlo světa. Fandit Realu je jednoduché, fandit proti němu je výsada fanoušků fair play.

Reagovat
doocetung

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bastaron

Reagovat
misinho7

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Breze

Reagovat
Witcher

Reagovat
Well

Reagovat
Laliga

Jasné lebo Uefa Florentina miluje, tak mu idú na ruku

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JakubOcko

Stejný debílek jak Viní, krásně zapadne do týmu Úplně vidím jak se museli v šatně smát, debilci z Brazílie a jejich genetika obézních dětí

Reagovat
ACSeRw!n

vas brekot, nase radost

Reagovat
Salfovic

Real máš jen ve vedlejších, takže na nějaké naše zapomeň.

Reagovat
ACSeRw!n

mel sem ho driv v hlavnich a fandim mu od roku 95, ale precejenom Sparta je vic, tak sem to zmenil

Reagovat
$dolar$

Klasicka kopirka ode me.

Reagovat
unk

Chlapec stratil na chvilu nervy a vsetci sa tu idu posrat akoby ho zavrazdil

Reagovat
oli9

počkej takže když někdo ztratí nervy a jen tak ti jednu jebne na ulici přes xicht tak s řekneš.. Ok pohoda asi měl špatný den..

Ne hnusný, zákeřný faul, který měl být potrestán ČK jasná

Reagovat
Laliga

Tak rovnako ho to obrancovia napádali aj mimo hry. On to akurát spravil nohou. Červená jasná, ale zbytok toho humnbuku je smiešny. To že tam dvojmetrový chlapi schválne narážali do polovičného sopliaka celý čas, to je strašne fair play. Pozri si ako k tomu incidentu prišlo. Znova a znova ani len lopta nebola v jeho blízkosti a stopér ide doňho vraziť. Endrick je premotivovaný. Máš pár minút aby sa ukázal, a niekto ťa celý čas nedovolene dáva dole, čo rozhodca kontinuálne ignoruje. Jednoducho to nezvládol. Ak bude takto pokračovať ublíži len sám sebe. No hnusný zákerný faul? To si predstavujem ako niečo kde ideš nebezpečne a surovo. On sa len hlúpym spôsobom šiel brániť ďalšiemu ataku.

Reagovat
unk

Ano, ak budem na ulici niekoho sikanovat, je ok ze jednu dostanem

Reagovat
oli9

a ho někdo šikanoval?

Reagovat
Laliga

Áno, doslova

Reagovat
Mass

Chudák malej chlapec.

Reagovat
Witcher

Tak to sem neviděl

Reagovat
pobody's nerfect

Můžeš začít pískat.

Reagovat
Whitemedia

Proč ho ten protihráč nezabil? Kdyby mi nějaké děcko s účesem po jeho mámě takhle nabombilo do vajec, tak to asi nenechám být.. rozhodčí nerozhodčí..

Reagovat
Laliga

Páči sa mi že sa "zlobil tréner Alavesu". Keď celých 90 minút rozhodca prehliadal priestupky jeho tímu, tak šúchal nohami a tváril da akoby nič .

Reagovat
Laliga

Sorry to nemala byť reakcia, ale keď už píšem. Tak odpoveď pre teba, nezabil ho lebo by bol pokrytec. Celý čas mu dával čočku, takže presne o toto mu asi šlo. Len ho rozhodca obral o očakávaný výsledok.

Reagovat
EZ

Reagovat
oli9

Slušná prasarna.. to ze VAR mlčel je na vyhazov tech dementu za videem..

Tohle se musí dodatečně trestat i po zápase...

Reagovat
Csaplárova past

Kde byste dnes upustili svuj ventil, kdyby se tohle nestalo?

Reagovat
Sigma Olomouc

Tři měsíce stopka a tučná pokuta. Do Realu krásně zapadne (a to fandím Realu)

Reagovat
Jordi Alba

Komentáře konečně trošku pobavily.

Reagovat
Mass

Tak Real by vyhrál i tak, tahle zjevná tlačenka od rozhodčích je nejspíš výsměch zbytku ligy.

Reagovat
Unique

Potom zákroku roztáhne ruce a ukazuje teď budeš mít takhle velký véca

Reagovat
EZ

Akoze, zatial faux pas za faux pas pre tohto chalana.

Ale ma 16, este ho caka 10 rokov vyvinu mozgu. Ja sa divim, ze ho na par rokov nenechali este v Brazilii. To musi byt pre Ancelottiho radost, ze ma robit animatora tlstemu decku, lebo z neho mozno nieco raz bude.

Reagovat
EZ

Tak pockat, on ma uz 18

Reagovat
Whitemedia

Tak ta Brazílie by mu už nic nedala, kvalitou ji už přerostl a chování řeznického psa by z něj zrovna brazilská liga nedostala..

Reagovat
EZ

Som bol na tom, ze ma 16 rokov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele