Chci hrát více, vzkazuje Helmes

03.02.2010, 19:56
Aktuality
Patrick Helmes loni touto dobou bojoval o korunu pro krále střelců německé nejvyšší soutěže, v tuto chvíli se ovšem trápí. Útočník Bayeru Leverkusen díky vážnému zranění kolena přišel o místo v základní sestavě a sám ví, že to vážně ohrožuje jeho šance na start na světovém šampionátu v Jihoafrické republice...

Helmes dal loni 21 ligových branek, letos se ještě netrefil ani jednou. Hlavním důvodem je vážné zranění kolena, které si přivodil během letní přestávky. V tuto chvíli je sice fit, avšak vysedává jenom na lavičce a do hry nakoukl pouze ve čtyřech případech.

Jisté místo v základní sestavě má prozatimní král střelců Stefan Kießling, jemuž zdatně sekunduje Eren Derdiyok. Helmes se před několika dny objevil v širší nominaci trenéra německé reprezentace Joachima Löwa pro světový šampionát, sám ale ví, že dostat se do konečného výběru bude za současných okolností obrovsky těžké.

"Trenér je tím, kdo dělá rozhodnutí. Já samozřejmě chci hrát více. Plně připraven na zápas jsem už dva nebo tři týdny. Pokud to tak půjde nadále, bude hodně těžké dostat se na mistrovství světa," uvědomuje si Helmes.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
$dolar$

Nj mel holt velkou smulu

Reagovat
herbage

Hrát by měl, kvality na to má. Na druhou stranu chápu, že trenér Bayeru nechce šahat do dobře fungujícího týmu a vítězná sestava že se nemění. Helmes v tom není sám, ve stejné pozici je i Renato Augusto. Kießling a Derdiyok jsou silná konkurence, všichni tři hrát spolu nemůžou, ale věřím že časem se Helmes do základu dostane, protože čuch na góly i zakončení má z nich nejlepší

Reagovat
Kongo

Nebyl Renato taky dlouho zranen?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiesslingovi se ta střelecká puška teď trochu zadrhla ne? Tak to by mohla být šance..

Reagovat
smazaný uživatel

se taky musí snažit

Reagovat
Kongo

Zraneni kolena neni jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

řiká, že už je fit

Reagovat
smazaný uživatel

Musi se snazit je tam velka konkurence...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele