Chaluš bude v Liberci hostovat z Malmö i v jarní části sezony

05.01., 13:02
Aktuality

Matěj Chaluš bude v Liberci pokračovat i v jarní části sezony. Pětadvacetiletý obránce si ve Slovanu o půl roku prodlouží hostování ze švédského Malmö. Severočeský prvoligový klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Chaluš po letním návratu do Liberce zasáhl do všech 19 zápasů ligového podzimu a zaznamenal jeden gól. "Začátek byl takový kostrbatý. Necítil jsem se, že by to splnilo moje očekávání. Samozřejmě ne ve všech zápasech, někdy jsem byl spokojený, někdy ne. Jsem hodně sebekritický, ale i to byl jeden z těch důvodů, který mě utvrdil v tom, že bych ještě půlrok potřeboval," řekl Chaluš novinářům.

O tom, co bude po sezoně, zatím bývalý kapitán české reprezentační jednadvacítky nepřemýšlí. V Malmö má smlouvu do konce roku 2025. "Neplánuji. Cíl mám tady jak týmový, tak osobní. Chci, aby to bylo ještě lepší než na podzim. Zároveň na jaře dokázat, že jsem vyzrálejší. Ale zbytek prozrazovat nebudu," uvedl Chaluš, který s Libercem přezimuje na osmém místě ligové tabulky.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Imos

nemám moc radost teda

Reagovat
Strakosha

Na podzim suverénně nejhorší stoper v klubu

Reagovat
GrimeBaller98

pravda, tahle sezona se mu zatim nedari, ale verim mu, ze se zvedne a jen potrebuje cas. Dulezitej clovek minimalne v kabine

Reagovat
Imos

vždyť v kabině to byl s Kosťou hroznej idiot

Reagovat
lampas

Výkonnost na západ nemá, může se vyhrát max. na úroveň Mikuly. Na podzim dělal hrozný chyby v pohybu, ale taky je platný do zápasu s týmy přes souboje. Já jsem rád, že zůstává, stoper se shání velmi těžko.

Reagovat
Imos

Sice hlavičky tak nějak má, ale udělá ho každý druhý kdo má trochu rychlost a pozičně dělá hrozný hovadiny a rozehrávka od něj je něco co fakt bolí na to koukat

Reagovat
skat

Zase v tuhle chvíli je lepší chaluš, než nikdo. Plechatý do začátku ligy určitě nebude fit, a pak nám tam zbývá jen Marios, Mikula a Prebsl. Což je velmi chatrné. Určitě by se hodil jeden stoper, který bude náš. Po předpokládaném odchodu Červa se udělá díra v záloze a já myslím, že tam budou chtít nacpat právě Mariose. I když se ukázalo, že tam hrát nemůže. Na stoperu se konečně chytnul a je jedním z největších příjemných překvapení v kádru.

Reagovat
GrimeBaller98

myslim, ze misto Cerva by vic nastupoval Varfolomejev

Reagovat
lampas

On se uzdraví Doumbia a pak je tu Ivan, takže si bez Červa nějak poradíme. Jen bude potřeba provést někoho do rotace.

Reagovat
lampas

Marios je velmi příjemné a skryté překvapení podzimu. Každopádně Chaluš je aspoň jistota do rotace, když už nic.

Reagovat
Strakosha

Střed Doumbia - Zamburek je na ligu nadstandardní, nad nimi Kikin, útok Kulenovic, Tupta. Za mě velmi dobré. Problém bude vzadu+golmani

Reagovat
Kucka

Reagovat
Imos

A Marios je rozhodně na podzim lepší jak Chaluš a Miky mi na stoperu rozhodně nevadí a Marios snad nebude hrát v záloze, to je podle mě s Kozlem blbost, rád bych viděl příchod Pavelky místo Červe vedle kterého by takoví Ivanové, Kikonové a spol mohli růst

Reagovat
FCSL

No snad půjde nahoru, podzim opravdu žádná sláva. Spousta chyb, pomalost a slabá rozehrávka. Pokud zůstanou offenzivní hráči jako Tupta a Frýdek, tak se musíme zaměřit na deffenzivu. Minimálně 1 stopera by to chtělo, ideálně 2. Pokud odejde ten Fukala, tak i někoho na kraj

Reagovat
skat

Je fakt, že může jít nahoru. Jen se trochu musí chytit za nos. U Fukaly si myslím, že nakonec odejde bude mít větší peníze, ale menší vytížení. A to vytížení se může změnit. Navíc je tuším z Frýdku. Ale kdy to bude, to asi závisí na tom, Baníku odblokují přestupy.

Reagovat
Imos

jestli půjde do Baníku tak je to jeden z nejzvláštnějších přestupů za poslední dobu

Reagovat
Strakosha

Fukala nebude žádná ztráta

Reagovat
vestinustarychdubu

Za Fukalu tam můžeš postavit kohokoli a nepoznáš rozdíl. Toho, jestli se podaří udat za nějaký peníze, tak to bude prodej podzimu

Reagovat
skat

Vzpomínám si, jak se přesně takhle vyjadřovali lidi o Coufalovi. Třeba prodlouží a bude následovat jeho růst. :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele