Chance liga - preview 7. kola: Pětizápasová porce

31.08., 08:31, aktualizováno 01.09., 09:05
Previews
Stadion U Nisy (© Slovan Liberec)

Česká nejvyšší soutěž nabízí hned pět chodů a tím posledním bude souboj Liberce s Plzní. Od Slavie se očekává triumf nad Pardubicemi, na fotbal se dnes jde i v Olomouci, Karviné a Teplicích.

MFK Karviná - Dukla Praha

neděle 14:30

Ucházející start do ligy za sebou mají Karviná i Dukla, přesto se určitě chtějí posunout ještě blíže klidnému středu tabulky. Pražané přitom na svého soupeře nemají zrovna nejlepší vzpomínky.

V posledních třech vzájemných střetech totiž pokaždé slavili Slezané, a to s celkovým skóre 11:0. První z inkriminovaných duelů se před pěti lety odehrál ještě v nejvyšší soutěži, další dva pak v předminulé sezoně ve druhé lize.

Karvinští však zatím doma příliš nezáří a ze tří utkání získali jediný bod. Po nezdarech s Libercem a Bohemians se vzmohli alespoň na remízu proti Baníku, nejsou to však tak slavné výsledky jako venku, kde si poradili s Pardubicemi i Teplicemi.

Avšak zmíněný bod je pořád lepší skóre, než jaké má Dukla ze hřišť soupeře. Všechny své body armádní klub získal na Julisce, mimo svůj stadion podlehl Spartě i Hradci Králové. Může však být posilněn posledním vítězstvím, České Budějovice přehrál po gólech Šebrleho, Mešanoviće a Amblera jasně 3:0.

Domácí budou postrádat vykartovaného Svozila se zraněným Endlem, zdraví nepustí do hry ani hostujícího Pecha.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Raspopovič, Bergqvist, Krčík, Fleišman - Moses, Planka - Memič, Botos, Samko - Vecheta

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Ullman, Hora, Kozma, Šebrle - Mešanovič, Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.95 - 4.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava

neděle 14:30

Souboj dvou sousedů v tabulce uvidí fanoušci v Olomouci. Na Hanou dorazí ostravský Baník, oba celky stihly posbírat po deseti bodech.

Sigmě se podobně jako loni povedl start do sezony a je na páté příčce tabulky. K tomu všemu disponuje jednou dohrávkou k dobru, před týdnem bylo odloženo její utkání v Plzni. Proti Baníku se pokusí přerušit nepříznivou sérii z posledních let - Ostravu doma šestkrát za sebou neporazila, v pěti případech nebrala ani bod.

"Proti Baníku je to vždy výjimečný a prestižní zápas, je to takové derby. Očekáváme skvělou kulisu a atraktivní duel. Věřím, že navážeme na předchozí dvě domácí vítězství, ale nebude to nic jednoduchého. Kádr Baníku je široký. Jestli v rámci anglického týdne, který měli, protočí nějaké hráče, to zjistíme až před zápasem. Pokud je v jejich týmu někdo odstřelený, tak je to Ewerton. Všichni vnímáme jeho sílu a kvalitu. Víme, na co se chystáme. Věřím, že v utkání uspějeme," hlásí domácí trenér Tomáš Janotka.

Baník má hodně nabitý program a stále vstřebává zklamání ze třetího předkola Konferenční ligy proti FC Kodaň, kdy v penaltovém rozstřelu nezhodnotil výborný výkon před vlastním publikem. V týdnu si splnil jeden rest a nastoupil v dohrávce na půdě Karviné, odkud si odvezl bod za remízu 0:0. Zápas poznamenala 38. minuta a v ní červená karta pro Erika Prekopa.

"Bylo to bojovné, hodně soubojů, docela dost pouštěných a moc fotbalové kvality utkání nepřineslo. Musím hráče pochválit, jak to po červené kartě odmakali. Máme nulu, máme bod, musíme ho vzít, přestože jsme chtěli tři. Červená karta utkání hodně ovlivnila. Karviná se tlačila dopředu, my jsme se soustředili na bránění, což kluci zvládli skvěle. Co si vybavuji, soupeře pustili do jediné šance, což byla tyčka trefená hlavou. Jsem spokojený, co se týče defenzivy. Co se týká ofenzivy, těžko se to hodnotí," hodnotil derby trenér Pavel Hapal.

"Těšíme se, v Olomouci bývá vždy výborná atmosféra. Naši fanoušci to nemají daleko a vždy nám tady vytvoří skvělou podporu. Máme za sebou náročné utkání v Karviné, hlavně po fyzické stránce, neboť jsme skoro hodinu hráli o deseti. Takže se snažíme kvalitně zregenerovat. Ale tým je fyzicky dobře připraven a věřím, že i přes náročnější program podáme v Olomouci kvalitní výkon," vyhlíží Hapal nedělní zápas v prostředí, které velmi dobře zná z dob hráčské kariéry.

Olomouci v nejbližším utkání nepomohou zranění Růsek a Fiala, ztráty pak hlásí i hostující výprava. Na marodce jsou Lischka, Rusnák a Šudák, disciplinární trest si musí odpykat Prekop.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Mikulenka - Kliment.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Juroška, Chaluš, Frydrych, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Klíma, Ewerton - Tanko.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.50 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav

neděle 17:00

Mladá Boleslav se kvalifikovala do hlavní fáze Konferenční ligy a nyní se může alespoň na chvíli koncentrovat výhradně na ligovou scénu. Na té má co dohánět a začít může v neděli proti Teplicím.

Středočeši před týdnem překvapivě vyměnili trenéra, Davida Holoubka nahradil Andreas Brännström a zvládl první důležitý krok. Mladá Boleslav se ve čtvrtek představila v Maďarsku, Paks porazila 3:0 a může se těšit na podzim v evropských pohárech. Los jí za soupeře přisoudil Betis, Molde, Guimaraes, Lugano, Jagiellonii a Noah.

"Musím ocenit všechny hráče, není to pro ně jednoduchá situace, ale zvládají to skvěle. Museli se během dvojzápasu proti Paksu vypořádat se změnou kouče, měli jsme společně jen tři tréninky. Přesto se podařilo postoupit do Konferenční ligy, což je pro celý klub velký úspěch. Zápasy jdou rychle po sobě. Nějaké změny se dají očekávat," nastínil nový trenér Brännström.

Kouč má v tuto chvíli o čem přemýšlet, Mladá Boleslav totiž zatím třikrát prohrála a i přes odložený zápas proti Slavii se očekávalo více, než jen šest bodů a dvanáctá příčka tabulky. Pozitivní je alespoň pohled na marodku, mimo hru je pouze Kozel.

Velký prostor pro zlepšení mají i Teplice. Severočeši během léta oslabili a vše se projevilo na výkonech i výsledcích. Zatím dokázali zdolat jen Liberec, pětkrát prohráli a jsou na předposledním místě tabulky, hůře na tom jsou už jenom České Budějovice.

"Každá změna trenéra přinese do týmu určitý impulz. Viděli jsme zápas Boleslavi v pohárech a chytili jsme první principy toho, jak budou hrát. Je to trochu neznámá, my se však budeme chtít prosadit především naším fotbalem. Musíme zlepšit defenzivní práci celého týmu a nedostávat laciné branky. To musí přijít už proti Boleslavi, která má velmi kvalitní tým, co se ofenzivy týče," nechal se slyšet Jan Rezek, asistent hlavního kouče Zdenka Frťaly.

Domácí na tom jsou hůře i v otázce absencí, jen z tribuny budou nedělní utkání sledovat zranění Bílek, Jásir, Knapík, Švanda a Takács.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Kričfaluši, Havel, Mičevič - Radosta, Mareček, Jukl, Harušťák - Trubač - Gning, Horský.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Král, Suchý, Králik - Kostka, Sakala, Vydra, Fulnek - Kušej, Ladra - Jawo.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.52 - 3.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Pardubice

neděle 17:00

Tak blízko byli slávisté senzačnímu postupu do Ligy mistrů z nemistrovské kvalifikace. V domácí odvetě ovšem spálil několik šancí a nakonec na ně čeká jen Evropská liga. Aby si mezi elitou mohli zahrát příští rok, musí bodovat v lize, a to i nyní proti Pardubicím.

Sešívaní si z Francie přivezli dvougólovou ztrátu, a vzhledem k odloženému ligovému zápasu s Mladou Boleslaví se mohli naplno chystat na odvetné utkání. A to se jim povedlo bravurně, soupeře zaskočili rychlým gólem, v závěru pak byli blízko vyrovnání celkového skóre. Nakonec sice odešli zklamaní, avšak šance na Ligu mistrů v příští sezoně je větší než kdy jindy - mistr ligy totiž do milionářské soutěže přímo postoupí.

"Jsme zklamaní, že jsme nepostoupili přes Lille. Rozplynul se nám sen, ale snažím se v tom najít pozitiva. Musíme v podobných výkonech pokračovat dál a přenést si to do dalších zápasů, i do ligy. Musíme si udržet intenzitu, hladovost a tohle nastavení. V české lize je někdy těžší dostávat se do šancí, bránění v Česku je na vysoké úrovni. Teď nám to v neděli určitě předvedou Pardubice," varuje trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia však čelí svému oblíbenému soupeři, se kterým sedmkrát v řadě zvítězili, a to s neuvěřitelným celkovým skóre 25:0. Naposledy v únoru se v Edenu na gól dlouho čekalo, hattrickem během deseti minut však domácí spasil Chytil.

Pardubičtí prožívají rozpačitý vstup do nového ročníku, přesto se jim již povedlo vydolovat šest cenných bodů. Po výhře nad trápícími se Českými Budějovicemi zvládli před týdnem i derby s Hradcem Králové. Krátce po Patrákově úvodním gólu šli hosté do deseti, přesto dokázali srovnat zásluhou Čiháka. Saňákovi svěřenci přesto nakonec početní převahy využili, tříbodový zisk jim zajistil Vacek.

"Výhra nad Hradcem pro nás byla velkou vzpruhou a teď se už chystáme na zápas s jedním z nejsilnějších týmů v lize, který ve středu předvedl skvělý výkon v boji o Ligu mistrů. Těšíme se na plný stadion. Bude to prověrka toho, jak na tom aktuálně jsme. Musíme podat heroický výkon, individuální výkony musejí být špičkové, abychom mohli pomýšlet na dobrý výsledek. Chceme být Slavii nepříjemným soupeřem," nabádá hostující kouč Jiří Saňák.

Vršovičtí se v utkání musí obejít bez zraněných Masopusta, Staňka a Vlčka, otazník navíc visí nad Douděrou, Filou, Holešem, Chaloupkem i Jurečkou. Východočeši budou postrádat zdravotně indisponované Kalabišku se Sychrou.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Prebsl, Ogbu, Zima - Bořil, Ševčík, Oscar, Diouf - Jurásek, Provod - Chytil

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Surzyn, Noslin, Jindra, Šehič - Vacek, Solil - Leipold, Simon, Patrák - Zlatohlávek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 11.80 - 28.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň

neděle 20:00

Věrní liberečtí fanoušci se po změně ve vedení těšili na lepší výkony a výsledky, o to větším zklamáním pro ně je úvod sezony. Obměněnému Slovanu se nedaří a v neděli večer navíc nastoupí proti Plzni.

Domácí začali sezonu výhrou v Karviné, od té doby ovšem brali všechny body jenom proti Pardubicím, v srpnu jinak zaznamenali hned tři prohry. V tabulce je z toho až deváté místo. Liberec teď čeká soupeř z kategorie nejtěžších, proti kterému ale umí, loni opanoval oba vzájemné zápasy.

"Plzeň i čtvrtečním postupem do hlavní fáze Evropské ligy potvrdila, že má formu jako hrom. Sbírá výborné výsledky, předvádí dobrou hru a pod trenérem Koubkem tým prostě šlape. V kádru je spousta osobností. Takovou nadstavbou jsou kreativní a gólový Šulc, v soubojích vepředu velice silný Vašulín a ve středu zálohy Kalvach s Červem," vypočítává silné stránky soupeře Miroslav Holeňák, asistent trenéra Radoslava Kováče.

"Plzeňští sice mají v nohách zápas ve Skotsku spojený s cestováním, což by mohla být naše malá výhoda, ale na druhou stranu je tam široký kádr velmi dobrých hráčů. Mají kam sáhnout při rotacích sestavy a na sílu týmu to nemívá výrazný vliv. My se potřebujeme soustředit na naši hru, o motivaci proti jednomu z nejlepších českých klubů současnosti není třeba mluvit," dodal.

Plzeň loni dokráčela do čtvrtfinále Konferenční ligy a evropské poháry si minimálně na podzim zahraje i letos. Viktoria tentokráte suverénně projela kvalifikací do Evropské ligy, vyhrála všechny čtyři zápasy proti Kryvbasu i Hearts a může se těšit na atraktivní soupeře. V hlavní fázi nastoupí proti Manchesteru United, Frankfurtu, Realu Sociedad, PAOKu Soluň, Ludogorci, Dynamu Kyjev, Anderlechtu a Athleticu.

"Liberec je v domácím prostředí těžký soupeř, vždy byl. Jedeme tam po náročné cestě do Skotska, takže nás tam nečeká nic lehkého. Bude to soupeř možná na úrovni toho čtvrtečního, ne herním stylem, ale z hlediska obtížnosti. Nebude úplně jednoduché dát hráče do pořádku, ale máme z čeho vybírat, zamyslíme se. Věřím, že se připravíme tak, abychom byli úspěšní," nepochybuje trenér Miroslav Koubek, který v den utkání oslaví už 73. narozeniny.

Plzeň letos ještě nepoznala hořkost porážky a jedinou ztrátu Západočechů představuje remíza v Jablonci. Suverénní je i ve venkovním prostředí, z posledních patnácti duelů na hřištích soupeřů prohrála jenom jeden jediný.

V sestavě Liberce se určitě neobjeví potrestaný Ghali a mimo hru je i zraněný Rabušic. V plzeňském táboře si trest odpykává Séne, zranění jsou Baier, Durosinmi, Kabongo, Souaré a Sýkora a k dispozici už není nová akvizice Hoffenheimu Robin Hranáč. Plzeň na prodej českého reprezentačního obránce rychle zareagovala a z bělehradského Partizanu přivedla Svetozara Markoviće.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Ševínský, Purzitidis - Koželuh, Icha, Hlavatý, Kayondo - Višinský, Frýdek - Tupta.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Havel, Dweh, Jemelka - Kopic, Červ, Kalvach, Cadu - Jirka, Šulc - Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.54 - 2.27

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

sobota 14:30

České Budějovice jsou v krizi, Dynamu se nedaří výsledkově ani herně a o první body se pokusí v sobotu odpoledne proti Bohemians 1905, Klokani se pokusí ukončit čekání na výhru nad jihočeským soupeřem.

Domácí ještě nezískali ani bod, dali jen jednu branku a jsou na posledním místě tabulky s hrozivým skóre 1:19. Svěřenci Františka Straky si nepolepšili ani v minulém kole, po bezbrankové první půli nakonec padli na hřišti Dukly 0:3.

"Zápas na Dukle jsme si prohráli sami, neproměnili jsme jasné šance. Zanalyzovali jsme si to. Cesta bude hodně těžká, bude to velice náročná mise. Ale nesmíme nic vzdávat, věřím, že teď konečně přijde den D. Musíme to tam docpat. Doufám, že se taky jednou štěstíčko malinko nakloní k nám," věří František Straka.

Bohemians si na své konto zatím připisují těsně výsledky a s výjimkou remízy se Slováckem stačilo vítězi ke třem bodům dát o jednu branku více než soupeř. Platilo to i naposledy proti Jablonci, který si z Ďolíčku odvezl triumf 2:1.

"Bohužel jsme ztratili Kovaříka a minule proti Jablonci dalšího krajního hráče (Dostála). Bude nás to limitovat, zraněných je víc. Snad se dají někteří hráči dohromady během repre pauzy. Ještě nás čekají Budějovice, s nimiž se nám dlouhodobě nedaří. Doufám, že to změníme," naráží trenér Jaroslav Veselý na špatnou bilanci s Dynamem z posledních let. České Budějovice z posledních šesti vzájemných měření sil hned pětkrát odcházely jako vítěz, v jednom případě se body dělily.

V domácí sestavě se určitě neobjeví zraněný Skalák, nejistý je vedle toho start Keckeisena. Pražanům nepomohou Dostál, Hála, Valeš a Kovařík, stoprocentně fit nejsou ani A. Čermák, Reichl a Vondra.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čoudek, Križan, Nikl - Šigut, Tischler, Hubínek, Trummer - M. Čermák, Ogiomade - Adediran.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Hybš - A. Kadlec, Jánoš, Ristovski, Shejbal - Drchal, Matoušek - Hilál.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.87 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec

sobota 17:00

Nad očekávání si zatím vedou dva celky, které změří síly v sobotu odpoledne. Osmé Slovácko hostí čtvrtý Jablonec a pokusí se zužitkovat získané sebevědomí z týden starého utkání na Spartě.

Slovácko na úvod sezony obralo Slavii a jako první neodešlo poraženo ani ze souboje se Spartou. Na Letné dokonce sahalo po výhře, o kterou přišlo čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

"Na Spartě jsme neměli s velkým favoritem co ztratit. Kdežto nyní hrajeme doma a všichni si přejí, ať zvítězíme. Ale s asistentem Baránkem jsme viděli spoustu utkání Jablonce a dobře víme, že je to velmi silný a hodně nebezpečný soupeř. Daří se mu i venku, kde nyní dvakrát vyhrál. Čeká nás velice těžké utkání," tuší před soubojem se Severočechy trenér Roman West.

Se Spartou se nedávno potkal i Jablonec a doma padl těsně 1:2, další vzájemná měření sil s úspěšnými pohárovými zástupci pro něj už dopadla výsledkově lépe a svěřenci trenéra Luboše Kozla porazili Mladou Boleslav a remizovali s Plzní. Deset získaných bodů v tuto chvíli stačí na čtvrtou příčku tabulky, pomohl tomu i triumf na půdě Bohemians 1905.

"Na Slovácko jedeme s tím, že chceme navázat na výsledek proti Bohemians, určitě tam nechceme prohrát. Na druhou stranu respektujeme obrovskou sílu Slovácka, které doma ve třech zápasech ještě nedostalo gól. Prohrál tam Baník, Slavia tam remizovala 0:0," uvědomuje si asistent trenéra Josef Petřík.

"Soupeř nedostává moc gólů kromě zápasu v Mladé Boleslavi, kde inkasovali třikrát. Myslím, že Slovácku vyhovuje hrát v bloku, odzadu. Když dostanou první gól, v tu chvíli mají problém. Jsou hodně disciplinovaní, poctiví směrem dozadu a mají rychlá křídla, přes která vyrážejí do rychlých protiútoků. Plus mají nebezpečné standardní situace," varuje Petřík.

Slovácko před dvěma týdny porazilo Baník Ostrava a po dlouhých devíti zápasech potěšilo vlastní fanoušky výhrou na domácím stadionu, k další mu nyní nepomůže vykartovaný Doski, zcela fit nejsou Petržela a Souček. Jablonec hlásí jen jednu absenci, vinou zranění zůstane doma Černák.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Vaško, Hofmann, Sinjavskij - Trávník - Blahút, Kohút, Havlík, Juroška - Krmenčík.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Kanakimana, Hollý - Puškáč.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.15 - 3.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha

sobota 20:00

Hradec Králové bude na podzim hostit tři mladoboleslavské zápasy v Konferenční lize, ještě předtím nicméně jako první přivítá čerstvého účastníka Ligy mistrů z Letné. Sparta má ovšem zároveň co napravovat, neboť před týdnem jen remizovala.

Votroci mají zatím v tabulce zapsané tři výhry a tři porážky. Co je pro ně ale před nadcházejícím duelem povzbudivé, to je fakt, že doma jsou zatím stoprocentní. Některé venkovní ztráty je přesto mohou mrzet, zejména ta poslední v derby s Pardubicemi. I přes červenou kartu v úvodu druhé půle dokázali vyrovnat, nicméně v závěru z kopačky Vacka znovu inkasovali.

Adrian Rolko si navíc uvědomuje, jak těžký soupeř nyní na jeho tým čeká. "Sparta je úřadující mistr, navíc se jí teď podařilo postoupit do základní části Ligy mistrů. Je jasné, že má obrovskou kvalitu. Uvidíme, s kým proti nám nastoupí, protože má řadu vynikajících hráčů. Musím říct, že v poslední době už zvládá i těžká utkání. Všechno si tam sedlo tak, jak se sluší na tým evropských parametrů," chválí protivníka asistent trenéra Horejše.

Sparta stále bude hrát na vlně euforie, v úterý si totiž poradila s Malmö i doma a po devatenácti letech pronikla do nejprestižnější klubové soutěže. Slepenými góly v závěrečné čtvrthodině se o to zasloužili Haraslín s Rrahmanim. Možná i pod tíhou tohoto veledůležitého zápasu ale Letenští před týdnem ztratili v ligové soutěže, když doma se Slováckem vyválčili pouze remízu.

Co může fanoušky Východočechů budit ze snu, to je vzájemná bilance. Soupeře totiž Votroci naposledy porazili v únoru 2012, od té doby ze třinácti utkání vybojovali jen jeden bod. V minulé sezoně na domácí půdě nevyužili více než sedmdesátiminutové přesilovky a prohráli 1:3, na Letné to bylo v podání domácích podstatně klidnější, byť v závěru Hradečtí zdramatizovali.

Pražané do ddějiště utkání přijedou bez zraněného Garcíi, otazník visí i nad startem Kuchty, Panáka a Peška. Domácím nepomohou potrestaní Petrášek s Kučerou stejně jako zdravotně indisponovaní Čmelík, Heidenreich, Pilař a Pudhorocký.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čech, Čihák, Spáčil - Klíma, Dancák, Kodeš, Horák - Juliš, Vlkanova - Mihálik

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Zelený - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.44 - 4.46 - 1.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
6
5
1
0
14 : 6
16
2
Viktoria Plzeň
5
4
1
0
12 : 1
13
3
Slavia Praha
5
4
1
0
9 : 1
13
4
FK Jablonec
6
3
1
2
7 : 4
10
5
Sigma Olomouc
5
3
1
1
8 : 6
10
6
Baník Ostrava
6
3
1
2
5 : 3
10
7
FC Hradec Králové
6
3
0
3
5 : 5
9
8
1. FC Slovácko
6
2
3
1
4 : 5
9
9
Slovan Liberec
6
2
1
3
8 : 7
7
10
Bohemians Praha 1905
6
2
1
3
6 : 7
7
11
MFK Karviná
6
2
1
3
6 : 11
7
12
FK Mladá Boleslav
5
2
0
3
10 : 7
6
13
FK Pardubice
6
2
0
4
6 : 9
6
14
Dukla Praha
6
2
0
4
5 : 8
6
15
FK Teplice
6
1
0
5
6 : 13
3
16
Dynamo České Budějovice
6
0
0
6
1 : 19
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (498)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele