Chceme bojovat o prostřední skupinu, řekl trenér Klusáček z Bohemians

02.02.2022, 17:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prekvapive jako vetsina ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PISTOLERO

Ta skupina není nafukovací

Reagovat
Dan Gubić

Hrajú prvé tri kolá v podstate 6bodové zápasy - Teplice Zlín Hradec. Potom Slavia Ostrava a vonku Sigma. Obávam sa že po šiestych kolách budú robiť spoločnosť skôr Karvinej než tímom prostrednej skupiny ale snáď sa mýlim.

Reagovat
fino_alla_morte

Přesně tak. Navíc vzhledem k těm přídělům, které jsme dostávali, jsou ty posily (do obrany, která hořela) opravdu tristní - Nazarov za podzim 6 zápasů za rezervu Krasnodaru, u Haška z Chrudimi těžko hned čekat výkony na ligové úrovni. Bačkovský ani Valeš nemají výkony hodné ligové jedničky, což mimochodem neměl ani Le Giang - dlouhodobá nevyrovnanost výkonů. Sám jsem jako skalní připraven na holý boj o záchranu.

Reagovat
Dan Gubić

Vyzerá to na obmedzený rozpočet. Tie príchody do mančaftu príliš nezodpovedajú vyhláseniam Klusáčka že mančaft by sa mal odraziť hore.

Ale hrateľní súperi prvé 3 kolá - buď alebo. Získať 4-5 nebodaj viac bodov a je kľud pre trénera do ďalšej série kde Bohemka "nemá čo stratiť". (Slavia Ostrava Olomouc). Ale aj tam asi treba niečo získať.

fino 44 inkasovaných gólov ale nemôžeš hodiť len na brankára (ov), nech bol Le Giang akokoľvek slabý. Tam to škrípalo celej defenzíve. Keby to Klusáček kompenzoval útočným vabank tak pohoda: jeden zápas chytíte deku 5:0 vonku, no potom doma niekoho udoláte 4:2. Ale 27 strelených gólov za podzim tiež nie je nejaká extra kanonáda...

Mal si radšej Hoftychov upracovaný fodbal s pevnou defenzívou? Keď trénoval Pavel v Trnave - aj keď sa to mnohým nelúbilo - tak súper mal problém dostať sa vôbec do šance. Toto je zrejme priorita Klusáčka. Stabilizovať defenzívu lebo tak laciné branky čo klokani na jeseň podostávali tak patetickejšia bola pred vlastnou bránou snáď len Karviná. Aj to schytala o 8 menej...

My sme naopak pustili najproduktívnejšieho hráčo posledných 2,5 sezón. Vyzerá že na titul už nepomýšľame. V bráne máme 3 jednotky - famózny Takáč čo sa rysuje do západnej ligy. Uzdravený skúsený Rusov pred zranením širšia špička ligy. A starý harcovník Kamenár čo zažil už všetko až po ligu majstrov.

To je zbytočný pretlak na poste kam sa dostane len jeden. Niekoho treba pustiť. Nech vám na jar hodia Rusova ak je ešte prestupový termín, výrazne by vás pred bránou zocelil. Držím palec a prajem ti viac radosti z hry a výsledkov ako si mal minulý polrok..

Reagovat
fino_alla_morte

Jasné, ryba smrdí od hlavy. Jádro problému je ve vedení a majiteli, s čímž souvisí rozpočet...ale to je na delší debatu.

S losem máš pravdu, první 2 kola jsou klíčová.

Určitě neházim vinu za obdržené branky jen na gólmany. Každopádně jsem toho názoru, že byly situace, ve kterých mohli gólmani zachytat líp. Dost těch branek bylo laciných.

Hoftychovu "kopanou" jsem zažil jako puberťák. Tehdy žili všichni z euforie, že se vůbec podařilo zabránit zániku klubu, každý byl vděčný jen za fakt, že jsme zpátky v lize. S odstupem to hodnotím tak, že na ty možnosti hrál účelově. Koukatelné to moc nebylo, ale na ty podmínky co měl se nedaly čekat zázraky.

Myslím, že fans Bohemky dokáží ocenit bojovnost, i když jsou výsledky na pytel. Pamatuju z nedávné doby 2 promluvy s hráčema - pod Haškem a teď v uplynulém prosinci. Ty hráči normálně byli přesvědčení, že hráli dobře. Pod Haškem nespočet zápasů bez střely na bránu, teš na pozim příděly + nejtragičtějších 20 minut proti Jablonci s 2 redkama...a oni ti do ksichtu tvrdí: "Vždyť my bojujeme." To bylo všechno, jen ne bojovnost.

O slovenské lize nemám pojem, takže nemůžu soudit. Každopádně gólman by se nám hodil.

Taky přeju víc radosti.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Dan Gubić

fino zažil som keď Trnava vypadla. Takú druhú ligu sme nezažili. Zresetoval sa klub, paraziti ho opustili, a bili sme všetko doradu a na tribúnach bolo toľko ľudí ako na federálnej lige a všetci sme sa obrovsky bavili jak ničíme Dubnicu Púchov a spol. Ak náhodou padnete, valcovať druhú ligu ti spraví viac radosti ako utrápený boj o záchranu. Tak počítaj i s vypadnutím a nebuď príliš sklamaný ak sa to nebodaj stane.

Príde očista: v kádri aj na stoličkách funkcionárov. Príde nová krv. Rozbijete druhú ligu a vrátite sa ďaleko silnejší ako mdlo vyzeráte momentálne.

Reagovat
fino_alla_morte

Ono se to říká, že ten sestup je restart. Ze sportovního hlediska souhlasim. V našem případě je problém se stadionem - pokud se sestoupí, projekt "rekonstrukce" půjde do kopru. Vlastník je město a ve chvíli, kdy nebudeme ligový klub, tak bude mnohem náročnější vytvořit tlak na realizaci přestavby a spíš se ten pozemek zpeněží jiným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomněl alibisticky zmínit kovid. To je základ. Bohemka by sice v lize chyběla, ale bude potřeba si to vykopat. Nebo najít donátora na cinknutý jaro?

Reagovat
Dan Gubić

Kovid je realita, žiadny alibizmus od Klusáčka na to pukázať. Jo, trápili sa s tým v podstate všetky mužstvá - niektoré menej iné mali horšiu situácie. Ale ak to trénerovi nabúralo fungovanie mančaftu na jeseň tak to spomenúť v rozhovore nie je žiadna výmluva ale fakt.

Nepoznám jeho prácu. No dostať za necelý pol sezóny 44 gólov v 19 zápasoch je brutál. To by tam taký Hoftych neutŕžil ani za 2 roky.

Ozaj čo robí Pavel v týchto dňoch? Pozerám na jarný program Bohemky a je to sila. Kľudne sa môže stať že po 4-5 kolách budú Hofťa prosiť k návratu ak je teda voľný. Tie posily čo teraz klokani priviedli môžu pomôcť kto ste ich videli hrať? Alebo prichádzajú do špatne zloženej kostry a ťažko sa budú chytať... No snáď nevypadnú, jeden z tých sympatickejších pražských klubov pre trnaváka. Ani Viktorka mi nevadí.

Reagovat
Dan Gubić

Nemá Tipsport alebo iná česká stávkovka kurzy na prvého odvolaného trénera na jar v českej lige? V Anglicku to ponúkajú denne: kto bude najbližšie odvolaný manažér. Sorry ale Klusáček to má nahnuté: musí ukopať alespoň 4 body v úvodných troch kolách inak prezident Bohemky zrejme stratí pod tlakom trpezlivosť.

Reagovat
Dan Gubić

Neprajem trénerovi Klusáčkovi nič zlé, pamätám ho ako poctiváka čo obehal neskutočné míle ihriska. Ako tréner to bude mať na jar ťažké. Funkcionári ho nechali doslova na holičkách keď mu v zime nepriviedli adekvátne posily na útok hore. Posledné sezóny sa Bohemka držala statočne, štuka ligy. Šokujúce ako padli, asi počas korony vypovedali niektorí sponzory. Možno aj trnavský oligarch Poór prestal platiť a koruny chýbajú. Ak by všetko fungovalo čakal by si vehementné doplnenie kádra v zime - hlavne na defenzívne posty. Ale aj dopredu.

Prišli solídni chlapci ale z nižších líg/hosťovaní a na možný boj o holý život zatiaľ nezrelí. Našiel som pekný kurz na vypadnutie Bohemians - pre mňa win-win. Ak sa zachránia som rád ak nie berem slušnú výhru.

Reagovat
GrimeBaller98

Sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele