Chceme název fotbalové ligy i přenosy zápasů, říká Maco z Betana

10.11.2023, 09:25
Názory a komentáře

Nová epizoda podcastu Livesport Daily je o sázkách, ale nejen o nich. Řeč v ní je i o sponzoringu ve sportu nebo třeba o tom, jestli česká nejvyšší fotbalová soutěž v brzké budoucnosti změní název. O tom všem jsme se bavili s country managerem firmy Betano pro Česko Romanem Macem.

"Do Česka jsme vstoupili v důsledku toho, že se změnila legislativa a odpadla povinnost ověřovat si účet při založení osobně na pobočkách. Ve spoustě věcí je tu ale pořád legislativa dost přísná. Na druhou stranu třeba v Německu mají limit na to, kolik může zákazník měsíčně vložit na účet, to u nás není," rozebírá rozdíly v zákonech pro sázkové kanceláře Roman Maco.

"Do Česka jsme přišli na trh, kde už působili dva silní hráči. Museli jsme přinést něco nového, relativně agresivní věci, jako max kurzy nebo další zvýhodnění. Abychom i za cenou snížené marže nabídli lepší kurz," dodává.

Betano hned po svém příchodu začalo sponzorovat hokejovou Kometu Brno, fotbalovou Plzeň a před startem aktuální sezony se spojilo i s mistry fotbalové ligy ze Sparty. "Betano chce na každém trhu působit jako prémiová značka. A ta se musí spojovat s prémiovým produktem. Proto v Česku i ve světě vyhledáváme hlavně kluby, které jsou na špici," vysvětluje Maco.

Tím ale Betano rozhodně nekončí. "Uzavřeli jsme partnerství s hokejovým národním týmem. A pak je tam fotbalová liga. Končí období, kdy ji měla zakoupenou Fortuna a bude nové výběrové řízení, kterého se chceme zúčastnit. To by ohromně zvedlo povědomí o naší značce, což potřebujeme," prozrazuje plány Betana Roman Maco.


V nové epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Jací jsou Češi sázkaři a jaké typy sázkařů mají nejraději kanceláře?

Jak Betano vnímá problematické aspekty jako gambling nebo matchfixing?

Má nová firma v Česku vlastně šanci prorazit přes domácí kanceláře?

Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách - Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
Pablos

Nezačínalo by to na ,,e" tak to nemůže bejt dobrý.

Reagovat
vceradnesazitra

Konkurence je vždy dobrá

Reagovat
Svandik68

Stejně už to navždy bude Gambrinus liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapr liga

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Gambáč už se moc nepoužívá.

Reagovat
ratusek

Gambrinus Excelent je lahůdka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Salfovic

Reagovat
FiX
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mercury

Betano teda extrémně uživatelsky nepříjemná aplikace. Tam než člověk udělá tiket...vůbec to není user-friendly. Shrábl jsem všechny bonusy (postupně vše prohrál) a účet opět zrušil. Zlatý tipáč.

Reagovat
Igli

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak zase mají brutální výběr příležitosti a pořád celkem v poho kurzy...za tipáčem asi nejlepší sázkovka tady u nás, synot, merkur, forbet, sazka je o ničem a fortuna posledních 10 let neudělala žádný posun

Reagovat
Pepe1911

On někdo jede kurzové sázení na sazce?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak já mám učet všude, když si něco chci vsadit tak hledám nejlepší kurz že jo nebudu to sázet za piča kurz na 1 sázkovce...ale na tenis tam mají skvělé kurzy, popřípadě i na speciální dlouhodobé sázky na nějaké fotbalové ligy nebo nhl se tam taky dá něco vybrat...

Reagovat
Neutron

Kolko tak prestavkujes mesacne? Cisto zo zvedavosti…

Reagovat
Seydou Doumbia

Mám kapitál 100k, tento měsíc podle toho kolik jsem už vsadil to vidím že protočím 600k za měsíc. A ne nedělám si srandu. Ptal ses tak píšu, věř nebo ne to už je na tobě.

Reagovat
Neutron

V pohode nie je to neuveritelna suma, mne skor islo o to, ze ked mas ucet v kazdej stavkovej kancelarii tak v akom mnozstve vlastne ides a je to tak ako som myslel, celkom vo vacsom nie su taki ludia nejak sledovani skrz zavislost na hazarde?

Reagovat
Seydou Doumbia

sázkovky nejsou policie, pokud nesázím na fixed zápasy po 50 tisících na 2 českou ligu tak to nikdo nehrotí...95% sázek sázím každý den od pondělí do neděle na určitou sázkovou příležitost, ten zbytek to je for fun na kukačku když chci něco sledovat ale vlastně nechci tak se trochu namotivuju a jelikož jsem lehký + který sázkovky neohrozí tak limity nemám, jen merkur fucking sázkovka mi blokuje sázky tak jsem ji poslal do řiti

Reagovat
Neutron

tak zase som nemyslel, ze ta realne nejaky clovek sleduje, urcite nepatris ani zdaleka medzi velke ryby

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný, a kolik protočíš měsíčně ty?

Reagovat
Neutron

ja takmer nestavkujem podam si tak do 5 tiketov rocne a aj to zvacsa ak je nejaky turnaj, cize MS hokej a potom teda MS a ME vo futbale, inak to neriesim ako zapasu to asi doda trochu zaujimavosti, ale nakolko som nebol velmi uspesny (klasika, uplna kktina mi spravidla vysla a potom tutovka nie) tak som si povedal, ze to nema vyznam

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný, takže příležitostní sázkař při velkých akcích tam něco složíš a to je vše

Reagovat
Neutron

hej hej, nejaku haluz trafim vzdy a vtedy si poviem, ze v najlepsom prestat lebo potom by som urcite vsetko prehral

Reagovat
Sosi

Já myslel, že na fotce je ten Maco.

Reagovat
Kocour Klapuška

Taky

Reagovat
Salfovic

Kurva.

Reagovat
Zemun

Bohumile!

Reagovat
olymp

Greece jede

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Já už myslel, že ten Maco je na té fotce.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Maco vypadá jak Olatunji

Reagovat
Messy<3

OG MACO - U Guessed It

Reagovat
olymp

Betano=Greece

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele