České Budějovice vyztužily defenzivu. Ze Slovenska dorazil stoper Križan

15.08., 17:21
Aktuality
Richard Križan se upsal Českým Budějovicím. (© Dynamo České Budějovice)

Obranu Českých Budějovic posílil Richard Križan. Sedmadvacetiletý slovenský stoper podepsal s Dynamem roční smlouvu s opcí na další dvě sezony. Poslední celek nejvyšší soutěže to uvedl na svém webu.

"Je to fajn kluk. Je vidět, že už má nějaké zkušenosti," řekl trenér František Straka. "Určitě budu apelovat na to, co mu je vlastní, a to je organizace obrany. Tu už nám v tréninku ukázal a já po něm budu chtít, aby to přenesl i do zápasu. Věřím, že bude splňovat to, co od něj očekáváme," dodal kouč, který převzal mužstvo po druhém kole a stále s ním čeká na první bod.

Bývalý slovenský mládežnický reprezentant Križan získal v uplynulých třech sezonách titul se Slovanem Bratislava. Vinou vážného zranění kolena ale odehrál v minulém ročníku jen pět prvoligových zápasů. Slovenskou ligu hrál také za Trenčín a Nitru. Krátce působil v maďarském klubu Puskás Akadémia.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
PavlíčeQ

tenhle hrac byl na testech i v jablonci a bez sance, takze jsem zvedavy co predvede v budejicich

Reagovat
KnoxXx

horsi hrac nez Blazek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele