Chance Liga - souhrn 11. kola: Derby ovládla Slavia

05.10., 15:29, aktualizováno včera, 20:32
Komentáře a souhrny
Christos Zafeiris a El Hadji Malick Diouf (© SK Slavia Praha)

Hráči Slavie zvítězili doma v pražském derby nad Spartou. Červenobílí jako jediní nadále drží neporazitelnost v této sezoně nejvyšší soutěže a před reprezentační pauzou zvýšili svůj náskok v čele tabulky před letenským obhájcem titulu už na šest bodů. Plzeň zvládla utkání s Pardubicemi a přiblížila se bod za druhou Spartu. Jablonec ovládl podještědské derby. České Budějovice si prodlouží čekání na výhru, tentokrát pro změnu nestačily na Slovácko.

Slavia Praha - Sparta Praha 2:1

06.10.2024 18:30

Góly: 2. Mojmír Chytil, 22. Christos Zafeiris - 65. Albion Rrahmani

Slavia ovládla 312. derby pražských "S”, když v rámci 11. kola Chance Ligy zvítězila v Edenu nad Spartou 2:1. Domácí fanoušky rozburácel již ve druhé minutě Mojmír Chytil, na něhož ještě v první půli navázal povedenou střelou zpoza vápna Christos Zafeiris. Letenští sice zaslouženě snížili zásluhou Albiona Rrahmaniho, jenž byl na hřišti necelé dvě minuty, na odvrácení třízápasového čekání na výhru se ale nezmohli. Sešívaní nyní vedou ligu o šest bodů.

Duel prvního týmu tabulky proti úřadujícímu šampionovi by sám o sobě zadělal na atraktivní podívanou. Tím spíš, že se jednalo o derby pražských "S”. V Edenu se čekala pekelná atmosféra, která by domácí motivovala k rychlému vstupu do střetnutí týmů, které hrdě reprezentují český fotbal v evropských pohárech. Očekávání se naplnila hned ve druhé minutě.

Po levé straně se nádherně prosmýkl El Hadji Malick Diouf, jehož střílený centr nasměroval do brány Chytil. Sparta se poté na polovinu soupeře dostávala jen díky rychlým protiútokům, z jednoho ale mohla skórovat. Ermal Krasniqi našel v přečíslení zpětnou přihrávkou Veljka Birmančeviče, ten však netrefil míč čistě. Na polovině hřiště se vzápětí dostal k míči Zafeiris, který si to namířil do otevřené obrany Sparty. Ta před ním couvala, čehož záložník využil a ve 22. minutě vystřelil zpoza šestnáctky mimo dosah Petera Vindahla. Po druhém gólu tlak Slavie odpadl, Letenští se ovšem do žádné větší šance nedostali, naopak domácí ještě zahrozili skrze střely Davida Douděry.

Po pauze se postupem času hra začala vyrovnávat. Vrchol snažení sparťanů přišel v 65. minutě, kdy sehráli dokonalý protiútok, na jehož konci stál Rrahmani. I přes to, že byl proti třem obráncům, dokázal překvapit Antonína Kinského střelou na bližší tyč. Za pár chvil mohlo být srovnáno, nicméně Kinský si se střelou Lukáše Haraslína poradil. Od těchto momentů se obrana Slavie zase konsolidovala a hosté se dlouho nedokázali dostat do kloudné šance. Náznak přišel až v 82. minutě, kdy Birmančevič po kličce téměř překonal Kinského, ten ale na poslední chvíli zasáhl pohotovým skokem.

Nic dalšího si ale sparťané nevypracovali, navíc v úplném závěru obdržel Martin Vitík druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Po reprezentační přestávce si pražská "S” vezmou na starosti aktéry podještědského derby. Slavia se vydá 20. října na hřiště Jablonce, Sparta doma přivítá o den dříve Liberec.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 1:3

06.10.2024 15:30

Góly: 69. Matěj Mikulenka - 37. Jan Matoušek, 42. Abdulla Yusuf Helal, 89. Václav Drchal

Fotbalisté Sigmy nezvládli na vlastním stadionu zápas v rámci 11. kola Chance Ligy, když podlehli Bohemians 1:3. Již v 10. minutě se nechal hloupě vyloučit nejlepší střelec soutěže Jan Kliment. V první půli si pak vzájemně nahráli na gól Júsuf s Janem Matouškem, čímž rozhodli o důležité výhře Klokanů, kteří přežili závěrečný tlak domácích.

Sigma Olomouc šla do utkání jako favorit, forma Bohemians totiž měla od ideálu daleko. Veškeré plány trenérů ale mohly jít do koše již v 10. minutě. Nejlepší střelec ligy Kliment předvedl absolutní zkrat, kdy mimo hru udeřil loktem Jana Vondru do hrudi a po intervenci videorozhodčího byl útočník Sigmy vyloučen. Domácí ale nechtěli ustoupit ze svého ofenzivního stylu, a tak se kolem 20. minuty musel gólman Tomáš Frühwald vyznamenat proti střelám Filipa Zorvana a Matěje Mikulenky.

Klokani se po těchto okamžicích dostali více do hry a ve 37. minutě se jim podařilo využít přesilovku. Hlavičkový souboj ve vápně vyhrál Júsuf pro Matouška, jehož volej z hranice šestnáctky zaplul přesně k tyči. Přímo o tyčku se odrazil míč do brány ve 42. minutě, tentokrát se role prohodily - Matoušek od rohového kopu centroval, Júsuf hlavou zakončoval.

Sigma o poločase nesložila zbraně, naopak. Se zápasem se na startu druhého poločasu snažila něco udělat a po zhruba čtvrt hodině byla velmi blízko. Mikulenka z pravé strany nahrával do prostoru penalty Janu Fialovi, jeho ledabylé zakončení ale skončilo vysoko nad bránou. O šest minut později Mikulenka nachystal příležitost Yunusaovi Muritalovi, ani ten ale bránu netrefil. O gól se tedy musel postarat sám Mikulenka. V 69. minutě se objevil za obranou, kam dostal šikovný oblouček od spoluhráče a zakončil za Frühwaldova záda.

Byť se domácí aktivně hnali za srovnáním, nepodařilo se jim to. Jejich snažení utnul v 89. minutě Václav Drchal, který ideálně vyřešil protiútok a zvýšil na 3:1. Klokani si tak odvezli tři cenné body. V dalším kole vyzvou doma 20. října Mladou Boleslav, Sigma pojede o den dříve do Hradce Králové.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0:0

06.10.2024 15:30

Góly: -

Mladá Boleslav remizovala v rámci 11. kola Chance Ligy na Lokotrans Areně s Baníkem Ostrava 0:0. Hosté alespoň prodloužili úctyhodnou sérii bez prohry na šest soutěžních zápasů. Středočeši doufali v pozitivnější výsledek, v posledních pěti duelech napříč soutěžemi totiž nepoznali chuť vítězství.

Oba celky do utkání vstupovaly v naprosto odlišném rozpoložení. Domácí Mladá Boleslav sice v minulém kole získala cenný bod v Plzni, přesto pouze protáhla sérii bez vítězství na čtyři soutěžní utkání. Při volbě sestavy vsadil trenér Středočechů Andreas Brännström opět na Vasila Kušeje, který na jaře 2023 rozhodl souboj s Baníkem. Hosté z Ostravy naopak před zápasem v posledních pěti zápasech ani jednou neprohráli, přičemž znovu nastupoval v základní sestavě Ewerton, který se prosadil ve dvou z posledních tří vzájemných zápasů.

Hostující Erik Prekop ve třetí minutě vyslal nebezpečou střelu a pořádně vyděsil fanoušky středočeského týmu na Lokotrans Areně. Naštěstí pro Bolku míč pouze orazítkoval přední tyč. O čtyři minuty později zahrozili i domácí, jenže Kušej nedokázal využít nadějného průniku a včas vystřelit. Mladoboleslavští poprvé slavili vstřelení branky ve 22. minutě, ale radost byla pouze předčasná, protože se skórující Lukáš Mašek ocitl v těsném ofsajdu. Domácí se do největší příležitosti dostali až v samotném závěru prvního poločasu, kdy Kušej připravit tutovku Tomášovi Ladrovi, který ve vápně mířil těsně vedle.

Začátek druhého dějství ovládal moravskoslezský tým a málem své snažení korunoval vstřeleným gólem. V 57. minutě si naběhl za obranu Ewerton a šel sám na branku soupeře, nicméně na gólmana domácích Matouše Trmala recept nenašel. V nebezpečné situaci se v 78. minutě ocitl i domácí Ladra, jehož tečovanou střelu zvládl Jakub Markovič konečky prstů vyrazit na roh. K další velké příležitosti se ani jeden z týmů už nedostal a utkání skončilo za bezbrankového stavu.

Baník přivítá v příštím kole na domácím stadionu Viktorii Plzeň, která se momentálně nachází na třetím místě Chance Ligy. Mladá Boleslav se vydá do Prahy na hřiště Bohemians.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 2:0

06.10.2024 13:00

Góly: 56. Tom Slončík, 90+3. Milan Havel

Plzeň porazila v 11. kole Chance Ligy Pardubice 2:0. O triumfu favorita rozhodl svým prvním zásahem v plzeňském dresu mladík Tom Slončík, v závěru přidal pojistku Milan Havel. Po sérii čtyř soutěžních utkání bez výhry si tak viktoriáni spravili chuť prodloužením domácí stoprocentní bilance nad týmem z města perníku, který naopak dosud neudržel v tomto ligovém ročníku čisté konto.

Plzeň nastoupila bez potrestaného záložníka Lukáše Červa, jenž byl vyloučen v předchozím zápase s Mladou Boleslaví. K dispozici navíc nebyli do středu pole ani nemocný Erik Jirka a zraněný Jiří Panoš. Absence však trápily i hosty. Pardubice se totiž musely obejít bez hlavního trenéra Jiřího Saňáka i středních záložníků Tomáše Solila a Dominiqua Simona, všichni tři byli vyloučeni v posledním duelu s Teplicemi.

Už ve třetí minutě ukázal sudí Marek Radina na značku pokutového kopu, po čtyřminutové intervenci VARu však penaltu pro Plzeň odvolal. Tomáše Polyáka totiž zasáhla střela Lukáše Kalvacha do ruky až poté, co se odrazila od jeho těla. Až do 45. minuty se pak kreativní fotbal ze hřiště vytratil a začal opět až v nastavení prvního dějství. Cadu nejprve vyzval ke skórování Pavla Šulce, jeho slabá hlavička ale skončila v náručí Jana Stejskala.

Na druhé straně se před Sampsona Dweha natlačil Vojtěch Patrák, včas mu ovšem pod nohy skočil Martin Jedlička a jeho pokus vyrazil. Před odchodem do kabin prodloužil centr Alexandra Sojky na zadní tyč Václav Jemelka, Šulcovi však chyběl ke skórování půlkrok.

Tak jak skončila první půle, začala i ta druhá. Dwehův dlouhý aut na malé vápno přistál na hlavě Šulce, ovšem jeho pokus reflexivně vyrazil na brankové čáře Stejskal. V 56. minutě se již viktoriáni mohli radovat. Šulcův centr z pravé strany na zadní tyči vrátil hlavou před bránu Cadu a Slončík z malého vápna poslal z voleje míč pod břevno. Krátce nato chtěl vyrovnat Eldar Šehić přímým kopem z více než 30 metrů. Jedlička měl co dělat, aby míč vytěsnil zpod břevna.

V 68. minutě se navíc řítil z levé strany sám na plzeňského brankáře Patrák, místo střely však nepřesně přihrál na Marzuqa Yahayu a míč skončil v zámezí. V nastavení pojistil triumf favorita Havel, jenž dorážel střelu Prince Kwabeny Adua. Viktoria se tak po čtyřech předchozích zápasech bez výhry mohla radovat z tříbodového zisku.

Plzeň tak porazila Východočechy i v pátém vzájemném střetnutí hraném ve Štruncových sadech, Pardubice naopak v lize nevyhrály už počtvrté v řadě a ani v desátém zápase tohoto ligového ročníku neudržely čisté konto. V dalším kole pojedou viktoriáni po reprezentační pauze v sobotu 19. října do Ostravy, Pardubice se téhož dne vydají do Prahy vyzvat Duklu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 0:5

05.10.2024 19:00

Góly: 17. Adam Ševínský (vl.), 49. Bienvenue Kanakimana, 58. Sebastian Nebyla, 61. Jakub Martinec, 90+3. Alexis Alégué

Liberec prohrál v 11. kole Chance Ligy na svém hřišti s Jabloncem potupně 0:5. Klíčový moment zápasu nastal už v 17. minutě, kdy si srazil míč do vlastní sítě Adam Ševínský. Trenér Luboš Kozel, jenž ještě na jaře vedl Slovan, tak prodloužil svou neporazitelnost v podještědském derby. Naopak svěřenci Radoslava Kováče podtrhli špatnou bilanci ze stadionu U Nisy, kde vyhráli z dosavadních šesti duelů jen jednou.

Hráči Liberce vstupovali do zápasu posilněni čtyřgólovým koncertem na půdě pražské Dukly. Největší podíl na jejich výhře měl mnohými fanoušky severočeského klubu zatracovaný útočník Lukáš Letenay, který se proti klubu trenéra Petra Rady blýskl dvěma góly a jednou asistencí. Slušnou formou ale oplýval i rival z Jablonce, ten na tříbodový úspěch proti Hradci Králové navázal pohárovým skalpem Domažlic.

Úvodní šanci zápasu vytvořil ve čtvrté minutě perfektním pasem Marek Icha, jenž vyslal dopředu Ľubomíra Tuptu. Ten si míč dobře převzal, ale svou následnou přízemní střelu poslal vedle pravé tyče. V 17. minutě se již Liberečtí prosadili, ke smůle jejich fanoušků však do vlastní branky. Centr z levé strany od Matěje Polidara totiž trestuhodně neudržel Hugo Jan Bačkovský a dobíhající Ševínský si vypadlý míč komicky srazil do vlastní sítě.

Těsně před pauzou se trefil i David Puškáč, jenže jeho radost z gólové dorážky ihned zarazil zdvižený praporek sudího. Před koncem půle ještě dvakrát podržel Liberec Bačkovský.

Po změně stran se už ale hosté radovali z navýšení náskoku. Zásluhu na tom měl Bienvenue Kanakimana, jenž se přiřítil do vápna z pravé strany a tvrdou ranou pod břevno nedal Bačkovskému sebemenší šanci zasáhnout. V 58. minutě pak Jablonečtí kompletně rozebrali domácí obranu, když po přiťuknutí Kanakimany přidal přesnou ranou k bližší tyči třetí gól Sebastián Nebyla. Jen o pár chvil později vyslal Polidar dlouhý centr do vápna, kde jej Jakub Martinec usměrnil hlavou za záda Bačkovského.

Následně si vytáhlý stoper hostujícího celku užil i provokativní oslavu gólu, kterou pobouřil přihlížející domácí kotel. Naprostý zmar a frustraci Kováčových svěřenců pak podtrhl Christian Frýdek, jenž byl za ostrý skluz proti kotníku Martince vyloučen. Definitivní tečku pak napsal za příběhem potupného večera domácích fotbalistů nádhernou ranou z hranice vápna Alexis Alegue.

Utkání tak dopadlo mnohem lépe pro hosty. V příštím kole pojede Liberec 19. října na hřiště úřadujícího mistra Sparty, Jablonec vyzve o den později velikána z druhého břehu Vltavy, když se doma střetne se Slavií.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dukla Praha 1:1

05.10.2024 16:00

Góly: 42. Mohamed Yasser - 68. Muris Mešanović

Od začátku sezony se Teplice i Dukla pohybují ve skupině o sestup, a tak se vzájemný duel 11. kola Chance Ligy jevil jako velmi důležitý. Moc toho ale nevyřešil, remíza 1:1, kterou svými góly zařídili Mohamed Jasír a Muris Mešanović, nechává oba týmy tam, kde před utkáním byly.

Teplice i Dukla byly od prvního kola přikovány na spodku tabulky. Dal se tak očekávat souboj, do nějž by oba celky vstoupily opatrně ve snaze neztratit šanci na cenné body. Začátek tomu ale moc nenasvědčoval, týmy hrály aktivní fotbal, který neměl daleko ke gólům. Nejblíže byl hned v sedmé minutě domácí Matěj Radosta, který trefil tyč.

Po hlušším období hry, ve kterém se hojně přerušovalo, přišly kolem 25. minuty dvě velké příležitosti domácích. Ke smutku domácích tribun ale po přihrávce Jaroslava Harušťáka netrefil v pádu bránu Abdallah Gning, o pár desítek vteřin měl hlavu v dlaních Jásir. Byť se hra po těchto šancích trochu vyrovnala, měly Teplice pořád navrch. Převaha se jim podařila přetavit v gól těsně před poločasem. Po nenápadné kombinaci se k míči dostal na levé straně aktivní Harušťák, jenž poslal ideální centr na malé vápno, kde mezi dvojicí stoperů vyplaval s přesnou hlavičkou Jásir.

To hosté nechtěli nechat jen tak a vypadal podle toho začátek druhého poločasu, kdy se ve velké šanci objevil Jakub Řezníček, ale ten na míč těsně nedosáhl. Teplice byly pasivnějším týmem, nicméně tlak Dukly byl bez momentu překvapení. V 68. minutě však vybuchla lavička pražského celku nadšením, kdy se díky dobrému pohybu ve vápně prosadil Mešanović.

V dalším průběhu zápasu se odehrával spíše boj o střed pole a bylo zřetelné, že o získaný bod nechce nikdo přijít. Situaci nezměnila ani červená karta pro Radostu v 78. minutě. I proto došel zápas až do remízového konce, který však situaci obou celků nijak výrazně neřeší. O další ligové body se Teplice poperou po reprezentační pauze na Slovácku, Dukla přivítá Pardubice.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:2

05.10.2024 16:00

Góly: 45+6. Marek Havlík (pen.), 80. Patrik Blahút

České Budějovice se nedočkaly výhry ani v 11. kole Chance Ligy, v němž podlehly na vlastním hřišti 0:2 Slovácku. Jihočeši byli po většinu utkání aktivnější, ale hosté vytěžili z minima maximum, když krátce před poločasovou přestávkou proměnil penaltu Marek Havlík. Razítko na výsledek udělil Patrik Blahút zkraje závěrečné desetiminutovky a pojistil import tří bodů na jih Moravy.

Sobotní odpoledne patřilo duelu mezi Českými Budějovicemi a Slováckem. Jihočeši nadále čekali na první vítězství v aktuálním ročníku, zatímco Jihomoravané si v minulém kole spravili proti Karviné reputaci po nevydařeném zápase v Hradci Králové.

Do první vážné situace se dostal v deváté minutě Quadri Adediran, který běžel sám na Milana Heču, jenže ho doběhl Ondřej Kukučka a jeho pokus zablokoval. Jihočeši byli aktivnějším celkem a další gólovou příležitost si vypracovali ve 28. minutě, kdy si na prodloužený centr od rohového praporku naskočil Vincent Trummer, ale trestuhodně minul.

Krutý moment pro svěřence Františka Straky přišel v závěru první půle. Merchas Doski přijímal balon uvnitř vápna a velmi nešťastně ho fauloval Ondřej Čoudek. Penaltu pro tým z Uherského hradiště proměnil Havlík, jenž si připsal druhý přesný zásah v řadě.

Dynamo začalo již od vstupu do druhého dějství hrát vabank v zadních řadách, málem se mu to ale v 50. minutě vymstilo. Po odvrácené standardce se dostal Kim Seung-Bin do souboje tváří tvář s Vilémem Fendrichem, který jeho střelu zneškodnil. Další ostrý brejk Slovácka přišel v 53. minutě, kdy zakončoval Blahút z pravé strany, ale domácí výběr podržel Fendrich skvělým reflexivním zákrokem.

Po hodině hry si Slovácko vytvořilo další gólovou šanci, v níž se objevil Michael Krmenčík. Útočník si naběhl za obranu a zakončením na dlouhou nohu orazítkoval břevno Fendrichovy brány. Šance na bodový zisk domácích fotbalistů znemožnil v 80. minutě Blahút, jehož krásným obloučkem našel Trávník za obranou Dynama. Střela slovenského křídelníka z úhlu prošla Fendrichovi mezi nohama a zpečetila výsledek klání na 2:0.

Celek Romana Westa triumfem 2:0 mírně vylepšil bilanci v jihočeské metropoli. Těsná výhra je teprve druhým tříbodovým úspěchem za posledních 11 vzájemných duelů hraných na stadionu Střelecký ostrov. Po reprezentační pauze Slovácko na domácím hřišti vyzve Teplice. Českobudějovičtí fotbalisté se naopak vydají na půdu Karviné.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Hradec Králové 0:0

05.10.2024 13:30

Góly: -

První zápas 11. kola Chance Ligy mezi domácí Karvinou a Hradcem Králové i přes nespočet šancí skončil bez branek. Východočeši díky premiérové ligové remíze poprvé v sezoně bodovali na hřišti soupeře. Slezané pak prodloužili domácí neporazitelnost na čtyři utkání, za což mohli v záživném duelu vděčit dobře postavené brankové konstrukci.

Hradec Králové vyrazil na půdu tabulkového rivala z Karviné s tím, že na venkovní body čekal již čtyři utkání v řadě. Naopak svěřenci Martina Hyského v posledních třech zápasech na domácí půdě neprohráli a bylo tak jasné, že na prolomení nelichotivé série museli Votroci zlepšit výkon. Bodovat však chtěli i domácí, od začátku tak byla vidět touha obou týmů otevřít skóre.

Po jednom z rychlých brejků se do obrovské příležitosti dostal Petr Juliš, jeho střelu ale zastavila tyč. Ani napodruhé se křídelníkovi Hradce nepodařilo dostat balon do sítě, když ve 14. minutě skvěle hlavičkoval po rohovém kopu, ale Jakub Lapeš míč vytěsnil na břevno.

Minutu nato Tomáš Petrášek zachraňoval balon na brankové čáře poté, co na druhé straně hřiště Patrik Čavoš přehlavičkoval brankáře Adama Zadražila. Následně diktovala tempo hry Karviná. Při obléhání branky Hradce se ve 30. minutě rozhodl vypálit z dálky Giannis-Fivos Botos, jeho dělovku zastavilo až břevno. V nastaveném čase se do tutovky dostal Amar Memič, ale tváří v tvář ho skvěle vychytal Zadražil.

Slezané i po výměně stran udávali tempo zápasu a Hradec spíše hrozil z brejků. Narozdíl od prvního půle však šance nepřicházely. Větší příležitost zařídil až domácí Andrija Ražnatovič v 76. minutě, když napřáhl z dálky a donutil Zadražila k dalšímu skvělému zákroku.

Zlomit utkání ve svůj prospěch mohli Východočeši v 79. minutě, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Douglas Bergqvist. Z následné standardní situace nebezpečně zakončoval Ondřej Mihálik a znovu nastřelil tyč, která již potřetí zachránila Karvinou. O šest minut později se branková konstrukce otřásla popáté, když Mihálikovu střelu vyrazil na břevno Lapeš.

Oba celky tak nakonec získaly jen bod. Východočeši se posunuli na průběžné sedmé místo. V příštím kole pojedou hráči Karviné 20. října do Českých Budějovic, Hradec doma přivítá Sigmu Olomouc o den dříve.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
10
9
1
0
22 : 2
28
2
Sparta Praha
10
7
1
2
21 : 11
22
3
Viktoria Plzeň
10
6
3
1
18 : 7
21
4
Baník Ostrava
10
5
3
2
12 : 8
18
5
FK Jablonec
10
5
2
3
14 : 5
17
6
Sigma Olomouc
10
5
2
3
17 : 16
17
7
1. FC Slovácko
10
4
4
2
8 : 9
16
8
FC Hradec Králové
10
4
1
5
8 : 9
13
9
FK Mladá Boleslav
10
3
3
4
15 : 13
12
10
Slovan Liberec
10
3
3
4
15 : 16
12
11
Bohemians Praha 1905
10
3
3
4
11 : 14
12
12
MFK Karviná
10
3
3
4
8 : 13
12
13
Dukla Praha
10
2
2
6
8 : 15
8
14
FK Teplice
10
2
1
7
11 : 19
7
15
FK Pardubice
10
2
1
7
8 : 16
7
16
Dynamo České Budějovice
10
0
1
9
2 : 25
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (447)

Přidat komentář
$dolar$

Nikdo v lize nehraje takovej hnůj fotbal jako Slovácko. A dneska jim k tomu ještě pomohl Berka svoji one man show.

Reagovat
pobody's nerfect

Nemyslím si. Fotbal co produkuje Hradiště není super atraktivní, ale že by to.byl jediný tým v lize? Jsou přinejmenším srovnatelné, dost možná i horší mancafty

Reagovat
$dolar$

Nesouhlasím. Ukaž mi jinej tým, kterej hraje od první minuty beton. Navíc ten kádr není tak spatnej, aby hráli tohle hovno.

Reagovat
Moshe Dajan

Pod Svědíkem to nebylo o moc jiné, West jenom navazuje a využívá toho, co je týmu vlastní.

Reagovat
Mass

Nesouhlasim, tak dva roky zpátky hráli pěknej fotbal. Zápasy Slavie se Slováckem byly ty nejlepší, na co se dalo koukat v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Některé jo, ale jiné byly válka, protože pod Svědíkem hráli některé zápasy hezky a jiné nekoukatelnou kopanou.

Reagovat
Mass

O tomhle mluvil i Mourinho, že Slavia má dvě tváře.

Reagovat
ACSeRw!n

oni hrali peknej fotbal naposledy snad za Svancary.. jinak boj, beton a nakopy, nic jinyho

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hrajem hrozně no. Heča chytá super a máme štestí jinak bysme měli tak polovinu bodů

Reagovat
AjaxFans

Důležité jsou body. Zbytek se snad dostaví

Reagovat
Radin

Teplice nedokážou doma porazit ani Duklu, s kým chtějí vyhrávat?

Reagovat
monty25

Proti ČB jsme ještě nehráli, tam by to mohlo vyjít.

Reagovat
Firkraag

My nezvládli Duklu, ani ČB. Doufám, že vás a pardubky zvládnem :D

Reagovat
Radin

Hlavně ať nespadnou. Líbí se mi , jak šli vždy proti proudu. Dukla je přežitek

Reagovat
Pepe1911

Slavná rvačka kriplů Určitě se přijedu podívat na stadion

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kily

lol, to je ale hodně nepovedené kopnutí do Pardubic

Reagovat
Grupma

Reagovat
Salfovic

Kozelball Moc mu to přeju.

Reagovat
AjaxFans

Dobrý nářez

Reagovat
Salfovic

O tolik tam Jbc asi ještě nevyhrál.

Reagovat
JavierZanetti4

Ses potamto? V peltovsi ztratit body je na provaz, tohle je vyloženě na revoluci. Si jako dělaj prdel? Takhle dostat od plevelu?

Reagovat
jenage

Reagovat
John Obi Mikel

Ten si to musí užívat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Transfermarkt

Tak snad ani tady na EF nikdo nepochyboval, že Luboš je o parník lepší než Kováč. Vůbec nechápu tu jeho auru, s Opavou spadl, v Táborsku byli rádi, že se ho zbavili, s Pardubkama tuším baráž. Čím dříve se ho Kania zbaví, tím lépe

Reagovat
Uwe háže buly

V Pardubicích hrál atraktivní fotbal. Měl teda dost kvalitní mlaďochy na hostování, ale hráli jednu dobu dobře a ne nějaký beton jen.

V Liberci má podobně složený tým, jen si to zatím nesedlo.

Reagovat
Zofka

Oni si sednou po té majolce z Lidlu, která to tam koupila, tak akorát na hakjzlik.

Reagovat
Uwe háže buly

Tahle Kania z Lidlu je aspoň dobrá

Reagovat
Salfovic

Ale ano. A taky to nechápu. Nejabsurdněji vyhypovaný trenér, co jsem zažil.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdo místo Kováče?

Reagovat
Salfovic

Koubek, je starej a degresivní.

Reagovat
Franta Jetel

Dostat bůro doma od jablek, to ať se Kováč sebere a táhne do píči.

Reagovat
Pride

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Ok, Kovec Jediné štěstí je, že tvůj nadřízený je do tebe zamilovaný a jsi jeho crush, jinak bys byl po dnešku na dlažbě

Reagovat
Mass

Reagovat
Zdechlina

FCS hlavně že jsou 3 body, na výkonu je ale potřeba sakra zapracovat.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
ratusek

To je fakt šašek

Reagovat
Transfermarkt

Je to větší šašek než Tvrdík?

Reagovat
KnoxXx

to urcite nie

Reagovat
kilobyte

Je.

Reagovat
KnoxXx

Bures je vacsia prehra nez 0:5 doma s Peltoncom

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

V životě jsem zatím jen vítězil a tohle jsou pro mě nové pocity

Reagovat
John Obi Mikel

To je pecka

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tohle je fakt největší klaun ligy. Chtěl být vážený a dosáhl toho, že z něj má každý srandu.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je vul

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
patas92

To je hrozný debílek

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Uwe háže buly

To jsem tu psal, když to koupil a dostal jsem tu bídu

Reagovat
romeo351

Reagovat
Losinho

Vtipný od týpka, co byl jednu dobu zadluženej až po uši.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pingla

Poloprázdný stadion to je smutné, že na severu Čech ani při místních derby lidi prostě nepřijdou...

Reagovat
Pepe1911

"Fanoušci stále na tribunách fandí"

Nemrdá mu nějak v hlavě, tohle už je moc, dyť tam žádný fanoušci nejsou.

Ondřeji, prosím...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jordi Alba

Tohle je nadprůměr.

Reagovat
Kily

Reagovat
Jordi Alba

"zdržím se tak jakýchkoliv komentářů, kterých bych mohl později litovat"

Debil.

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Vinci

To je hroznej blbecek ale

Reagovat
ratusek

Achjo, škoda, že jsem to neviděl

Reagovat
Rizek

Kováč je načnutej. Bude už hodně těžký, aby mu hráči zase věřili. Tohle je španý.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Kania ho nevyhodi, ani kdyby byl předposlední. Takže hráčům nezbyde, než začít hrát. Trenér se měnit nebude, ani kdyby byl v prosinci druhý od konce, a oni to vědí.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Leda by Kováč skončil sám. Jenže to by ho zas Kanoa přemlouval, ať to nedělá. Tady se vlastně uzavřel kruh. Trenéři většinou nejsou chráněni. Tady ale je Kováč chráněný možná víc, než sám Kania

Reagovat
Moshe Dajan

RKVCD

Reagovat
Rizek

Teambuilding ...

TOP rozhovor.

Reagovat
Zephyr

Franco je volný, just sayin... Napůl sice jen trollím, a minimálně do zimní přestávky bych to osobně nechal běžet, ale napůl taky cítím, že by se té liberecké hře hodil aspoň nějaký základní řád (což by ománský emír podle mě určitě dodal).

Reagovat
thewall

Jestli to bude letos jako loni souboj kriplů o 4.místo, tak může být Liberec pořád v klidu. Pokud Kania odvolá Kováče, tak to bude větší trapas než dnešní výsledek.

Být fandou Slovanu, tak mě víc než dostat bůra nasere sblížení s Burešem (Penamem).

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fantomas10

Neprijemna zmena od dob Karlovy preciosy, ktera drzela otroky v lagrech no

Reagovat
kilobyte

Reagovat
lampas

Dnes podruhé jsem slyšel na Slovanu volání po odvolání trenéra. Hůře už být nemůže, všechno co se děje je špatně, naštěstí tým není až tak na ligu marný, takže by po repre pauze s novým trenérem mohla být naděje na stálejší výkony a výsledky.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Není šance. To je větší pravděpodobnost, že Kania dá Kováčovi ještě větší pravomoce po tomto.

Reagovat
Greny

KozelBall jak si namazal Kováče a Kaniu na chleba

Reagovat
PavlíčeQ

zrejme nejlepe utracenych tri sta korun v zivote, vychutnat si takovy zapas mezi sokovanymi fanousky slovanu, to byla slast, naprosto dokonaly fotbalovy vecer kdy nejde vytknout nic, kozel toho pseudo trenera naprosto vyskolil, beran s nebylou ve stredu hriste bezchybny, jedinecny vykon, zapas na ktery asi nikdy nezapomenu

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Radin

Vy se tam musíte smát ještě teď

Reagovat
Pride

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
ratusek

Minulý týden jsem ti psal, at se s těma výhrama uklidníte ale tahle potěšila akorát tedy teď už brzděte

Reagovat
Simas92

Par mesicu zpatky se mi tu nekdo pred sezonou smal kdyz jsem Jablonec zahrnul mezi kluby jez maji s Libercem srovnatelny kadr

Reagovat
Salfovic

Takže se ti vysmál oprávněně.

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pepesma

Reagovat
jenage

Reagovat
Firkraag

Reagovat
soukup

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
wwwx

Reagovat
Kily

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
mistr129

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
icemike

Reagovat
kilobyte

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas10

Reagovat
Radin

No byl jsem jeden z těch co říkal, že Kováč bude velké mrzení. Tak je to tady rychleji, než se zdálo. Týpek nedělal nikde výsledky a je to trenér tak do béčka vyhrát mladé kluky, nebo v druhé lize

Reagovat
Selänne

Snad přijde Rada, ten už výsledky měl.

Reagovat
Radin

Hlavně ať Kováče nikdy nevezme Sigma. To by mě jeblo. V Opavě stačilo

Reagovat
Pepe1911

Rada by byl ale dle mého momentálně pro liberec super

Reagovat
Selänne

Český myšlení, no. Pak se chtěj někam posunout.

Reagovat
$dolar$

To západní myšlení včera dostalo budou v derby.

Reagovat
Selänne

A vás zpátky na nohy.

Reagovat
ACSeRw!n

takze zitra derby taky 0:5

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ta Votikova.. nechapu, jak ji mohlo koupit PSG

Reagovat
$dolar$

Netusim která to je. Ale na tohle má někdo koukat.

Reagovat
monty25

Tak v té době měla Bára formu a byla na vrcholu kariéry. Teď dva roky pořádně nechytala, proto se taky vrátila do Slavie. Dneska byla opravdu špatná, ale třeba proti Galatasarayi držela Slavii dlouho nad vodou. Bohužel si myslím, že zraněnou Olivii Lukášovou v repre nenahradí, ale strašně rád bych se mýlil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, tohle působí fakt hrozivě

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

A to si představ, že tohle jsou týmy, které vyhrávají rok co rok titul. Jak asi musí vypadat ten zbytek.

Lol.

Reagovat
$dolar$

Já byl jednou osobně na Potsdam - Leverkusen a ty holky si tam po povedený přihrávce tleskaly

Reagovat
Firkraag

Tak to je skoro jak česká liga

Reagovat
Pepesma

Reagovat
C-M@ster

Se tady Monty roky snaží něco budovat a pak přijde člověk... se sestřihem gólů... a je po prdeli

Ale ne, já si říkal, že vesnickej fotbal je bramboračka ale prdel, naše liga proti těm top taky je slabá a sledujem ji... dá se vytvořit i vztah k ženskýmu fotbalu i když hrajou takhle.

Ale potřebovali bychom nějakej repre úspěch. Stačila by účast na mistrovství a pustil bych si klidně ženskou repre a zafandil, i kdyby to byla takováhle klauniáda.

Reagovat
monty25

Už jsem tady psal v preview, že sparťanům se ten zápas musel líbit, ale jinak to nebyla dobrá reklama pro ženský fotbal. Taky se podívej, na jakým oraništi se hrálo...

Samozřejmě mě mrzí, že Slavia byla tři roky na vrcholu (3x double, 2x skupina LM) a teď je všechno špatně, dnešní derby to bohužel jenom potvrdilo. Není ale na místě se holkám vysmívat. Když udělá ostudu Zbrojovku (což se děje permanentně), tak jí taky nepřestaneš fandit, ne?

Reagovat
C-M@ster

No, když hraje Zbrojovka hovno, tak si z toho v Brně prdel děláme, proto si myslím, že je na místě vysmívat se i holkám... ten výběh brankářky "na Dominika Haška" je prostě směšnej

Reagovat
monty25

Rozdíl je v tom, že Zbrojovka hraje hovno několik let...

Reagovat
Greny

Ale vždycky když si myslíš že už našli dno, tak hráči ještě překvapí a dokážou zahrát ještě hur

Reagovat
monty25

Reagovat
C-M@ster

Co čekáváš v zimě?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
wwwx

pay gap!

Reagovat
Witcher

Tohle bylo v TV ?

Reagovat
dantetomas

Ja som cez tyzden videl asi 3 minuty Slavia - Slovacko a to bola uroven Slavoj Houslice - Kostomlaty.

Reagovat
monty25

Slovácko je naopak třeba ocenit, jak pracuje s mladými hráčkami a že s nimi dokáže konkurovat pražským S, kde jsou úplně jiné podmínky (proti Spartě i Slavii prohrály jenom o gól). Mají teď výbornou trenérku Daněčkovou, která přišla na Slovácko od dorostenek Slavie, kde měla sezonu bez prohry. A taky mají šikovné mladé Slovenky (Bučková, Sluková, Hrúziková).

Reagovat
dantetomas

Ale ja tu hovorim o kvalite hry na ihrisku. A ta bola absolutne tragicka. Tie holky si nedali tri presne prihravky po sebe, rychlost s loptou ci bez nej level Jarda Kuzel, Prvy dotyk ako vacsina z nas na fotbalku v pondelok vecer. Pustil som si ti len zo zaujimavosti, ale to sa proste nedalo. Po troch minutach som to vypol. Ty musis byt dobry sadomasochista (alebo totalne zufaly panic), ked toto dobrovolne sledujes, navyse v takej miere

Reagovat
monty25

Anebo se na to holt dívám jinak. Jestli mě v téhle sezoně ligy žen někdo baví svou hrou, tak je to právě Slovácko.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak už jsem krom 4.gólu viděl i ten první a dál už ten sestřih nedokoukal

Reagovat
$dolar$

Na tvůj pokud jsem si pustil všechny goly a

3.gol skluz golmanky Slavie asi 5 metrů od balónu gól Slavie taky skvelej golmanskej zakrok Sparťanky

A tečka na závěr ten 5.gol kdy střela šla asi centimetr vedle golmanky, ale evidentně nechytatelny

Reagovat
Miguel19

To je bizár jako ti lumeni co skáčou na dřevěné tyči s koňskou hlavou. Podobná úroveň.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Transfermarkt

Tak o úrovni českého ženského fotbalu vypovídá asi to, že ligový starší žáci Teplic porazí v přípravě ženskou A reprezentací Koho to zajímá, ať si ženský fotbal sleduje,ale nechápu proč to pořád někde propagují. Vždyť to s fotbalem nemá nic společného

Reagovat
monty25

Jo, to je strašně divný, že to propagují na sociálních sítích ligy žen...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Krom toho je tady o tom článek, ale toho jsem si všimnul asi jenom já. To jenom, až Dolar a spol. zase budou brblat, proč sem cpu ženský fotbal. Teď ho tady nacpal sám.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/zenske-derby-ovladla-sparta-jsme-na-hracky-hrdi-chvalil-trener-gregora-721267/

Reagovat
C-M@ster

Mě to upřímně sere na redditu.

Chodím na: https://old.reddit.com/r/soccer - pročtu si, co je novýho a nepotřebuju, aby mi tam skákaly góly ženské čutané.

Reagovat
DidusIneptus

To jen pro porovnání mezi mužským a ženským sportem. Když se jednou konala exhibice mezi Yanickem Noahem a Steffi Grafovou, tak Noah si s ní hrál jak kočka s myší. Grafová se tam mohla uplácat a stejně jí to nepomohlo, prohrála s nulou. V té době byla jedničkou WTA, Noah v první 50ce ATP. To jen jako příklad.

Reagovat
Grupma

Jenže na tenis, basket a třeba i házenou v ženském provedení se dá koukat. Fotbal a hokej je spíš jen taková legrace.

Reagovat
Salfovic

Na ženský basket se dá koukat

Reagovat
Grupma

ale pro tebe to zjevně není

Reagovat
mayday

Ženský šestkový volejbal je super. Ten holky umí.

Reagovat
Salfovic

To je jedinej ženskej sport, kterej mě baví víc než mužský. A myslím ze sportovního hlediska.

Reagovat
mayday

Kdysi byl zápas mezi mladými Williamsovými, nevím, měly cca 20-22 let, už byly hvězdy, s nějakým borcem, kterej měl už snad 35 let a neměly šanci. Borec to hrál na půl plynu, po setu si dal cigárko. Obě sfoukl bez problémů, přesně sety už nevím.

Reagovat
Salfovic

A to šel večer před tím ještě pařit

Na jméno už si bohužel taky nevzpomenu.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Losinho

Reagovat
Sosi

Aspon padaly goly

Reagovat
Nuno čomes

Silenost.

Reagovat
$dolar$

Mimochodem, Slovan na FB ani nedal pozapasovej status, ne?

Reagovat
lampas

Ani od druhého gólu snad

Reagovat
HorajzmAmmann

tak dostávají céres pod soupiskou na zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Až v pul 11 dali omluvny post

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší je ten post ze včerejška:

"Nastřílet v ligovém Podještědském derby soupeři čtyři branky dokázal jen Slovan, a to hned dvakrát. Napoprvé v březnu 2010, kdy se mezi střelce zapsal i Jan Nezmar, a napodruhé v říjnu 2017, kdy se hattrickem blýskl Milan Kerbr. Na jeden z gólů mu nahrál i Vladimír Coufal."

Tak už to dokázal i Jablonec

Reagovat
Pepesma

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ještě že ten Kováč nešel k nám, jak se snad spekulovalo na jaře, představa že s prachatým týmem hrajete spodek tabulky a doma by nám dala búra Kurviná,..... by mě jeblo! Jestli si poháry vybojuje kozelball tak mě jebne taky......

Reagovat
Kepy_FCB

Však předloni jsme hráli.

V Libe je tou Kánií tam to skončí vesele...

Reagovat
Luka3enko

tvle :D to by od vas neodešel ani ze stadionu zdraví

Reagovat
Uwe háže buly

Tak oni mají možná rádoby prachatý tým, ale kvalita těch hráčů je hrůzostrašná. Možná z nich někdy něco bude, ale teď z nich půlka nemá na ligu, chybí mu tam nějací hotoví hráči, nositele kvality. Teď to tam má jen Hlavatý a věčný talent Frýdek.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
wwwx

Luuuboš Kozel!

Reagovat
FCSL

Největší ostuda v historii. Celej tým nepřipravenej, tragickej a ještě se na to vymrdal. Po 1. golu se sesypali jak kupa hoven. Ševinskýho rovnou vrátit Spartě, to byl nejhorší výkon co jsem kdy viděl, ten udělal tak 30 chyb a nedal přihrávku, nedostupoval hráče, nic prostě. Naprostý kopyto a tragéd. Těch tam bylo až na Kayonda celej tým, ale on byl fakt ještě odskočenej. Ten to snad prodal, respektive všichni. Kováč taky bída. Já ho mám sice rád, ale vypadá to, že na to fakt nemá. Přitom začátek sezony nebyl herně špatnej, ale ted až na 2. poločas s tragickou Duklou hrajem čím dál hůř. Navíc nechápu, proč furt hraje to 3-4-3 když to nehrál ani v Pardubicích. Jasně, my jsme tak hráli minulou sezonu, ale evidentně to nefunguje. Doufám že je aspon Nezmič pořádně ztříská

Reagovat
Kily

na tři obránce u nás Kováč hrál pokaždé, když na hřiště poslal Chlumeckého, takže celkem často

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Firkraag

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mayday

Reagovat
fantomas10

tyhle anti pardubice komenty jsou top

Reagovat
DidusIneptus

Uchyle, rozumíš tomu jak koza petrželi.

Reagovat
Bakary3

No, v Liberci nám něco bublá...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Chlupatá máma

Kanio, ty čůráku, tohle je karma za to zprasený logo a hvězdičku.Chyť se s Kováčem za ruce a táhněte oba do píči a nikdy se nevracejte do Liberce.

Reagovat
ratusek

cirkusové prdele

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
DidusIneptus

Ovládej se!

Reagovat
exse

Mají co chtěli. Trenér a kádr na poháry tu byl, přivést v zimě 1-2 posily a nevyhodil trenéra přes média, tak jsme už klidně mohli hrát EL místo Bolky. Jenže oni chtěli začít od nuly, tak si to teď budou muset vyžrat.

Problém je, že si to s nimi vyžíráme j my fanoušci. A prohry s Baníkem, kterej diriguje Chaluš a teď s Jabloncem, kde je celej náš realizák a kde si náš odchovanec, kterého jsme mohli mít za pár šupů, maže na chleba hvězdu za 20 míčů, ty se kousají fakt těžko.

Pořád věřím, že v tomhle setupu můžeme být úspěšní, ale obávám se, že to bude chtít aspoň dalších 80 míčů v zimě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

Ne že bych si nemyslel, že Kania je čurák, ale není třeba tomu projektu dát prostor víc jak dva měsíce?

Reagovat
Gryphonheart

Kozlovi tu výhru ze srdce přeju, máme divnýho majitele, neschopný hráče no a to logo to se taky výrazně nepovedlo Kováč je sympaťák, snad se vzpamatuje, chce to pořádně ty primadony seřvat a do budoucna úplně jinej přístup v kabině asi.. a v zimě každopádně provětrat kádr od lemplů..

Reagovat
ratusek

Tak tohle má jen dvě možnosti pokračování. Buď to bude taková facka a dno, od kterého se odrazíte a řeknete si takhle teda ne, provětráte kádr atd. Nebo v těch sračkách zůstanete a v prosince uděláte nevyhnutelné a odvoláte Kováče

Reagovat
Losinho

Předměstí

Reagovat
mistr129

Teď si projíždím včerejšek a ten Frýdek se úplně posral ne? To už si snad na podzim nezahraje

Reagovat
Salfovic

Takovou prasárnu jsem v lize už dlouho neviděl

Reagovat
Pablos

Pošli odkaz… jsem línej, díky

Reagovat
monty25
Reagovat
Pablos

To docela mrdlo dost no

Reagovat
mayday

Reagovat
Pepe1911

Mu to jen ujelo, dobře nakropenej trávník

Reagovat
AjaxFans

Hobado

Reagovat
Bakary3

Koukám zmrd po braskovi

Reagovat
Spalovač šancí

Oba stejně!

Reagovat
Pepesma

snad ne

Reagovat
KingMaster13

Stejnej odpad jako jeho bratr

Reagovat
PavlíčeQ

PavlíčeQ

01.07.2024

19:31

beran > hlavaty

Reagovat
Pepesma

Kliment se šetří na repre...asi neví, co ho pod Haškem čeká

Reagovat
veikko

Bod z Bolky ujde, ale tvl ten Klíma začíná vysloveně "Krautovatět", ten už nemá pro ten tým vůbec žádný přínos.

Reagovat
ratusek

Doufám, že v zimě odejde. Toho už nenakopne už vůbec nic

Reagovat
ratusek

A nevím, proč tam raději nedá Tanka. Po příchodu dua K+K se člověk může vždy rozloučit se vstřelením golu

Reagovat
veikko

Tak zrovna minule Kubala hrál výborně a nebýt milimetrového ofsajdu, tak měl 1+1, ten je pořád na ligu hodně fajn. Jen když chudák jde vždycky na hřiště s Klímou, tak ho lituju.

Reagovat
ratusek

Tak Kubala ještě dejme tomu, ale Klíma fakt už ne

Reagovat
veikko

Jednou by mohl zkusit dát Hapal šanci na (falešném) hrotu právě Kubalovi. Mi pořád z té trojky Prekop, Klíma, Tanko přijde jako suverénně nejlepší fotbalista. A že je to palič... kdo z těch ostatních není?

Reagovat
thewall

Kubala musí být pod nějakou kletbou. Ten má na to být spolu s Ewertonem hvězda týmu.

Reagovat
thewall

Když vidím nastupovat Klímu, tak mi padá nálada o level níž. Asi je skvělý v tréninku, že mu pořád dává Hapal šanci. Už aby někam přestoupil.

Reagovat
veikko

Jo, jako já bych mu ten přestup i přál, protože on nebýval špatný útočník a třeba by se jinde zase chytnul. Ale teď je to prostě totální tragédie, tam by byl platnější kdokoliv z juniorky nebo B-týmu.

Reagovat
DidusIneptus

Level42

Reagovat
Grupma

Tvl, tady je teď souhrn Premier League Dobrá chybka

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
thewall

Reagovat
ratusek

Dva promrdané body. Sparta, Slavia, Plzeň před námi. No uvidíme

Reagovat
DidusIneptus

Jak promrhané? Slávia si splnila povinnost vyhrát a odveta je na Spartě.

Reagovat
Greny

Oscar je strašnej dement, fotbalista ok, výborný ale proč to uděláš ? Na konci zápasu??ses buď vyplatlanej nebo nevim pět zápasu stop a Slavia zaslouženě výhra a rozhodčí absolutně v pohode

Reagovat
icefish

Akorát ze vyloučeni Vitila byla chyba, druhá žlutá za nic. Na nohu svému gólmanovi šlápl Slavista. To je dost hrubé ovlivněni zápasu. A bramboracka na konci byla pak jeho zásluha.

Reagovat
Greny

Všechny tři redky úplně ok nebo byli jen dvě?

Reagovat
John Obi Mikel

Jaký 3 redky?

Reagovat
Greny

Ok tak jsem jen blbé viděl, přišli mě že vyhodil ještě někoho po zapase

Reagovat
Snatus

Ale no tak, Vitík do Kinského kopl a nechal tam nohu. Holeš teda taky na Kinského šlápl.

Reagovat
Remt

Já si to právě vracím, čekám že tam něco takového muselo být, ale nemůžu to tam najít zatím ani z jednoho záběru, z dálky mi přišlo že do něj dloubl špičkou ale pak zblízka ne už zas

Reagovat
Snatus

V tv byl záběr z přední kamery, tam bylo, jak říkáš. Špičkou do něj dloubl a nechal tam nohu. Na kameře z brány zas tohle vidět není.

Reagovat
Salfovic

A za nechání nohy má bejt jako žlutá

Reagovat
Grupma

Nemá, ale snažíme se vyšťourat, čeho se vlastně rozhodčí mohl chytit.

Reagovat
Snatus

Mě by zajímalo, co mu řekl. Oscar bývá celkem flegmatik.

Reagovat
Greny

Tak už jednu redku za oplácení měl proti Baníku ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

První půle skvělá, druhá horší, ale ve výsledku zasloužený výsledek a důležité 3 body do tabulky

Reagovat
Igner Farnsworth

Derby je naše

Reagovat
BaggioRoberto

Obrance slapne na svyho brankare, ten se zacne svijet, tri hraci zacnou strkat do Vitika, rozhodci mu udeli druhou zlutou a video to neopravi? Tak uz jsme videli asi vsechno.

Reagovat
mojmira

VAR je tu už několik let a furt někdo nechápe, že červenou po druhý žlutý neopravuje...

Reagovat
kilobyte

Ale mělo by. Není to tak časté a občas ty druhé žluté jsou dost komické.

Reagovat
mistr129

No, aby to dávalo smysl, tak by pak musel pri vyloučeni opravovat i první žlutou.

Byl by přeci nesmysl, kdyby Chrý dostal druhou žlutou za opravdový faul a musel ven, zatímco Vitík ne, protože měl štěstí na poradí

Reagovat
kilobyte

Nemusel. Když dostaneš chybně 1. žlutou, tak na to můžeš nějak reagovat a není to takový průser. Když si rozhodčí vymyslí druhou žlutou, tak už reagovat nemůžeš.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
mojmira

Souhlas, ale o to tu nešlo

Reagovat
BaggioRoberto

Ty nechapes, ze kdyz se jedna o druhou zlutou, tedy cervenou, tak to video prave opravit muze. A jeste mas tu drzost nekoho poucovat.

Reagovat
mojmira

No tebe, protože o tom víš evidentně hovno

Reagovat
Salfovic

Nemůže.

Reagovat
Rimmer77

Tvl radši se přeloguj nez budeš psát zase tyhle hovna

Reagovat
Front hell

Roberto Roberto hlupy si jak dveře od chlíva a ještě se tady rozkrikujes

Reagovat
pobody's nerfect

Video správně neopravilo. Nemůže kecat do žluté karty.

Reagovat
Grupma

Má opravovat zjevné pochybení hlavního rozhodčího, co si tak pamatuju.

Reagovat
pobody's nerfect

Ano, ale v momentech, kdy je ve hře červená, penalta nebo gól. Nikoliv žlutá. To by musel dát vitikovi červenou přímo, což se nestalo. Neříkám, že je ten systém nastaven správně, ale prostě tak je.

Reagovat
Grupma

OK. Nestudoval jsem to.

Reagovat
pingla

Reagovat
mayday

Což je nesmysl, protože když je ve hře druhá žlutá, tak je ve hře i červená.

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Rizek

je to tak.

Ale jak je vidět - mělo by se to změnit. Tohle je ostuda.

Reagovat
Salfovic

Celé používání VARu by se mělo změnit.

Reagovat
Rizek

Já jsem s VARem víceméně spokojený. Akorát to chce učesat.

Reagovat
Sigma Olomouc

První poločas byl skvělej, ten druhej byl hodně bojovnej. Závěr byl klasicky na obě strany vyhrocený a prasácký. Oscar úplně zbytečná červená karta.

Ale tři body v Derby jsou doma, takže super.

Reagovat
kilobyte

První poločas jsme nehráli bojovně a hned jsme byli potrestaní. Takže příští zápas to bude zase vyhrocený a prasácký od začátku, protože jinak nejde ve vyrovnaném derby uspět.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Jste prostě moc špatní

Reagovat
Jackmaker1989

Čo za kokota toto pískalo? ty pičo, akože hralo sa reálne 1.5 minúty, v 94 ide pozrieť video keď sa má hrať 95. a ten pičus to hneď odpíska.

Neskutočný pičusek.

Reagovat
GreatWhite

To je přesně ta konzistence, o které jsem tady psal minulý týden. Minule nastavili na Spartě 2 a půl minuty navíc, tady nenechá odehrát ani to, co sám nastavil.

Reagovat
10

Reagovat
Calgary_CZ

Na druhou stranu, kdybys vynechal posledních deset minut, odpískal derby naprosto v pohodě. Rozsypal se mu až úplný konec.

Reagovat
kilobyte

Kdyby to nebylo derby, tak by dal nějaké žluté dřív a takhle by se to nezvrhlo. Jenže derby vždycky rozhodčí pustí a pak se na konci diví.

Reagovat
Rizek

Kolik dostane Oscar? 5?

Reagovat
Greny

Minimálně spíš bych to viděl na 6+

Jakože z důvodu že za fauly se dávají 3-5 ale tohle je úmysl ,5-7

Reagovat
Rizek

A Vitíka můžou osvobodit úplně?

Reagovat
Greny

Nevidím důvod proč

Reagovat
Transfermarkt

Protože druhou žlutou dostal neoprávněně

Reagovat
Rizek

protože nic neudělal

Reagovat
Greny

No a ? Dostali ji kolikrát i jiní v lize pokud by trest na zápas nedostal tak by to bylo ovlivněno pro ostatní tymy

Reagovat
Calgary_CZ

Nepamatuju si, že by kdy někoho osvobodili za neoprávněnou kartu. Rozhodčí je součást hry, a když je červená, automaticky to znamená jeden zápas stopku (nebo víc)

Reagovat
mojmira

Rasismus a příští kolo hraje

Reagovat
Salfovic

Za takovou blbost

Reagovat
John Obi Mikel

Už někdo dával hlavičku? Je nějaký precedens?

Reagovat
Rizek

No, Chorý - dvakrát.

Reagovat
Salfovic

Ale to nebyla Zidanovka.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře, upravím. Už někdo dával hlavičku a dostal za to červenou?

Reagovat
kilobyte

Olayinka.

Reagovat
Grupma

Zinedin Zidane.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Proč to dřív nešlo aby Slavie hrála ve stabilnější sestavě? Jinak mám radost. Oba týmy jsou silné. Snad to bude napínavé až do konce ligy

Reagovat
pobody's nerfect

85 minut úplně v pohodě i ze strany rozhodčího a stejně z toho na konci zvládnou udělat karetní marias a totální bramboracku.

Reagovat
Greny

Ale to by se dohralo ok kdyby si tam něho ili ego

Reagovat
Greny

Nehonili

Reagovat
Mass

To se dalo od Sziszaye čekat.

Reagovat
Greny

Vždyť nic nezkurvil

Reagovat
mistr129

Třeba Chorého karta ti přišla v pohodě?

Reagovat
jsemdement

Byla to klasická karta "předtím jsem byl slepej, teď trochu přísnej". Strkance chorýho Chorýho do Vindahla bez karty pěkná prdel.

Reagovat
Grupma

Jako vtip hodně dobrý, ne? Ale třeba mu to nějak nasčítal. Dokud neuslyšíme hlas rozhodčího jako v hokeji, víme kulový.

Reagovat
Transfermarkt

Ano

Reagovat
Greny

Ok pokud máte problém s tím nechápu tu penaltu pro Spartu v první půli co nepiskl, když si budeme hrát na pravidla

Reagovat
mistr129

"když si budeme hrát na pravidla"

Reagovat
Greny

Tak jak to mám napsat že Olatunji tam byl jednou "faulován" ale hrálo se jinde, byla by kurva přísná ale ok pravidlove

Reagovat
mistr129

Srovnávat situaci, u který sám říkáš, že by byla přísná, s tou Chorého kartou je nesmysl.

Tam ani nebylo žádné přifilmování něčeho od Vitíka, zakopnutí míče, roztažení rukou k rozhodčímu, nic. Tu si prostě Szikszay vytáhnul z prdele

Reagovat
Spalovač šancí

Z mého pohledu to bylo vklidu. Ty žluté za fauly jsou bez diskuze. A trošku emocí na konci být musí, to by nebylo derby

Reagovat
JsemTuNejlepší

Sivok a Rosický žerte Titul jste si projebali tím, že jste vyhnali Kuchtu, klauni.

Reagovat
Mass

Slavia první půlku jasně lepší, potom co tam poslal Haraslína a Rrahmaniho, se hra vyrovnala. Konec správně na derby vyhrocenej, Vitík asi nemusel dostat druhou žlutou, Rrahmani tu hlavičku hoodně přihrál, každopádně od Oscara nesmysl. Celkově zasloužená výhra, Slavia je ve formě, šest bodů doma

Bloggeři mají o čem zase tejden psát.

Reagovat
Rizek

Člověče, ty dokážeš i tak jasný situace relativizovat tak, aby to vypadalo, že jste téměř ve všem poškození.

Reagovat
Igner Farnsworth

zajdi si na cigárko, at trochu opadnou emoce

Reagovat
Mirek na tenisu

Nejsem sparťan koumáku.

Reagovat
kilobyte

Zapomněl ses přelogovat?

Reagovat
Grupma

Reagovat
Salfovic

Tohle multinickové spojení jsem tedy nečekal

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle nechapu

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale vlastne to docela dava smysl

Reagovat
Zephyr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Rizek

tak tohle se ti nepovedlo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
JsemTuNejlepší

Reagovat
Rizek

tak to už je trochu křeč

Reagovat
Salfovic

To je jinej, to je ten pičus, co studoval práci trenérů.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rimmer77

Hrozny hovna tenhle žvást

Reagovat
Coutinho10

super, super, konečně po delší době dotáhnutý derby za 3 body

teď se bude dejchat líp a po repre pauze pokračujeme, je to jenom o nás

Reagovat
AjaxFans

Ještě že, Džejtý prošetřil hráče proti Ajaxu

Reagovat
Coutinho10

win win pro nás oba

Reagovat
Grupma

FC Koeficient

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Rimmer77

Jj zesrany až za ušima byl ten váš slavnej JT. Do pauzy povedete max o bod. Xixao vás dnes podržel

Reagovat
Coutinho10

byly tam i momenty, kterýma nechtěl naštvat vás viz třeba žlutá pro Chorase, to nechápu za co, nicméně oproti minulýmu derby se zlepšil a měl štěstí, že jsme dali rychlý gól a pak se mu pískalo lépe než kdyby byl vyrovnaný stav a něčím by to změnil, ať na jednu nebo druhou stranu

Reagovat
Pablos

Myslem jsem, že Sparta začne zatápět víc, když kontakní gól padl už v 65.min… no škoda, takhle už Slavia dost utíká bodově, ale jinak pro ní zaslouženě vyhrané toto derby.

Reagovat
Rizek

Každopádně Rrahmani bude ohromný hráč. Strašně se těším, až se rozjede.

Reagovat
mupi23

Ten je fakt dobrej Ale otázka, jestli nebude náladovej

Reagovat
meno

A jestli bude zvládat tempo, zatím vypadá, že dá tak 20 minut. Aby potom, co zesíly neztratil z tý milimetrový přesnosti

Reagovat
GreatWhite

Mám takový mimoderby dotaz. Viděli jste už někdy u nás nebo v jiné lize, aby se stalo, že se rozhodčí vrátí k VARu po několika minutách i přesto, že se mezitím několikrát přerušila? Případně věděli jste o tom, že se to může?

Případně je nějaké časové omezení? Jde třeba i vrátit se ve 40. minutě k zákroku že 2. minuty, pokud to nějaká kamera dodatečně odhalí?

Mě to upřímně dnes dost překvapilo a byl jsme dost v šoku, že tohle VAR může. Jinak samozřejmě vyloučení v pořádku a Kliment je dement, jen bych se rád v tomhle dovzdělal.

Reagovat
mistr129

Může v tomhle případě, ale dostane céres, protože to bylo zbytečný

Reagovat
GreatWhite

No že to může, to už teď vím taky, jen by mě zajímalo, jestli to někdo věděl a jestli se to už někde opravdu stalo.

Reagovat
pobody's nerfect

Ale chtěl bych vidět reakci, kdyby hráč spáchal faul na červenou, hra pokračuje, tento hráč dá gól. Následně se rozehraje, hra pokračuje a pak zpětně dostane červenou. Co bude s gólem?

Reagovat
Salfovic

Měl jsem z to, že se smí varovat jen po prvním přerušením.

Reagovat
5PUR5

Taky jsem to ještě neviděl a nechápu to, snad se komise vyjádří. Na druhou stranu za mě, pro nějakou férovost, asi furt lepší, když rozhodčí budou za blbce a rozhodnou takhle pozdě než vůbec. Jako třeba v PL, kde VAR už při dalším přerušení věděl, že udělali chybu a jelo se dál (i když tam šlo o off a ne faul) - https://www.youtube.com/watch?v=hhpgelkcnJ8

Reagovat
Grupma

Všechny 3 góly v derby výstavní

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda toho Rrahmaniho, do Slavie by se hodil.

Reagovat
Coutinho10

co udělal dobrýho ? kromě 2 gólu plackou, z toho Hradci tečovanej nic extra, aspoň za mě teda, co se týká ligy, nesleduju ho detailně

Reagovat
kilobyte

Za 300 minut má 3+1. Ale nepřestoupil do Slavia, tak na něm nic dobrého nenajdeš.

Reagovat
hrundy

Je to chytrej hráč a opravdu dobrej, ale dneska to Kinský teda měl jasně chytat...

Reagovat
kilobyte

Ale nechytil. Rrahmani to udělal dobře.

Kdyby pak Kinský nevychytal Birmu, tak by měl zas Rrahmani asistenci.

Reagovat
hrundy

Ale nemá asistenci

Reagovat
kilobyte

Ale přihrávku do šance má. Myslím, že se to dá označit za něco dobrého.

Reagovat
hrundy

Myslím, že se to dá označit jako věc úplně k hovnu...

Reagovat
delfin

Reagovat
kilobyte

Protože nepadnul gól? Tímhle uvažováním by byl třeba Oscar hráč úplně k hovnu.

Reagovat
hrundy

Trochu rozdílná pozice od Rrahmaniho nemyslíš? Ale třeba Zafeiris měl loni spousta přihrávek do šancí a góly z toho nebyly a byl pérovanej za to, že nemá čísla, takže ano, nebyl z toho gól, tak je to věc prostě k ničemu...

Reagovat
kilobyte

Tak Rrahamni ty čísla má, ale vám je to pořád málo. Tak jsem přidal i další věci. A teď zas chceš čísla.

Reagovat
hrundy

Taky nerozporuju, že je špatnej, naopak sem psal, že je dobrej... Jen sem napsal, že to gólman prostě měl chytat, nic víc nic míň.

Reagovat
kilobyte

Tímhle ale můžeš "vymazat" půlku gólů, že to měl brankář chytit a nebo obránce ubránit apod.

Reagovat
hrundy

Mě to je ale jedno, tak pak můžeš zase půlku asistenci přičíst, že to ten druhej hráč prostě měl dát. Já píšu, že když z ty nahrávky nebyl gól, tak je prostě k hovnu, nebo se pletu a má ve statistikách +1 asistence ?

Reagovat
kilobyte

Tak neřešíme jeho přínos v zápase, ale jeho kvalitu.

Přijde mi, že se tady zbytečně dohadujeme nad blbostí, kterou napsal někdo jiný.

Oba se asi shodneme na tom, že je to dobrý hráč a že to i za Spartu předvádí.

Ten gól Kinský mohl mít, ale i tak to podle mě udělal Rrahmani dobře a chytře. Osobně bych mu to úplně nevyčítal.

Reagovat
delfin

"I za Spartu"?

Reagovat
delfin

V tom případě by musel hrát za Slavii. Výborný hráč, máš pravdu.

Reagovat
delfin

Čísla jsou 2:1 pro Slavii, dnes.

Reagovat
DieFohlenBMG

Nepřestoupil do Slavie, protože ho nechtěli

Reagovat
kilobyte

To nevím. Ale kdyby šel do Slavie, tak ho tady coutinho vynáší do nebes.

Reagovat
Coutinho10

Ty jo, nevím....vím jenom to, že kdyby přišel, tak asi určitě nemáme Chorase

myslím si nebo dělá na mě dojem, že by třeba nedokázal tolik splňovat tu naší intenzivní hru...ty 2 góly by pomohly, ale asi bych čekal víc

ale uvidíme dál, samozřejmě se může zlepšovat, ale v tuto chvíli jsem jednoznačně radši, že máme Chorase a tím pádem, že tento hráč nevyšel

Reagovat
Coutinho10

podle mě jsme ho chtěli teda, akorát nevyšel, protože jeho bývalý tým chtěl víc než v momentě, kdy ho chtěl náš rival

Reagovat
Coutinho10

v předkole vám doklepl do prázdný a áčko si nevybavuju jaký

v poho,vidíš to tak, užijte si ho

teď jsem viděl na O2 highlight a za mě chyba Kinskýho, přední tyč má mít, takže si stojím za svým

Reagovat
Pablos

Ale to platí když ti jde hráč z úhlu nebo přímáku… né když ti střílí zpoza vápna, to fakt neplatí nějaká přední

Reagovat
Coutinho10

já to tak beru možná to není až tak velká chyba, ale chyba to je, aspoň za mě

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Coutinho10

tak se rozepiš, jsem zvědavej na tvůj odbornej výpis dobrých vlastností, pokud nesouhlasíš

Reagovat
Losinho

Bude dobrej.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, on si asi zvykne, góly technický, ale za mě, jak jsem psal, tak nemuseli bejt,, takže uvidíme, nicméně jsem radši, že místo něj máme Chorase, protože jinak bysme po něm asi nešli, kdybysme tohoto hned v létě podepsali, jak se řešilo

Reagovat
Pepe1911

Já ho sleduju déle, tohle co předvedl proti vám je jeho typický zakončení. Překvapivý, nikdy nevíš, co udělá. Je inteligentní i v mezihře a dobře zvládá tlak

Reagovat
Coutinho10

jako ty 2 góly, proti nám a Hradci, je to nastandardní zakončení, ale nemyslím si, že z toho bude dávat góly pořád, protože jak jsem psal, proti Hradci teč a Zadražil nedosáhl a dnes podle mě chyba Kinskýho

uvidíme, co předvede dál, ale pokud bych si měl vybral, jsem zaujatý, tak jsem radši, že nevyšel a místo něj máme Chorase

Reagovat
Grupma

Vždyť běhá pomalu

Reagovat
Spalovač šancí

Houšťa by ho prohnal

Reagovat
Snatus

Jinak Oscar je teda na mastnou pokutu.

Reagovat
meno

Zajímalo by mě, co mu řekl, že náš uťáplej introvertní Oscárek takhle vyjel

Reagovat
Losinho

Tak není to jeho první blikanec.

Reagovat
Coutinho10

jakej byl jinej ? nevybavuju si

jediná redka, co si vzpomínám byla na Baníku a to se bránil, protože na něj padal Almasi nebo někdo takovej, což se nedivím, to nechceš, aby někdo nakovej z vejšky na tebe spadnul

Reagovat
Losinho

Na Baníku se fakt nebránil, i Trpiš ho tehdy zjebal.

Reagovat
Salfovic

Řekl mu, že bude ve Slavii do konce kariéry.

Reagovat
JsemTuNejlepší

Tvrdík a Bílek zalobuji a a Oscar dva zápasy max. Mafie to zařídí.

Reagovat
Transfermarkt

Jiízdenkáři

Reagovat
Snatus

Jinak Sparta dneska v něčem vyhrála. Vitíka na jeden zápas nahradí, ale Slavie Oscara na 3-5 zápasů těžko nahradí. Slavie začne ztrácet body.

Reagovat
DieFohlenBMG

2-3 by měl dostat

Reagovat
kilobyte

Olayinka dostal za hlavičku 5, ne?

Reagovat
Pablos

Chorý mu poradí oslnění reflektory

Reagovat
kilobyte

To mu se skloněnou hlavou asi neprojde.

Reagovat
fantomas10

Reagovat
DieFohlenBMG

Preciado dostal za oplácení 3

Reagovat
Greny

Nooo vidíš Oscar už podruhý ?? Ne těžko říci nová disciplinarka ale pokud dávají tři za fauly na redku tak za úmyslné udeření hlavou musí dát víc nebo to mohou polozit

Reagovat
DieFohlenBMG

Na to jsem zapomněl, tak tipuju 4 zápasy

Reagovat
kilobyte

Tak já bral nejpodobnější případ.

Reagovat
Losinho

Slavie má dobrej los až na hned příští zápas v Jablonci.

Reagovat
KingMaster13

A v Hradci to bude ještě stát za prd

Reagovat
Losinho

Tam snad ne, když to není po EL. A vlastně Oscarovi se jeden zápas odečte i za Benátky nad Jizerou

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Vždyť to není konkurence ani pro Liberec

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Prebsl nebo se stáhne Provod a na jeho post Lingr, easy

Reagovat
Losinho

S Provodem určitě nehejbat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A s Lingrem taky ne. Ten je zralej na tribunu a ne do zakladu.

Reagovat
meno

To je jak Zima. Taky dlouho nehrál, musí cítit, že se mu věří a musí mít čas se rozehrát. Oni si ho v Holandsku nevyhlédli pro jeho oslňující úsměv

Reagovat
meno

Já si právě myslím, že s jeho formou může hrát od 6 po útočníka a i křídla a stejně bude mezi 3 nejlepšíma na hřišti.

Reagovat
Mass

Může, ale podle mě tam dá toho Prebsla, případně že ho pak vystřídá Ševčíkem. Stejně Slavii čekají Jablonec, Dukla a Hradec a tyhle zápasy musí zvládnout i bez Oscara.

Reagovat
C-M@ster

Těm hlavičkám nerozumím.

Nebolí to a ještě je to jasná červená. Proč to ti hráči dělají?

Pokud neudrží emoce, ať mu spíš natáhne pěstí, červená bude taky, ale aspoň to bude mít nějakej efekt.

Reagovat
kilobyte

Když dáš pořádnou hlavičku na hrudník, tak to právě bolí docela dost. Někam na solar a vyrážíš mu dech jako nic. Pak se mu může blbě dýchat klidně celý zápas, i když to uděláš v první minutě.

To samé při úderu do hlavy. Z toho je otřes mozku raz dva. Ale je to dost bolestivé i pro útočníka.

Já bych se spíše pozastavil nad tím používat hlavu k úderům. Pokud to není v nouzové situace, tak to není zrovna moc chytré.

Reagovat
Uwe háže buly

Chorý je vlastně docela podobný sorensenovi. Možná proto ta nevraživost.

Reagovat
PitchingWedge

https://www.fotbal.cz/facr/document/download/136424

strana 52 - Pravidlo 5 – ROZHODČÍ

VAR má asistovat rozhodčímu pouze v případech jeho „jasných a zjevných

chyb“ nebo „přehlédnutí závažných situací“ souvisejících

● s dosažením nebo nedosažením branky

● s nařízením nebo nenařízením PK

● s přímým udělením ČK (ne po druhém napomenutí)

● se záměnou identity, když rozhodčí napomíná nebo vylučuje nesprávného

hráče provinivšího se družstva

Oscarova Zidanovska hlavicka = jasna cervena karta

Rrahmaniho push bol jasne nesportove spravanie = zlta karta

Pravidla ale jasne neartikuluju, ci moze VAR rozhodcovi odporucit udelit pocas takejto konkretnej situacie zltu kartu.

Reagovat
kilobyte

Takže u Vitíka to mohli přezkoumat na základě té záměny identity. Když si rozhodčí spletl Vitíka s Holešem.

Reagovat
pobody's nerfect

Ne. Provinivsiho se družstva. Pokud se sparta neprovinila nemohlo logicky dojít k záměně.

Reagovat
Rizek

Reagovat
icemike

Slavia vyhrála derby, to zas bude twitter týden nepoužitelný

Reagovat
doshcz

Sudi v pohode az na to vylouceni Vitika, tam mi i to jeho vysvetleni prijde jako sracka

Reagovat
Losinho

Easy dobrej mariáš na konci

Reagovat
mistr129

Jinak ač jsem byl silně proti jeho příchodu, tak dnes cenim Chorého, že vedle kvalitního výkonu se nedal ani dnes k ničemu vyprovokovat

Reagovat
Coutinho10

jsem hodně rád, že ho berou konečně i lidi na stadiónu, necítím už rozdíl mezi vyvoláváním jeho jména a jmén ostatních zápas s Plzní to vypadá otočil na jeho stranu

Reagovat
Witcher

Vládci Prahy

Reagovat
Coutinho10

ještě momentky, dokumentace ze zápasu

https://twitter.com/Coutinho10CZ/status/1843019887780024792?t=KHyC5RAqjHnkh_r2a-wa2A&s=19

jinak ať neopakuju vše, co už jsem psal, tak po zhlédnutí highlightu zápasu, tak škoda redky Oscara, otázka, co mu řekl, čím byl vyprovokovaný, ale nedá se nic dělat, Oscar bude chybět, aspoň ho nemusíme šetřit v EL, to je jediná výhoda, tak snad nedostane moc zápasů, nicméně máme 6 bodů náskok a musíme si poradit v následujících zápasech bez něj stejně jako to zatím zvládáme bez Ogba

Reagovat
Pablos

Že to není žádnej Zidane mu řekl.

Reagovat
Coutinho10

tak to by ho nemělo urazit , ale v hlavičce se ještě má co učit

Reagovat
Whitemedia

https://x.com/infotbal/status/1843013187161182492

Já jsem vítěz a vy všichni tady jste čuráci.

Reagovat
kilobyte

Hlavně, že říkal, jak bude dělat fotbal jinak než bylo doteď běžné. Přitom takhle to řídili týpci v devadesátkách.

Reagovat
meno

Top09 škola

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře jim to řek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
delfin

Ty kráso.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Motiváror

Reagovat
Coutinho10

docela jsem mu fandil, tak snad si to vyříkají a po repre pauze hned v 1. zápase zaberou

Reagovat
Kiss Me Polka!

to neni mozne, musk z lidlu za rok cekam, ze bude u babise kandidovat do ps

Reagovat
meno

Už měl kdysi nabídku od Babiše dělat ministra školství. Odmítnul, díky bohu

Reagovat
Bakary3

To je kripl

Reagovat
Bakary3

*

Reagovat
fantomas10

Vsak ma pravdu, typek udela z nuly miliardovy business a vede bandu kopacu kterym se nechce v derby behat

Reagovat
Simas92

Z nuly? Tys mu koukam dokonce delal asi i ucetnictvi

Reagovat
Simas92

Bych chtel taky kupovat skoly z nuly, snad mi poradis jak se to dela

Reagovat
Zephyr

Tu myšlenku ještě celkem chápu, ale nevím teda, jestli zrovna fotbalisti jsou to správné publikum pro podobné kecy.

Reagovat
Simas92

Pracovat pro takoveho ko**ta musi byt cira radost

Reagovat
fabec1222

OT: Votíková dneska v Na lovu a podle očekávání stejná tragédie, jako její výkony na hřišti

Reagovat
Pablos

Věděla toho rozhodně víc než takovej Langmajer. Zbytečnej hejt

Reagovat
Coutinho10

nebyla tam už dřív ? jestli to není repríza

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Calgary_CZ

Mě hodně překvapilo, jak netakticky jsme hráli druhou půlku. Vedli jsme o dva a přitom hra vypadala, jako bychom museli dotahovat my a ne Sparta. Nesmyslně jsme se tlačili nahoru a v záloze pak zůstávaly neskutečný díry. Stačilo se trochu uklidnit a dohrálo se to v pohodě.

Reagovat
Mass

Jestli si koukal na tiskovku, tak tam Trpiš řekl, že sem se jim hraje líp dopředu (i když vyhrávají) a vychytávat brejky 1vs1, než kdyby hráli z bloku a báli se, že tam něco propadne. Sparta má dobrý individuality a umí si rozebrat zataženou obranu technicky, a až na toho Rrahmaniho to všechno pochytaný bylo, nevidim tam žádnej problém v taktice. Z bloku ať si hraje třeba Plzeň, ta to umí, Slavii zanďour moc nejde.

Reagovat
C-M@ster

Chudák Folprecht. Plácl v televizi "tenhle chorál je skvělej", když byl nadšenej ze zápasu a atmosféry, pustil se do diskuzí s nasranejma sparťanama a jde spát smutnej.

Za mě to jen tak plácl... ale tohle by se asi vysvětlovalo hůř:

https://s7.ezgif.com/tmp/ezgif-7-30aa3a2fce.gif

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele