Češi budou podle Bořila hrát i za trenéra a nakažené hráče

13.10.2020, 15:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Radikal

Béééřa, jedině Béééřa!

Reagovat
Hiko

Beřil?

Reagovat
KingMaster13

Přivez 3 body Béřiku

Reagovat
Pablos

Jako chápu, že to myslí dobře, ale stejnak se nad tím trošku pozastavím. Hlavně mají hrát za Českou Republiku za český národ... a takhle to vyzní takové tvrzení, že jako teď, až mají za koho bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje poslední věta - tzv. na Babiše...

Reagovat
Pablos

to netuším, já jeho tiskovky, vyjádření nesleduji.

Reagovat
Puskas

Buď ho nemáš rád, nebo jsi sám Babiš.

Reagovat
Pablos

je to z*rd estébáckej, názor na něj mám a další jeho vyjádření a tiskovky už na tom nemají co změnit, takže mě nezajímá co vypouští za řeči

Reagovat
Puskas

Takže za a). :)

Reagovat
Pablos

Ale zase nemám na něj averzi jako půl národa... antibabišovství mě sere úplně stejně jako sám Babiš.

Reagovat
Puskas

Ono je totiž snadné najít si nepřítele a vinit jej i z vlastních neúspěchů, příp. mu dát hlas v dětské naivitě, že to myslí dobře.

Reagovat
Pablos

Právě no. Hlavně mi příjde, že i ty antibabiš lidi jsou hrozně naivní, že zmizí Babiš a jak mávnutím proutku najednou všichni další politici budou čistí, čestný a dělat vše jen pro blaho této zemi.

Reagovat
ratusek

sem myslel, že si píšeš sám se sebou

Reagovat
Pablos

P****s ...jako jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

To si nikdo nemyslí, ale nesmí nám tu o morálce kázat taková estébácká, prolhaná, zlodějská špína. Mluví jak hotentot, chová se jako psychopat a je ostudou této země. O tom, že je cizinec se ani zmiňovat nebudu.

Reagovat
Kiwi-21

To zase určitě nečekají

Největší problém je že potom všem co udělal by kdokoliv jiný už ve funkci nebyl a byl v zatracení jako třeba Paroubek, Gross atd atd

U něho je to nebezpečí že mu to zatím neuvěřitelně lehce prochází

Mě to někdy přijde že jeho voliči jsou často takový že pokud by někoho v přímém přenosu zastřelil zezadu tak ho jeho ovečky ještě politujou že chudáček neměl na výběr

Reagovat
Pablos

Tak já to nadnesl samozřejmě. Jen ve mě je takovej pocit, že zatemňuje mozek i, když si člověk napasuje někoho do nepřítele číslo jedna, stejně tak jako, když si ho někdo napasuje jako modlu číslo jedna. Jasný furt když se jedná o hajzla je lepší to pasování do nepřítele, než modly. Ale i tak to není nic vyloženě politicky zdravého, chtělo by to silný protipól, ale zatím je to jen snaha zničit protější pól ...a to mi příjde málo jako základní kámen něčeho výrazně lepšího. Každopádně já politiku vyloženě nevyhledávám, takže můžu mít klidně až moc ten pohled z dalékoho odstupu.

Reagovat
kilobyte

Nejhorší je, že ukázal návod jak ovládnout ČR. Stačí mít peníze, gurua a nějaké ty noviny. Pak stačí jen dokola říkat: "Je to kampaň. To je nesmysl."

Ale je pravda, že kampaně umí asi nejlíp. Do politiky přišel s velkou antikampaní. Dostal se do vlády. Pomohl potopit největšího konkurenta ČSSD. A když se pak opoziční strany pokusili taky využít ve velké míře antikampaň (až moc), tak toho využil a dost hlasů na tom získal.

Zatím byl vždy minimálně o krok napřed. Jenže teď mu tu jeho nekonečnou kampaň narušil koronavirus. Takže bych to viděl tak 50 na 50. Když se mu povede z toho vybruslit, tak vyhraje i příští volby, ale bude problém sestavit koalici. Ale jestli nedokáže hodit vinu na někoho jiného, tak se bude snažit asi o hrad.

Reagovat
dave30

Jsem téměř přesvědčen, že Babiš to příští rok nevyhraje. A pokud jo, tak mu to nebude stačit vytvořit vládu (jako teď na krajské úrovni). Nicméně jemu to bude asi jedno (dotace bral, bere a brát bude...), ale co ti druzí? Ti nebudou mít své kamarády a budou pracovat pouze pro lid?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, samotné prachy nestačí. Vůbec bych se nedivil, že ten Mrázkův archiv, který se nikdy nenašel má on. Kompro na každého důležitého člověka v zemi. Není možné, aby takový nemocný idiot ovládal celou republiku, kde je imigrantem jen tak.

Reagovat
kilobyte

Tak kompro má jen na to, aby na něj nemohli. Jinak už by se na něj provalilo něco, co by už neukecal.

Reagovat
bobis21

To si ale nikdo nemyslí. To že ti další nejspíše budou taky špatní ale není důvod nechávat tam toho u koho to víme 100%.

Reagovat
Pablos

plus v horších případech si dokonce myslí, že se budou mít úplně jinak najednou ...že jim najednou někdo nasype tuny příležitostí a peněz jen tak z nebe.

Reagovat
Puskas

protože politici se nechávají volit jen proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně je tak všechno rozesraný, že veškeré výsledky ztrácí vážnost. Pokud v tomhle duchu proběhne ME, bude to titul jen do statistických tabulek.

Reagovat
Le Gunner

Pokud tohle šílenství bude přetrvávat i za toho třičtvrtě roku, zavčasu se vymyslí systém podobný NHL, tedy nutnost brzké nominace, nějaký "kemp" pro případné protestování a potom měsíční maraton na pár stadionech. Trávník není tolik (!) náchylný k údržbě jako led, takže by se reálně mohlo odehrát třeba utkání na stadionu za den (10:00, 13:30, 17:00, 20:30).

Každopádně doufám, že o takovém plánu nebude vůbec potřeba přemýšlet. Zlomový bude cca březen... A velkou roli bude hrát jakási fotbalová diplomacie napříč svazy, soutěžemi a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takove klise

Budeme hrat za kluky a trenera....blablabla

Reagovat
smazaný uživatel

Poiřád lepší. než "Tento gól věnuji.......".Jinak souhlas, je top trapné.V repre mají bojovat za celý národ, ne za jednotlivce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele