Chelsea znovu hledá manažera, Potter byl po 207 dnech odvolán

02.04.2023, 21:40
Aktuality
Graham Potter (© AFP)

Graham Potter po sedmi měsících končí na lavičce Chelsea. Sedmačtyřicetiletý manažer doplatil na neuspokojové výsledky, jeho místo dočasně zaujme asistent Bruno Saltor...

"Jménem všech v klubu chceme Grahamovi poděkovat za jeho přínos pro Chelsea. Grahama si nesmírně vážíme jako manažera i jako člověka. Vždy se choval profesionálně a čestně, všichni jsme zklamaní," uvedli spolumajitelé londýnského klubu Todd Boehly a Behdad Eghbali, kteří za necelý rok investovali na přestupech více než 600 milionů eur.

Chelsea přesto neprožívá vydařenou sezonu, v září se rozloučila s Thomasem Tuchelem, kterého nahradil Potter, za něhož tehdy Brighton vyinkasoval odstupné 24 milionů eur.

Potterovi se však výsledky ambiciózního mužstva stabilizovat nepodařilo, naposledy na Stamford Bridge podlehl Aston Ville (0:2) a z 22 ligových utkání zaznamenal pouhých sedm výher. Vedení proto došla trpělivost a 47letého manažera po pouhých 207 dnech odvolalo.

Blues nyní začnou hledat nástupce, jímž by se podle novináře Fabrizia Romana mohl stát Julian Nagelsmann, který před nedávnem skončil v Bayernu Mnichov, kde ho vystřídal Tuchel.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl, sport-express.ru

Komentáře (446)

Přidat komentář
jk

Boooom.

Nagelsmann in.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tribuna gauč

Do Chelsea klidně, hlavně ať nejde ke slépkám..

Reagovat
jk

Snad

Reagovat
off-olda

No konečně.

Reagovat
forrest

Stejne vydrzel dlouho… tak kdo? Nagelsmann?

Reagovat
John Obi Mikel

Nejhorší manažer co tady za dlouhou dobu byl, nashledanou Pottere, nemám bohužel zač děkovat, "žer slimáky".

Reagovat
Manik...

Reagovat
Unai

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
icka

Reagovat
Csaplárova past

Horší než AvB nebyl.

Reagovat
PanAu

Bohuzel asi jo a to jsem velký fanda Pottera( teda spis byl), ale tady bylo vše špatně.

Reagovat
Greaber

Reagovat
krisa

Reagovat
Bowie

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Svatej

Když je vyhazov trenera smesnej jen kvuli tomu, za jakych okolnosti prisel, mluvi to za sebe.

Ten chlap neudělal fakt nic dobře, dopředu se to zlepšilo jen o trochu a i tak to bylo veskrze průměrný, dozadu spíš horší. Xg okolo 29 a xga jen o chlup menší, to přímo křičí průměrností..

Navíc existuje otázka, jestli ty akce, do kterých se dostáváme, jsou fakt kvalitní. Většina je z kvalitních centrů a dlouhých míčů, ve kterých nejsou hráči, co s tím umí pracovat. Furt máš xg 0,5 v hlavičce a je rozdil, když ti hlavickuje Kane a když Havertz. Ten tym by měl hrát furt trochu jinak.

Ty tiskovky byly vůbec katastrofální, jak kdyby člověk sledoval Teda Lassa, což může fungovat v seriálu, ale ne v reálným světě.

Nicméně jestli z toho nevyjde Naigelsmann a bude to nejakej Enrique a nebo jinej dinosaurus jako Carlo, tak to bude k posrani.

Reagovat
mistr129

"nějakej Enrique"... co je na něm špatnýho? Nepovedl se mu jeden zápas na MS proti marockýmu betonu, na euru předtím Španělé s obměněným mužstvem hráli pěkný fotbal a vypadli v sf s vítězem na penalty, s Barcelonou vyhrál za 3 sezony 5 ze 6 domácích trofejí a k tomu LM vč. treble.

Já bych ho rád viděl v PL, určitě mi přijde prověřenější než Nagelsmann a zároveň to není ten dinosaurus jak píšeš, který by hrál účelový fotbal.

Reagovat
Gazdo

Enrique je skrz na skrz priemerny trener

Reagovat
mistr129

Ve srovnání s Guardiolou, Kloppem a dalšími ano. V porovnání s Nagelsmannem bych to ale netvrdil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Díky

Reagovat
patas92

Průměrný trenér to fakt není

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Fendi

Souhlasím, lehce podprůměrný trenér

Reagovat
vilp

A v čem je nadprůměrný? Bez MSN všude shořel, ne?

Reagovat
patas92

Kde všude? Však trénoval 4 týmy. V Celtě a Barce úspěšně, ve repre už míň, ale nenazýval bych to shořením.

Reagovat
JFT97

Reagovat
Gazdo

Vid otazka vilpa… v com je ako dobry? Bez MSN by neuhral ani hovno

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
patas92

Reagovat
JM

Reagovat
Dron

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
JFT97

Reagovat
JM

Amen

Reagovat
Svatej

Ja nevim, když tě vyhazují (a následně se těší z tvyho odchodu) fanoušci i v době, kdy vyhráváš o 106 s pravděpodobně nejnadupanejsim týmem dekády, tak je na tvý práci něco špatně.

V podstatě vsechny úspěchy má jen s Barcelonou. S Rimem skoncil 7 a vypadl se Slovanem, v repre taky nic.

Co je na tom chlapovi dobrýho?

Posledně na mě někdo možná reagoval z PD sekce a ja na to zapomněl reagovat, tak pokud si to cte ted, tak sorry.

Reagovat
mistr129

Tak on taky těch angažmá moc neměl...

V Římě skončil sice 7., ale zároveň v sezoně před i po byl ten tým 6.

Celtu dostal ze 17. místa na 9.

Barcelonu už jsem napsal.

A Španělsko SF eura, finále LN a osmifinále MS.

Řekl bych tedy dvě povedená angažmá, dvě průměrná.

Reagovat
Svatej

To je furt docela málo na to, že ma bejt jednim z hlavních kandidátů.. Tohle furt ma bejt práce pro ty bud nejtalentovanější mladý, nebo nejúspěšnější. On tak nejak neni ani jedno..

Nehledě na to, ze si nepamatuju snad nikdy, ze by nekdo chvalil to, jak se herně prezentuji jeho týmy..

Reagovat
mistr129

Jo, nerikam že to je největší jméno, ale ta teď jaksi nejsou volná. Na druhou stranu Tuchel k vám taky neprichazel jako nějaká hvězda a dopadlo to docela dobře

Reagovat
Talker

Problém je, že "docela dobře" je málo, když máš v lize TOP týmy, který dávají každý rok 90+ bodů a ty se nevyšplháš ani na 80.

Takže za mě cíl byl správný (=vzit koncepčního trenéra, který bude graduálně zlepšovat ten tým), jen byl špatný výběr.

Reagovat
jk

Tuchel ale byl hvězda.

Reagovat
Salfovic

Tak tady byl všeobecný výsměch

Reagovat
jk

Tak na EF je trenér vždycky tak dobrej jako je jeho poslední zápas

Reagovat
Messiáš

Tak mě se herně líbil naprosto všude (možná v ASku ne, ale tam, co si pamatuji byl spíše problém, že se rozhádal s Tottim). Celkově je to trochu konfliktní typ, v Barceloně měl problémy s Messim a některými velkými hráči, odstavil Ramose s repre

On to skvělý trenér je, určitě není průměrnej, ale jestli je ideální pro Chelsea si taky nemyslím. Netuším, jak je na tom s angličtinou. Proti Realu bych mu ale s extra motivací věřil.

Nagelsmann každopádně kvalitu určitě má. Pochemu bych se vyhnul, ale on mě za tohle za rok bude vytrestávat v Realu, až Carlo půjde k Selecau

Reagovat
Svatej

diky za doplnění

Reagovat
sergi

Neobhajujem Luisa, aj keď mne bol sympatický, no čo dokázal pred tým Potter (fanúšikovia ho strašne chceli, aj keď teraz budú písať "ja som ho nechcel"), Tuchel vyhral s PSG ligu, v Borke sa porúčal po krátkej dobe a v Mainz síce mal peknú robotu no to je tak všetko, Lampard bol pokus o klubovú legendu chápem, ale jediné čo dosiahol je lepšie percento výhier ako Potter.. posledné voľby trénerov teda najlepšie čo sa z pohľadu úspešnosti trénerov neboli.

Reagovat
Talker

Za mě teda u Španělska málo, pokud si brousíš zuby na TOP klub.

Reagovat
fenixLFC

no, spanielsko- v skupine si pamatam ze moc nepresviedcali a postupili az v poslednom zapase. dokonca nevyhrali ani skupinu. v playoff ani raz nevyhrali v riadnej hracej dobe, svajciaro vyradili az na penalty. za cely sampionat vyhrali jediny zapas, so slovakmi. LN nie je sutaz, je to nahrada priatelakov pre repre. na MS porazili iba kostariku a prehrali s japonskom, aby vypadli s marokom. ked toto je podarene angazma u jednej z udajne najsilnejsich reprezentacii tak uz je vlastne uspechom vsetko

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mistr129

Španělsko jsem bral za průměrné angažmá. Nevybouchnul, nenadchnul.

Reagovat
fenixLFC

takze uspech je celta? bol tam jednu sezonu. to, ako skoncili 17. bola ich prva sezona po postupe do PD...takze ma realne za sebou barcelonu kde maljedno z najlepsich trii v historii a aj tak bol casto vyhadzaovany a jednu sezonu v celte...to mi teda ako bozi kariera nepride

Reagovat
Gazdo

*najlepsie trio v historii

Reagovat
Svatej

Hrozny

Reagovat
uff

Lenže sa pri ňom obmenila reprezentácia. Či sa Liga národov ráta, alebo nie hral v nej skvelo. Na ME boli s Talianmi jediný herne jasne lepší.

Reagovat
celeb

ja som ho chcel z Barcy prec uz v 2. sezone, v tej 1. mal velke stastie ako v Realom, ktory bol v 1. polroku dominantny a potom sa Carlovi rozsypal ako domcek z karat a v LM hral v SF proti Bayernu ktory mal bezprecentnu marodku a cela obrana bola provizorne poskladava ... z coho bolo k dispozicii.

Ten 2. rok bol strasne tvrdohlavy, opakoval stare chyby s rovnakym (zlym) vysledkom, to trebble mu viac uskodilo, nez pomohlo.

Ale co sa tyka repre, tam ma velmi prijemne prekvapil, rozbitu a totalne nefungujuci SPA repre dal rychlo dokopy a s tym kadrom, co mal k dispozicii produkoval pekny aktivny fotbal s vela golmi.

Na ME aj MS vypadol na penalty, akurat ma stvalo, ze proti Maroku, zabijal Rodriho v zivotnej forme na STOPEROVI!!! len aby mohol pomaly Busq ostat na CM. A aby to ako-tak drzalo, tak stiahol dozadu aj Pedriho, ktory bol vzadu pri ciare za Busquetsom a tym padom cela jeho kreativita bola k nicomu. Ten zapas si za ten posrany pristup prehrat zasluzili, ale to by bola jedina vycitka k nemu ako repre trenerovi. Rychly, kombinacny, natlakovy fotbal s vela golmi, to sa muselo pacit. Navyse daval sance mladym hracom ako malokto.

Ako by trenoval na klubovej urovni netusim, ale so Skotmi by 2:0 neprehral ako De La Fuente. Ta zmena nebola k lepsiemu, skoda.

Reagovat
Svatej

mockrát diky za doplňující rozbor

Reagovat
nani92

Enriqueho dokázal prešťať aj Vladko Weiss

Reagovat
John Obi Mikel

Na Euru fakt pěkný fotbal nehrál.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
celeb

ja vam ho nevnucujem, ale na ME boli jedinym timom, ktory Talianov slusne tlacili, prestrielali a len s velkou davkou smoly to skoncilo predlzenim, nakoniec prehrali na penalty. Treba sa pozriet aj na to, ako hrali Spanieli pred nim, ten tim bol v rozklade, nefunkcny, navyse uz mu odisla stara garda a celu repre vybudoval z mladikov odznovu, pricom hra aj vysledky boli dobre (az na tie penalty).

Zas z neho netreba robit neschopneho podpriemerneho trenera. Malokto ma trebble a aj ked mal kopec stastia, na repre urovni mu nie je toho moc co vycitat, prave naopak. De la Fuente bude mat co robit, aby ho aspon dorovnal. A proti Skotom to bol vykon, aky by si pod Luchom hraci nedovolili. Tam bola naopak dlha seria bez prehry.

Reagovat
Greaber

Hlavně ne toho klauna z Cirkusu Barca, to by byl vážně konec...

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale většina těch velkých šancí určitě nebyly hlavičky po centrech, to je totální hovadina.

To byly úplně normální velký šance pro jskýkoliv tým, úniky 1 na 1, střely po zpětný přihrávce, občas závar po standardce, občas hlavička.

To jsem teďka četl na twitteru, že si vlastně týmy pod Potterem vytváří špatný šance a že xG v jeho případě hrozně zkresluje. Protože spousta těch šancí je po zpětných přihrávkách (těžké zakončit) a děje se to při hře do plné obrany, kdy má soupeř hodně hráčů ve vápně… Je to spíš taková snaha z něj udělat debila za každou cenu a vymýšlet bláznivý teorie, který to podpoří.

Reagovat
Svatej

Možná jsme četli to samý, taky jsem na neco takovyho narazil.

Já nevím, shodit to cely jako blaznivou teorii jen tak, když je samotná myšlenka normálně k diskuzi a i dost zajímavá, je trochu škoda. A ja nemluvil o hlavickach, ale o dlouhych micich, to je pořád rozdíl..

Reagovat
vitasrp

V čem je to jako zajímavý? Zpětný přihrávky jsou důležitou součástí tvorby šancí i Manchesteru City a nevšiml jsem si, že by někdo tvrdil, že si vytváří špatný šance. Do plných hrají taky, to je prostě úděl TOP týmů, co chtějí hrát na postupný útoky. Já souhlasím, že je těžší zakončit, když máš zhuštěný prostor a víc obránců za míčem, ale tak to ty xG modely zohledňují.

Pak tam byl argument, že jeho týmy nechtěly hrát rychle dopředu, že když byla příležitost jít do brejku, tak to raději zasekly a hrály na jistotu. Nemohu soudit Brighton, neměl jsem je tak nasledovaný, ale v Chelsea tohle pravda nebyla, tam jsme často těžili z toho, že se zápas hrál end to end, byl to trochu chaos a oproti Tuchelovi jsme daleko víc srali na nějakou poziční kontrolu. Bohužel naši útočníci dlouhodobě takové situace neřeší dobře a to prostě trenér jen tak nezmění. Přijde mi to trochu na sílu, že se najednou hledají různý argumenty, který podpoří tvrzení, že

je Potter úplný debil a já na tohle prostě naskakovat nehodlám.

Naopak si pamatuju zápasy (i proti nám), kdy jsem byl z hry Brightonu nadšený, tam ten level souhry, načasování a součinnosti jednotlivých hráčů byl na fakt vysoký úrovni, vedlo to k množství velmi zajímavých šancí, akorát člověk prostě žasnul nad tím, co ti hráči občas dokázali zahodit. A byly to úplně obyčejný vyložený šance, ne nějaký výrazně těžší na zakončení.

A o jakých dlouhých míčích mluvíš? Teď docela fungovalo přenesení z pravého meziprostoru na nabíhajícího Chilwella, kdy ta přihrávka musela jít vzduchem, ale zaprvý - nevím, co je na něčem takovém špatně (takhle jsme si šance tvořili i pod Tuchelem a opět, nikdo netvrdil, že to jsou “špatný” šance) a jednak to rozhodně nebyl jediný, ba ani hlavní zdroj příležitostí. Si analyzuj šance jenom od začátku března a najdeš tam fakt totální všehochuť, kdy se to akorát samozřejmě nedokázalo proměnit.

Reagovat
Svatej

Vsak můj výstup z ty casti o typu šancí nebyl, ze je Potter úplný debil, ale že by tomu týmu mohl sednout jinej typ fotbalu, kterej z hlediska proměňování vic sedne typologii hráčů.

Jinak z hlediska dlouhých míčů to bylo pochopitelně myšlený tak, ze při dlouhým míči musíš řešit složitěji načasování pripadnyho voleje, zpracování do běhu/do stoje a tak dále..

Já se o tom nutně přít nemusim, třeba to vážně tak není, ty máš pravdu a ja mel tuhle cast popsat vic formou teorie než jako tvrzení, ale zkrátka odmítám jednoduchý vysvětlen typu "je to fakt smůla" když jsme za 3 roky přivedli x vážně hodně produktivních borců z jiných týmů (Ziyech, Havertz, Lukaku, Werner, Sterling, snad i ten Pulisic), aby naprosto vsichni stali v zakončení najednou za hovno. To prostě zjevně padá na to, jakym zpusobem my hrajem a co děláme jinak -> tím vzniká i otazka, jestli si nevytváříme šance takovyho typu, kterej nevyhovuje tem hráčům. Ty máš lepší vysvětlení než "prostě smůla?"

Reagovat
vitasrp

To jsem nemyslel vyloženě na tebe, to jsem spíš myslel jako tendenci lidí teďka na twitteru, jak naskočit na populární vlnu názorů a kvůli špatnýmu angažmá Pottera zdiskreditovat.

No tady já mám problém s tím, že spousta těch hráčů zažila tři trenéry - Lamparda, Tuchela, Pottera - každý praktikoval trochu jiný herní styl, ale nikdy to nebylo tak, že by ti hráči dokázali konzistentně proměňovat šance, naopak jsme v sezóně 19/20 i 20/21 skončili výrazně pod hodnotou xG, jenom loni to bylo dobrý. To znamená, že máš tři typy trenérů, tři herní styly, který teda vždycky povedou k trochu jiným šancím… Ale nikdy jsme se těm hráčům netrefili do vkusu? Třeba Mudryk teď proto Aston Ville potřeboval co? Aby místo jednoho hráče, kterému mohl přihrát do prázdné, tam byli tři?

Já sám absolutně netuším, proč jsou prakticky všechny naše ofenzivní nákupy tak špatný, možná to není vůbec smůla, možná je to fakt jenom totální nekvalita a neschopnost zvolit správné řešení/to zakončení vůbec správně provést, ale chybu bych hledal hlavně v hráčích, nikoliv v trenérovi.

Ok, ale pokud hráč zakončuje z voleje po delším pasu, je to zaneseno do toho modelu xG a ta šance má o něco nižší hodnotu. V tomhle bych prostě problém neviděl.

Reagovat
Svatej

Jo, ten argument se trema trenerama do ty myšlenky hráčů, kteří jinde skorovali, hází vidle taky. Sere mě, ze na něco tak hrozne viditelnyho není zjevná odpověď a pro moji palici je takova záhada prostě neuvěřitelně nasirajici, takže budu ty teorie hledat asi všude, dokud se to nezlepší..

K poslednímu odstavci teda dovysvetlim, proč to furt může byt relevantní. Modelová situace, tzn nevytvářím ted primy porovnání z realu.

Centr do vápna nekde mezi penaltou a malym vapnem za určitýho postoje hráčů bude mit treba xg okolo 0,4. Máš v ty šanci ale Havertze, ne Drogbu, takže v jedny situaci efektivně skorujes, v druhý prichazis o práci.

+

Z druhý strany v Manchesteru se nejakej Rashford uvolni ve vápně s micem na zemi a střílí na zadní tyč pri xg 0,4.

U obou týmů statisticky stejná šance, ale totalne rozdílná, protože furt záleží typu ty akce a na tom, jakyho hráče mas u míče a jestli je v tomhle jejich přednost. Vem to na celou sezonu, dostavej tym Havertzu do hlavicek, tym Rashfordu do vápna a oba budou mit na konci roku xg 78, kdezto jeden tym ti skonci na 60 golech a druhej na 23...

Reagovat
atlee

A switch Nagelsmanna za Tuchela je hotový.

Reagovat
vilp

Solidní experiment.

Reagovat
Jkb

Těším se na druhou sérii. To je komedie v přímém přenosu.

Reagovat
Salfovic

Jestli nevezmou Nagela, tak je vyhazov po repre pauze známkou debilitiy první jakosti.

Na kolik tahle sranda mohla vyjít? Výkupné, pětiletá smlouva = odstupné jako kráva, takže nějakých 100 mil ?

Reagovat
Svatej

72 cca

Reagovat
SunFells

ale Orny tvrdí regular severance unrelated to remaining duration of 5yr contract, takže asi to měli pojištěné nějakou menší částkou nebo se teď vzájemně dohodli.

Reagovat
Svatej

To je příliš dobrý na to, aby to byla pravda. Uvěřitelnější by bylo, že dostane to, co ma ve smlouvě + ještě bonus jako drzhubny

Reagovat
vitasrp

Však je úplně běžný, že se do smlouvy dá nějaká fixní částka za odstupný v případě, že toho trenéra vyhodíš, protože mu přece jenom nechceš vyplácet celej pětiletej kontrakt.

Reagovat
jk

Jako že odstupné bude 51 mega? To snad ne.

Reagovat
celeb

best job ever. Dostanes hracov za stovky milionov, doseries s nimi vsetko co sa len dosrat da ... a odides za par mesiacov s desiatkami milionov na ucte

Reagovat
Likan7

Těším se na Kontrapresink

Reagovat
Salfovic

Co to je ?

Reagovat
Svatej

Neco, co Potterovi moc neříkalo

Reagovat
gunner123

Reagovat
Freedo

Reagovat
Likan7

Cz podcast 2 týpků o PL.

Reagovat
John Obi Mikel

Pikouš tam kritizuje Pottera.

Reagovat
bbbauch

Ze ma vubec odvahu kritizovat, po tom, jak unesl opravnenou kritiku tech jeho vylevu v podcastu tady na EF.. pokud se v tom nezlepsil, tak nechapu, ze to nekdo posloucha tak snad na sobe zapracoval, ja to radsi zapinat nebudu

Reagovat
Likan7

A představ si, že mu ještě dávám za to peníze na herohero, to je co? Mě třeba Píky extrémně sedí

Reagovat
Fendi

Každého věc samozřejmě. Kontrapresink také poslouchám a mě třeba Piky zase nesedí. Všechno ví, všechno zná, všude byl dvakrát a od všeho má klíče

Reagovat
Likan7

To neříkám, že tak není. Ale cz tvorba je hrozně úzká. Nic kloudnýho tady prakticky není.

Reagovat
smazaný uživatel

Experti z gauče

Reagovat
Dufan

Angličan.... I s fotkama

Reagovat
icka

Reagovat
FC Porto FC

Pravda, jeho kologa je ale top

Reagovat
Rustin

Vaclav Pechacek rules, s pikym také nesdílím všechny názory ale o tom to je, s danym a dalšími hosty je to určitě po stránce obsahu, názorů a dat nejkvalitnější český podcast o PL a nově i dalších zahraničních ligách a repre.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
bbbauch

Vsak pokud jsi spokojenej tak je vsechno jak ma bejt

Reagovat
Stannis Baratheon

To je ten afektovanej upištěnec s názorama dědečka z tipáče?

Reagovat
bbbauch

Je to subjektivni, ale za me by se to tak dalo rict..

Reagovat
fenixLFC

takze havertz odstrelil uz tretieho kouca? to ma hadam lepsiu bilanciu nez ako hrotak

Reagovat
Whitemedia

Jasně, Havertz ho odstřelil.

Reagovat
Miguel19

Experiment nevyšel. Akorát se ukázalo, jaká píčovina ta akce Tuchel/Potter byla. Respektive v jaký čas. Kdyby to udělali na začátku léta, věřím tomu, že by to takový průser nebyl..

Zítra tam akorát letím, tak beru CV. Třeba mě vezmou

Reagovat
DMSErte

Avada Kedavra !

Reagovat
kattos

Tuchel měl zůstat, kdyby dostal čas, Chelsea by na tom byla lépe a fungovalo by to i do budoucna

Reagovat
Whitemedia

Nefungovalo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
kattos

Já si myslím že jo, ale hlavně měl dostat tu šanci, ten čas.

Kdyby aspon přišel někdo pořádnej

Reagovat
fenixLFC

dostal casu aj sanci dost, nefungovalo. a poradnej prisiel. teraz sa to hodnoti velmi vtipne ale ked prichadzal tak bol jednym z najziadanejsich mien. keby prisiel guardiola a nefungovalo bsy to tiez tak tiez povies ze mal prist niekto poriadny...

Reagovat
spider_8

Reagovat
Talker

Nefungovalo. Vždyť ten tým byl tragický na podzim, ani v předchozích sezonách to nebyla žádná sláva kromě LM.

Reagovat
Salfovic

Jasně, vloni pohodově uhraná top4, v LM vypadnutí s pozdějším vítězem jen kvůli šílenejm individuálním chybám, dvě pohárová finále prohraná jen díky střelecké impotenci. Vy jste fakt hrozně nevděčné kurvy.

Reagovat
Talker

A na podzim absolutní nemohoucnost a tragédie, přehráli jsme pod Tuchelem pouze Everton v lize a pak vyrovnaný zápas se Spurs.

Co se týče celkově angažmá Tuchela, tak to byla v lize celou dobu nuda, šeď, průměr. Jediné období, kdy jsme vypadali, že bychom mohli hrát o titul bylo loni na podzim, kdy naši obránci měli více golů, než zbytek všech obránců v lize dohromady. A i v tu dobu to byla nuda, šeď, průměr.

Poháry uměl, máme MS klubů a LM. Jenže LM vyhrál i Di Matteo a málem i Grant.

Reagovat
Svatej

Pohodově? Co to meles? Uhrala se protože Lester to v dokonalym momentě posral a my si to nehráli jen sami. Regulérně jsme meli kliku az hanba.

Reagovat
Svatej

Aa, mluvis o druhým ročníku, okay.

Reagovat
Svatej

V tom případě pronesu ještě jednodušší - ten tym měl jendoznacne hrát o titul a vedel to absolutně každej. Tak jako tak cíl nesplnil a to dost brutálně.

Reagovat
vitasrp

Ne, neměl, ach jo. Ale to si psal i letos, že by tenhle kádr měl hrát o titul a přitom jsme jedenáctí.

To hodnocení, že prostě Tuchel cíl nesplnil - a to dost brutálně - je, jak kdybys hodnotil někoho úplně jinýho.

Reagovat
Svatej

Snad cela fanbase se tenkrát shodovala na tom, ze tym je s příchodem Lukaku kompletní a ze se má hrát o titul, tyvole.

Čekali to punditi, čekali to soupeři a jen proto, ze to hrube nevyšlo, z toho výsledku v sezóně retrospektivně nedělej něco očekávanýho.

A papírově tenhle tym může o titul hrat i v současný podobě, mít k dispozici Kloppa nebo Guardiolu a rok práce v kapse. Rozdil je ten, že ani cas ani ti dva k dispozici nebyli, takže se totul nečekal. Tuchel uz tym znal, přišel jako hotovej trenér, vyhrál s týmem LM a ještě dostal chybějící kus do útoku.

Co jako měl dodat? Bezpečnou účast v LM a domácí poháry?

Reagovat
vitasrp

Fajn, očekávání bylo, že se zapojíme do boje o titul, to beru, ale pak klasicky - protože Tuchela nemáš rád - vynecháváš kontext, jiný důvod pro to nevidím. A to tvrzení, že nějak brutálně nesplnil cíl, to je pro mě úplně totálně mimo.

V podstatě druhou půlku listopadu a prosince musel hrát se zálohou Jorginho - Loftus-Cheek (to není zrovna paráda), jako jediný ze špičky jsme neměli žádný odklad kvůli covidu, pak vypadl na delší dobu Chilwell a i Reece James, na kterých ta hra stála. A na jaře sankce a nejistota, která ten tým taky ovlivnila.

V lize se udělalo o něco míň, než se čekalo, kdy jednak ta svázaná hra prostě vedla k většímu počtu ztrát, zároveň tam byly ale ty relevantní faktory, kvůli kterým to člověk chápe. V kombinaci s výhrou superpoháru, MS klubů a finále obou domácích pohárů to byla pohodová sezóna.

Reagovat
Svatej

Samozřejmě, ze si ty faktory pamatuju a jsou to naprosto ok okolnosti, proc se o titul nakonec nehrálo, to jsem uznal přece sám.

Neudělat titul X zaostat o 19 bodů (včetně boje o Lm do posledních par kol) jsou furt ale dvě rozdílný věci a Tuchel si svoji tvrdohlavostí dělal ledacos sám (pro mě vzdycky nejsilnější vzpominkou případ Odoi vs Azpi, kde druhej jmenovanej na wb nedokázal hrát pořádně uz ani jedním směrem a Tuchel tak nejak odmítal ten fakt zpracovat) + je treba dodat, ze neni tajemstvím, ze ten střed takhle Tuchel sám chtěl a to i po převzetí amiků..

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Jsme. To už je úděl velkoklubů. Barca vyhazovala Valverdeho po sérii titulů, prohře v semifinále LM s pozdějším vítězem a stejně ho fandové nesnášeli.

Reagovat
Tromas

Tak zase ta otočka Liverpoolu a vypadnutí Barcelony po úvodní výhře 3:0 tam jsem ten vztek jejich fanoušků chápal mě by to u mých představ oblíbených týmů taky dost nasralo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ACSeRw!n

hm, tak to je velky spatny

Reagovat
atlee

Správny krok, asi už myslia na záchranu. Je lepšie povolať big Sama skôr ako budú v pásme zostupu

Reagovat
Salfovic

Big Sam se právě volá, až když jsi v pásmu sestupu. Tam je jako doma.

Reagovat
atlee

Tak, neverím, že by to nezvládol na začiatku ponoriť i trochu hlbšie. Inak Pulis i Pardew sú tiež momentálne bez fleku

Reagovat
atlee

Resp. myslíš, že medzi Potterom a Big Samom ešte stihnú niekoho angažovať? S minimálnou výkupkou aspoň 20mega?

Reagovat
jk

Pls ať Levy podepíše Pottera. Čistě jen proto aby sme zjistili, jeslti pod ním bude mít záporné xG i Harry Kane.

Reagovat
masly008

V nějakém jiném článku psal někdo od Chelsea že pool je nejsměšnější klub letos. Asi se to teď změnilo je?

Reagovat
bbbauch

Myslis toho borce, co sem pise pravidelne sracky a asi presne po takovyhle pozornosti od tobe podobnych prahne? Well played

Reagovat
John Obi Mikel

V úterý si dáme o tuto trofej souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Takový veterán se chytí na takový jasný trolling.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Chelsea je vážně směšná zatímco oni nejsou schopni si pořídit útočníka na střílení gólů, tak koupí nespočet záložníků. Liverpool to dělá opačně a oba týmy na to doplácí. Chelsea ať skončí mimo poháry a probere se. Jen ať se rok staví

Reagovat
krupa1919

Ty si teda přející, karmaland ti to vrátí

Reagovat
Arnar Resmusonn

A vy máte jako pocit, že třeba konferenční liga by byla k užitku? Stejně jako Lfc evropská třeba? Já ne! Já mám pocit, že oba týmy by potřebovali tok volno aby udělali něco lépe a jinak. Ale to je jen názor.

A Vám se líbí styl nového majitele? Vždy Chelsea nemá klasického útočníka ( Felix z atletica je, ale góly zapomněl dávat)

Reagovat
fenixLFC

felix nie je "klasicky" hrotak

Reagovat
Arnar Resmusonn

V Benfice mě přišlo že hrál vedle Seferovice přímo v útoku. Že si pak veme altetico, s jejich stylem fotbalu a tak nějak mu nedají pozici .

Jako fanda LFC, jaké je Váš názor co jsem napsal? Myslíte že když nepůjde live do LM bude jiný pohár "potřeba" nebo raději stabilizace?

Reagovat
Hachim Mastour

to bolo jasné, že nevydrží ani rok

Reagovat
Tomanatura

Conte se ani nemusi stehovat. Julz na to jeste nema, v teto situaci uplna sebevrazda.

Reagovat
Whitemedia

Conte na to už taky nemá.

Reagovat
Swarley

Me prijde, ze v posledni dobe na to uz nema podle EF zadny trener

Reagovat
Whitemedia

EF na to už taky nemá.

Reagovat
Unai

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Swarley

S tim zdrazovanim uz nikdo na nic nema

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

EF už zdaleka není to, co bývávalo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Maximálně ten šulin Arteta.

Reagovat
Swarley

Toho uz taky pohrbivali

Reagovat
Unai

Reagovat
Kucka

Reagovat
Tomanatura

V tottenhamu by nic nevyhral ani Guardiola

Reagovat
kattos

Reagovat
SunFells

Oj

Reagovat
Talker

Držte Mourinha, Conteho a podobné kouče pryč prosím.

Reagovat
Tomanatura

Vase vedeni ukazuje, ze potrebuje okamzity uspech a nejaka koncepce jim bude fuk, tak proc ne? Nagelsmanna odvolali z Bayernu, protoze ho mimojine po zapse s PSG pred celym tymem serval Mane, ze dostava malo minut a ten na to nedokazal reagovat, tak jak se mu asi povede u Chelsea?

Reagovat
Salfovic

Úpně ho vidím, jak píše na tabuli: Už nikdy si nebudu otevírat hubu na pana Kepu.

Reagovat
Talker

Kepa snad půjde v létě taky do hajzlu, jeho minel mám dost.

Reagovat
Talker

Tady se opakuje okamžitý úspěch jako pod Abrou, ale vůbec se nebere v potaz, že Potter vyhrál 6 z 22 zápasů s Chelsea, přežil sérii 2 výher z 15 zápasů. Jak píšu níže, spoustu těch remíz/proher zapříčinila mizerná koncovka, ale chápu vedení, že pokud kouč za půl roku vyhraje 1/4 zápasů, tak je to prostě problém a těžko se to omlouvá.

Tady je prostě nepochopení toho, že je něco mezi okamžitým úspěchem a tím, že výsledkově to bylo prostě na spodní půlku tabulky ve stylu Mourinha...

Ono by podle mého stačilo, kdybychom se "potáceli" na úrovni toho 6.-8. místa.

Reagovat
Tomanatura

To sice ano, ale ty vysledky se daji zanalyzovat i trochu jinak. Podle xG mate akorat tak neuveritelnou smulu a je vysoce nepravdepodobne, ze by to tak vydrzelo i nadale. Navic tolik novych hracu, to si proste prvni musi sednout. Tuto sezonu uz se stejne o nic nehraje a za Pottera zaplatili pekny balik penez, tak o co jde? Tam evidentne nikdo vubec nevi, co dela

Reagovat
bbbauch

Reagovat
xjert02

Reagovat
Svatej

Podle statistik mame 29xg a 27xga, ona to zas takova bomba nebyla.

Reagovat
vitasrp

Akorát že od tý pauzy po MS máme o 10 vstřelených branek méně, než byla hodnota xG. Když si vezmeš, že tam byla spousta ztrát v podobě remíz/prohry o gól, tak každá branka mohla mít cenu 1 bodu/2 bodů, takže velmi snadno ti stejný výkony, stejný šance, stejný vývoj mohl přinést třeba o 6 bodů víc.

A fakt by mě zajímalo, jestli kdybychom teď měli 44 bodů a byli šestí, zda by se po odvolání Pottera volalo stejnou měrou jako v týhle situaci.

Reagovat
Svatej

To je rozhodně pravda, ono obecně když si clovek vezme, kolik parádních šanci se prosralo za stavu 0:0, coz by kompletně zmenilo celej zapas, tak si hned říkáš, jak šíleně jina ta sezona mohla být při i pitomych 8 promenenych sanci z tech vsech.

Za takovych okolností by určitě jeste vydržel.

Neni zavratnej objev, že pro udržení práce musis umet pracovat s necim i hned. Jestli je jeho výsledek tyhle trenérský disciplíny to, ze se stestim by mohl bejt 6. pri takovymhle kádru, tak to furt ale není neco, z ceho si sednes na prdel. Štěstí ale není, tak už existovaly v podstatě jen dva argumenty, proc ho nevyrazit (nikdo zajimavej neni + vidima lepší budoucnosti) a jeden z nich, nabízející to samý, ale možná s lepším startem, odpadl.

Do Evertonu jsem byl full Potter In, ale mě se zdá, ze se z toho fakt posral. On se vyhrabe z toho nejhoršího svou prací, aby to pak stejně zacal zahazovat full Jose stylem "vyhravame? Tak to poslu na hriste všechno, co neni útočný a ono to snad nejak vyjde". Za Mourinha ti hraci byli zvyklí takhle jet celej zápas a po takovým střídání prekousavali krkavice, aby míč neprošel, byla tam tuna shithousingu, zdržování (ktery furt neschvaluju) a dalsich sracek, co zabily zápas. Tady ten tým uměl zabíjet zapasy vic s míčem na noze než bez něj, dokonce i pod Tuchelem takovy zapasy znamenaly casto to, že jsme jeste nejakou šanci přidali a zvysili nadeje na zisky, tohle nemělo nic z toho.. ale to jen tak na okraj, nevim proc se s tim tak rozepisuju

Reagovat
vitasrp

No, opravil bych, že to rozhodně není, že bychom s pořádnou porcí štěstí byli šestí. Spíš prostě při průměrném proměňování šancí od MS bychom byli šestí, máme ale zkurvenou smůlu, a proto jsme jedenáctí.

Já ten sport občas nedokážu pochopit, protože je to často fakt o tom, jestli ti frajer ve vápně trefí bránu nebo ne. Když jo, seš génius, když ne, seš klasicky za řepáka.

Na druhou stranu s tím koncem souhlasím. Mně u Pottera paradoxně chyběla taková ta tvrdohlavost, co zdobí ty nejlepší kouče, kteří prostě prosazují svůj styl hlava nehlava. Ok k nám přišel, snažil se hrát hodně ofenzivně, snažil se prosadit nějský ty svoje myšlenky, kdy třeba na wing becích nastoupili křídla a bránilo se ve čtyřech v obraně, zatímco se útočili, jako kdyby se hrálo 3 - něco - něco.

Pak jsme ale dostali klepec na Brightonu, zranilo se nám dost hráčů a od tý soby to do pauzy MS byla tragédie.

Po MS už to taková tragédie nebyla, herně to kolikrát vypadalo obstojně, ale bylo vidět, že se Graham začal bát o svůj flek, začal tam dělat ta defenzivní střídání a bylo vidět, že fakt nutně potřebuje vyhrát.

Do toho nedokázal odstřelit ty hráče, co nemají žádnou budoucnost ala Ziyech, Pulišič, takže z toho prostě člověk neměl dojem, že by něco konkrétního tvořil. Graham sice měl smůlu jako kráva, ale taky se úplně nedá říct, že by Chelsea vypadala jako dobře koučovaný mužstvo, že by nám vtiskl nějakou konkrétní herní tvář.

Reagovat
Talker

Tak ono tu tvar ovlivní dost to, že půl angažmá máš k dispozici 13-15 seniornich hráčů, každý týden se tam ale prostridaji 2-3, protože jakmile se někdo vrátí, tak se druhý zraní a tudíž to každý zápas lepis pak najednou se ti tym nafoukne na 25+ do pole, kdy všichni chteji minuty.

K tomu výsledky na hovno, takže se držet jedné formace a 11 hráčů chce fakt koule, když jich máš 25 do pole a tudíž když někdo něco posere, tak na jeho chybu čekají klidně 3-4 hráči.

Reagovat
Manik...

Zde nebylo jiné řešení.

Reagovat
fabec1222

Plukovník Potter > Harry Potter > Graham Potter

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Píčovina, píčovina, exot.

Reagovat
Unai

Reagovat
protiproudu

na mash mi nešahej ty spolufandiči

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Neon

Reagovat
Čenda

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Salfovic

Vy jste tři čůráci.

Reagovat
Unai

Reagovat
ratusek

Reagovat
janinho

henry blake bol lepsi

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
frankiefcb

Oba byli výborní.

Reagovat
Čenda

stejne tak výměna Frank×Charles, Trapper×BJ, zadnej serial tak fantasticky nenahrazoval "hlavni" postavy.

Reagovat
Gazdo

Tam fakt by som mozno aj povedal ze postavy co nahradzali tieto ikonicke postavy boli este o malinko lepsie ako tie povodne

Reagovat
Reggie

Reagovat
bbbauch

Reagovat
janinho

nevravim ze potter nebol skvely, ale mne prisiel henry ovela vtipnejsi. ked navigoval trappera do stredu minoveho pola a potom zahlasil ze teraz si presne v centre berlina...

Reagovat
Čenda

jop, jedna z jeho top scén. Miluju i ty, kde nic neřekne, třeba jak podepisuje Radarovi nějaký to lejstro, který mu tam přiblíží na rybářským prutu, a je toho víc. Henry byl určitě komictejsi postava, s Potterem tam zase přinesli fantasticky vážný momenty, on byl uzasnej herec. Kazdej proste nabídl něco trochu jinyho, ale zároveň spickovyho ve svým zaměření. Zbožnuju MASH.

Reagovat
janinho

jo, konecne zacali u nas znova vysielat... to nemam napozerane tak ako priatelov co poznam od slova do slova alebo BBT a 2 a pol chlapa, takze konecne trosku zmena

este sa vzdy tesim ked vystihnem cast kde hra ten prepnuty agent CIA co neciti bolest a pod.

Reagovat
Čenda

jop, agent Flag je jedna z nej vedlejších postav

Reagovat
Reggie

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
uff

Reagovat
Hasan Šáš

Plukovník Potter byl patetickej píčus.. ten seriál se rázem změnil v úplnou sračku.

Reagovat
Salfovic

Amen, bratře

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
avicii

Reagovat
Pan.Antonin

Dočasným trenérem prý bude Kepa.

Na trhu pak výběr je.

https://www.transfermarkt.com/trainer/verfuegbaretrainer/statistik

Reagovat
Mastný Chobot

de Boer

Reagovat
Unai

Navrat benitez, conte, lampard

Reagovat
Devil

škoda

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mistr129

Prosím ať to je Conte

Reagovat
Zdechlina

Velká chyba bylo radost, sledovat Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Tak si shrňme první rok Boehlyho, Tuchel dovede v extrémně težké situaci tým do CL, v létě mu je projevena důvěra koupí hráčů za +200m (ani jednoho útočníka), po pár týdnech ho vyhodí, protože se zjevně rozcházeli v představách, Potterovi dají smlouvu na 5,5 roku (!!!), v lednu mu nakoupí nových x hráčů za +300m (ani jednoho kvalitního útočníka) a za dva měsíce už v extremním tlaku, kdy jsou v tabulce i za sousedním Fulhamam a se záporným skóre, toho talentovanýho koncepčního trenéra co splňuje přesně jejich představy a za kterýho neváhali zaplatit přes 20m, propustí

Reagovat
jk

Hned ten Levy u kormidla vypadá o trochu líp…

Reagovat
bbbauch

Ja si uplne nemyslim, ze ty prestupy byly Pottera.

Reagovat
bbbauch

A ty to ani netvrdis kdyz to ctu znova, ok

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
spider_8

Hrozny no.

Reagovat
janinho

a to vraj este brighton za pottera dostal nejakych 30 mega

Reagovat
Svatej

21.

Reagovat
janinho

jo, teraz citam, ze £21.5m. takze nejakych necelych 25m EUR. aj tak slusne

Reagovat
Kuba94

Nevezmou ho zase zpátky ? Nebo je taky ještě na té výplatní pásce jako ten Němec v Bayernu?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat, výsledkově to byla tragédie... Herně mi to nepřišlo špatné od ledna, ale ve chvíli, kdy prohráváš zápas za zápasem, tak se to obhajuje těžko.

Graham je sympaťák, ale přišel do klubu, který prostě nefunguje, už před ním to bylo rozesrané a dostal obrovský kádr, hromadu financí a ofenzivní hráče, kteří by netrefili vodu, kdyby měli vystřelit z lodě. K tomu tam kupil i chyby (včera měli hrát 2 stopeři, ne 4 wingbeci, Kova/Enzo neměl zůstávat na hřišti).

Každopádně doufám, že půjdeme po trenérovi, který bude koncepční a bude schopný něco budovat dlouhodobě jako Klopp a Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman taky střídal trenéry jak na běžícím pásu ale občas měl aspoň nějaký úspěch. Boehly na to taky časem přijde

Reagovat
SunFells

Potter třeba?

Reagovat
Talker

Hele já mám Pottera rád a přál bych si, aby zůstal a dostal léto, protože s touhle sezonou stejně už moc dělat nejde - TOP4 nedáme, spadnout nespadneme, je tu ještě LM, kterou uhaluzit teoreticky můžeme, ale prostě chápu i vedení, že pokud má někoho vybraného, tak mu chce dát před létem čas poznat kádr.

Největší chyba Boehlyho byla, že nevykopl Tuchela už na konci minulé sezony a nedal přípravu novému trenérovi.

Reagovat
blade115

Tak jednoho takového, co je schopen budovat dlouhodobě, jsme právě vyhodili, že jo. My právě potřebujeme někoho, kdo udělá okamžitý úspěch. Pokud ho neudělá, tak prostě nevydrží. Jde jen o to, jestli ho udělá na krev a la Mourinho s tím, že "po mě za 2 roky potopa, nebo to udrží delší dobu. Ale zrovna Klopp by u nás určitě nevydržel, však mu to v Liverpoolu taky nějaký čas dalo, než přestal bejt zoufalej a začaly se ty úspěchy dostavovat.

Reagovat
Talker

Tak ony tam musí být pro vedení nějaké akceptovatelné výsledky, že jo. On není jen instantní úspěch a katastrofa, kdy vyhraješ 4 zápasy z 19. Máš i něco mezi, kdy bojuješ o TOP4. Což jsme klidně mohli, měli jsme několik zápasů, kdy jsme měli jasně vyhrát a prostě se všechno posralo. Mít lepšího útočníka vepředu, tak dost možná ještě je trenérem.

Potter měl skvělý mix sraček - nejdřív měl 10+ hráčů 2 měsíce konstantně zraněné a pak se nakoupilo, hráči se uzdravili a najednou se mu hráči pomalu nevejdou ani na tribunu.

Nový trenér bude mít výhodu, že přijde k týmu, bude mít 10 zápasů na seznámení, následně přípravu (snad pokud bude letní turnaj, tak bude rozumný) a půjde do nové sezony s jasnou hlavou.

Reagovat
John Obi Mikel

Klopp nebyl na začátku tak zoufalej jako Potter.

Reagovat
fenixLFC

klopp uhral prvu (pol)sezonu dve finale s jedinou posilou, matipom zadarmo druhu sezonu bol v top4

Reagovat
blade115

No a taky jste v lize skončili osmí. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
fenixLFC

na ligu sa kaslalo prave kvoli tomu ze sa vsetko vrhlo na EL kedze sme mali kader na jednu sutaz maximalne. a aj v tej sezone porazil chelsea, dvakrat city a leicester ktory bral titul. povedat o prvej kloppovej sezone, v ktorej mal 13-9-8 ze bol zoufalej je solidna prehanka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne ne, hochu, to byl Caulker

Reagovat
O.Giroud

Tak Potter tiež mohol uhrať minimálne finále LM

Reagovat
O.Giroud

Ale zas je pravda, že nedostal 500 mega na posily v jednom okne no na druhú stranu veľká hlúposť zobrať trénera ako je Potter a nedať mu čas.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vy pravdepodobne potrebujete trenera, ktery udela okamzity uspech s velkoklubem a zaroven ho zacne koncepcne transformovat a dokaze to pri vedomi, ze pokud se mu nepovede treba 5 zapasu v rade, tak leti. takze good luck

ps. musi jeste hrat krasny fotbal a zapracovavat hrace z akademie

Reagovat
Salfovic

Přesně tak, ještě horší požadavky, než jaké má Schillerka pro vládu.

Reagovat
jk

Conte.

Oh wait…

Reagovat
Talker

Hele od října vyhrál 4 zápasy z 19 v lize, tohle fakt není o okamžitém úspěchu, naopak kdyby tu byl Roman, tak letěl už někdy v lednu/únoru.

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

tak nejake zakopnutia sa pri prestavbe tolerovat daju, ale oni za sezonu investovali snad pol miliardy do kadra a kolo od kola klesaju...

kurva, ale mohli pockat kym ich vyprasi real... takto pride novy kouc, nova motivacia a chlapci sa v LM budu mozno chciet este predviest. snad to nedopadne jak s di matteom

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, aspoň máš výhovorku, ak by náhodou Real neprešiel cez Chelsea.

Reagovat
janinho

ak budu v 2zapase lepsi tak ziadnu vyhovorku hladat nebudem. nemusis podla seba sameho sudit vsetkych naokolo panacik

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaobišlo sa to bez toho "panáčika," čo? Btw. ja ťa ani náhodou nesúdim, ja som len vyvodil záver z tvojho komentára (that's all).

Reagovat
janinho

neslo by to bez toho spekulovania ze budem niekde hladat vyhovorky? ja teraz riesim bohuzial v zivote take veci ze to ci moj oblubeny klub postupi v LM je niekde na 32423.mieste, takze sem chodim len obcas v ramci psychohygieny a ak real chelsea bude lepsia budem prvy kto im pogratuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
Reggie

Tak ono treneru jako je Klopp a Pep moc není...

Reagovat
Busby babes

Still, at least Chelsea's new manager won't be lumbered with a load of players he might not want or might not fit their style who are on unwieldingly long contracts. Amortisation is all fun until someone gets hurt.

Reagovat
vceradnesazitra

10hag do Chelsea, Potter Liverpoolu, Klopp do United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Reagovat
nani92

Takto sa Chelsea pripravila o výhru v LM

Reagovat
Miguel19

Však naše výhry přišly právě takovýmhle stylem...

Reagovat
Swarley

Ted vas fakt vezme Big Sam, vyhraje LM, zachrani od sestupu a stane se nesmrtelnym

Reagovat
nani92

Ved to mal byt už Potter, ligu síce nezachráni, ale tu LM by vyhral, ved vyradil aj Dortmund teraz sa to znegovalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm a když je povede v prvním zápase proti Realu interim, ale v odvetě už Julian, tak jsou zase na spávných kolejích?

Reagovat
Swarley

To uz je moc slozity, v tom pripade by vyhrál Celtic

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

Potter přišel moc brzy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

vsak ji nikdy nevyhrali s trenerem, co by tam byl na zacatku sezony, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Potter tam nebyl od začátku sezóny.

Reagovat
Busby babes

asi nechapu tvoji reakci.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo možná já nechápu tu tvoji původní

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Unai

A kiss of death od vedenia / EF nebude ? Mali pockat do pondelka, taky chaos …

Reagovat
CHONG

Mohli počkat po LM

Reagovat
Salfovic

Můžeš být naprosto v klidu.

Reagovat
Svatej

Do Května evidentně čekat nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň uvidíme Nagelsmann vs Tuchel.

Reagovat
Nuno čomes

Par desítek milionů sem, par desítek milonů tam

Reagovat
Zark

Lol

Reagovat
Zark

V Anglii maj všichni trenéři stejné hadry?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to tradiční uniforma.

Reagovat
Zark

To jsem netušil

Reagovat
lofin9

Nie, znak sa meni podla toho o aky klub ide

Reagovat
Mato178178

Ja si myslim ze spravili chybu, vykony sa zlepsovali aj proti AV vraj hrali dobre a potrdzuju to aj statistiky zo zapasu.

Myslim ze by to postupne otocil

Reagovat
spider_8

Reagovat
PP

Tu Villu jsem sledoval.. My, City, možná i Mufani či Spurs by po prvním poločase vedli 2:1, či spíš 3:1.. Chelsea z toho prohrávala 0:1.. a takových zápasů měli docela dost.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
spider_8

Fakt super rozhodnuti, po zapase kde jsme hrali asi nejlip za posledni dobu a prohrali jen kvuli individualni neschopnosti na obou stranach hriste. Za to fakt muze trener Jako uznavam, ze vysledky byly katastrofalni, ale vsechny ty problemy co mame tu byly uz dlouho pred Potterem a tezko je mohl vyresit v prubehu sezony. On je koncepcni trener, potreboval cas na praci a trochu strpeni jak od vedeni, tak od fanousku. Nedostal samozrejme ani jedno. Misto toho ho vyrazime po absolutne nic neresicim zapase. Fakt bravo.

Jestli prijde kdokoliv jiny nez Nagelsmann, tak je tohle fakt idiotske rozhodnuti.

Reagovat
John Obi Mikel

Je tu přes půl roku a progres za tu dobu nenastal skoro žádný. Sestavy poslední dobou vypadaj jak kdyby je losoval na kole štěstí, taktika je dát gól a bránit a jeho střídání nám snad nepomohla ani jednou. Koncepce je pěkná věc, ale je třeba si do ní vybrat správné lidi a ne člověka, co vypadal jako kdyby to tu záměrně sabotoval. Nemůžeme se neustále vymlouvat na neproměněné šance.

Reagovat
John Obi Mikel

Možná trošku přestřeleně negativní, ale fakt už mne sral

Reagovat
spider_8

Ale houby, sestava se prave v posledni dobe docela ustalila, konecne to vypadalo ze jsme nasli nejake herni schema. Ted proti Aston Ville to byl herne asi nejlepsi polocas za delsi dobu, prejeli jsme Dortmund v LM a i nekteri hraci se konecne dostali do slusne formy (Enzo, Havertz, Chilwell). Fakt vhodna doba k tomu vyhodit trenera

Reagovat
PP

Ale něco na tom je. Máte sice velké nákupy sakra kvalitních hráčů, ale bez ladu a skladu. Na 5-6 pozic máte na výběr: Cucurellu, Gallaghera, Enza, Kantého, Kovačiče, RLC, Mounta, Mudryka, Pulišiče, Sterling, Zieycha, Havertze, na hostovačku Felixe.. tedy všechno hráči, kteří většinou přišli za těžké prachy a byli skvělí ve svých klubech. A to tam nepočítám Broju, Fofanu apod. hráče s potenciálem. Dyť to by neposkládal ani starý Klapzuba..

Reagovat
John Obi Mikel

S tím souhlasím. Ty nákupy jsou od nástupu USA úplně nesmyslné. Bambilion záložníků a stoperů, (borec pak hraje s 1 v sestavě), ale hrot se nekoupí žádný. Horší než za Mariny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

To s tím útočníkem podle mě není úplně oprávněná kritika majitelů, Tuchel v létě hrota nechtěl, aby v polovině srpna otočil, že teda nakonec jo (proto se přivedl Auba), no a v zimě se těžko mohla přivést nějaká áčková, dlouhodobá varianta na tenhle post.

a než to lepit nějakým dočasným řešením, tak opravdu radši přivést áčkovou, top variantu, i kdyby měla stát randál. Útočníka po tolika letech už prostě nutně potřebujeme trefit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

když se nad tím zamyslím, tak ta taktika "dát gól a bránit" není špatná, protože hrát na taktiku "dát gól a pak tam pro jistotu přidat další" se u nás fakt nedá

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle se připravit o ložené vítězství v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Potter nezabral, tak teď už jedině Copperfield, a když ani to nepomůže, tak zavřít krám.

Reagovat
noustres

Ozvěna z Realu Madrid. (smích)

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/cmwinterburn/status/1642632780659015685

docela zajimavej uhel pohledu...

I’m not sure why Nagelsmann would come to the PL. You can’t succeed. There will likely be three state owned clubs in the near future. One of which already has the absolute optimum conditions to dominate for as long as Pep can handle coaching a club nobody really respects.

At best, you can hope for a Champions League, but even then the credit from that doesn’t last long because the Premier League is seen as super important, despite it being the most competitively skewed competition. Look at Conte, his football is dull as anything at times, but

His reputation after Spurs is way lower than it should be. Rodgers, nearly finished in the top 4 twice, now will be lucky to get the Palace job. Nagelsmann should just sit. Your reputation grows with absence at the moment. Real Madrid will come, Juventus may come. Inter. PSG.

At all those clubs you can conceivably win the league back-to-back or a league and CL double. You just can’t in the PL right now. Hell, maybe just wait for the City job

Reagovat
John Obi Mikel

U nás zas může spolupracovat s kámošema z Lipska

Reagovat
fenixLFC

to mi pride ako kravina. kazdy bude chciet trenovat v top lige s najlepsimi hracmi a najlepsimi podmienkami. vybrat si juve alebo inter kvoli tomu ze PL je prilis sutaziva je uplne iracionalne myslenie, respektive myslenie ukazujuce ze clovek sa nechce porovnavat s najlepsimi. doplnit tam PSG ako priklad klubu ktorey pride ked je to klub u ktoreho mozes len presne otocit co pises o lige a LM v pripade anglickych klubov conteho reputacia nie je nizsia nez by mala byt. a tvrdenie o rodgersovi je proste mimo.

jedine co suhlasim ze by tam nagelsmann nemal ist, myslim si ze tottenham je prenho lepsia a stabilnejsia ponuka a prostredie

Reagovat
EaP

Jedna vec je, že každý chce trénovať v PL. Druha , aké tam začínajú vznikať pomeri. Potter sa momentálne odpálil a z progresívneho trénera pre Top kluby sa razom stal tréner pre Leeds či Fulham a táto zastávka ho neposunula nikam. Nagellsman to vidí presne tak ako to je. V Chelsea je neporiadok a mužstvo je vyskladane tragicky. Kopec hráčov je prinajlepšom priemerných ale pre ich cenovku nepredajnych. Po Boehlyho nákupnej mánii v lete a zime už aj bez možnosti korekcie v kádri . Racionálne je Juve či Inter určite lepšie a stabilnejšie prostredie na posun vpred ako Chelsea či Tottenham.

Reagovat
Bakary3

Taky si nějak nemyslím, že by to tak mělo být, ale když to vezmu z jinýho pohledu, z pohledu fanouška...

Neunavuje vás někdy to vysoce konkurenční prostředí PL?

Mě už tak nějak jo, protože tam často nedochází k postupnýmu rozvoji sportovní cestou a kvalitním managementem, ale jen nalitím peněz.

Každý nováček si může dovolit pomalu novou jedenáctku (nebo nottingham třeba dvaadvacitku ), v lize se třeba skoro přes noc objeví nový aspirant na poháry přinejmenším - Newcastle ....

Koncepční cesta je i pro spoustu dalších klubu čím dál obtížnější, jednou třeba top tým skončí mimo top4 a už je takový tlak, že do toho zase nalije 200 mega, ať už se to nestane.

Jakmile se objeví kvalitní hráč, už okolo něj v Anglii krouží pomalu horní třetina soutěže a začínají finanční dostihy...

Ještě k tomu to hrozný množství zápasu, kdy se ve finále hrajou dva anglicky poháry, nesmyslně...

Pro mě jako fanouška je to už tak nějak spíš vyčerpávající, unavující

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, bylo by lepší to úplně zrušit. Zlatá gambáč liga

Reagovat
Arnar Resmusonn

Mě naopak baví ze všech nejvíc liga! Proti jiným TOP ligám je to právě soutěž, kdy k úspěchu je nesmírně těžké se dopracovat.

La liga? Barcelona, Real a stinujici Atlético... toť vše

Ligue 1 ... proč vůbec psát jen se čeká zda PSG zakopne.

Německá a italská mě začínají víc bavit a i holandská. V Německu je to sice pořád Bayern a nikdo jiný ale letos ještě titul nemají.

No a v italské, když neberu tuto sezónu se to třeba začne víc rovnat.

Holandská je super, nejenom velká trojka ale i další se snaží "mluvit" do nejvyšších pozic a každý zápas si tak musí favoriti dávat pozor. Ale každý má svůj pohled

Reagovat
fenixLFC

koncepcna praca je stale tazsia? vezmi si taky bretford alebo brighton ktore hraju o europu. my aj arsenal sme to vytiahli vyssie prave koncepcnou pracou. jasne, niekto nabehne ze sme vela minali- v nasom pripade sa ale slo z predaja hracov, u arsenalu zo znizovania nakladov na platy a z prijmov z PL. to, co ty pises je prave vsetko pozitivum- sutaz je extremne vyrovnana a kazdu sezonu niekto vystreli alebo totalne zlyha. financne dostihy o zaujimavych hracov mi teda nevadia, nech radsej ide to najlepsie do PL nez keby malo zahranicie vykupovat PL. plus to naliatie penazi prave vdaka tomu nie je taka obrovska vyhoda vdaka tej konkurencii. naliat peniaze ti nestaci, musis to robit s koncepciou. chelsea teraza united dlhe roky su idealnym prikladom. az ked united zacali nakupovat aspon trosku rozumne (aka priviedlo konecne schopnu zalohu) tak isli hore. a aj tak mozu bojovat o LM. arsenal dotiahol hracov do systemu, newcastle tiez nesiel hore tym ze skupil najlepsich hracov na svete, ale presne vytipovane pozicie ktore potreobvali do systemu ktory hraju. a viac ako dva pohare ma teda vysieraju debilne reprezentacne prestavky s rastucim poctom zapasov. vdaka tomu je hrozne mnozstvo zapasov, liga+ pohare sa nezmenili v tomto ohlade

Reagovat
masly008

Reagovat
Bakary3

V ohledu toho tlaku na výsledek je koncepční práce těžká.

Ohledně toho, že to některým i přes neomezený finance nefunguje máš pravdu, to je ale pro mě spíš ukázka jejich silenyho vedení klubu.

A ona spíš PL vysává bez rozmyslu všechno trošku kvalitního okolo.

Jinak tvůj pohled beru, tady se neperu o nějakou pravdu, tohle je spíš můj pocit.

Reagovat
masly008

A právě ten čas managerům dělá rozdíly mezi kluby a jejich filozofií.

My ten čas dáváme, Chelsea ho dávat nikdy nebude.

Reagovat
Thundeus

Měl být odvolaný už dávno.

Reagovat
Luc-Luc

Chelski bude muset hodne nasypat, aby do toho cirkusu sehnali slusnyho manazera.

Reagovat
r.mrazik

To je děsný klub

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná zpráva při pondělním vstávání do práce

Reagovat
Ladas321

A teď vezmou trenéra, který dokázal v Bundeslize jako trenér Bayernu udělat vyrovnaný boj o titul.

Reagovat
janinho

niektori si asi moc zvykli ze bayern vyhraval ligu o 10 bodov a zabudli ze v lete odisiel najepsi strelec poslednych X sezon... mam pocit, ze v LM mal ten bayern celkom dobre cisla, ci to ti uz nepasovalo?

Reagovat
Ladas321

Jo v LM byli tak dobří, že dokázali minulou sezónu vypadnout s Villarealem. Tento rok vykopli PSG, což není tým, ale 10 labilních hráčů a Mbappe. Tenhle víkend jsme mohli vidět souboj prvního a druhého týmu Bundesligy a byla to jasná záležitost. Pokud s Bayernem v Bundeslize nedominuješ, tak je to špatně a je jedno, že odešel Lewa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
janinho

tvl, na zaklade 1 nepodareneho zapasu ides tvrdit ze je zrazu bayern niekde uplne inde... v skupine s interom a barcou jasne dominovali, parizu 2 krat nedali cuchnut... a ty mi ides pisat o minulej sezone s villarealom. a to ze lewa odisiel je cokolvek ale jedno nie. ale ved povieme si na konci sezony.

Reagovat
Ranoth

a to tu jeden fanusik Chelsea pisal, ze Liverpool je momentalne smiesnejsi klub nez Chelsea

Reagovat
kissak

vím, že je to asi hodně odvážné, ale seděl by Potter do Lestru?

Reagovat
Mastný Chobot

Dáva to zmysel a dosť možno to tak dopadne.

Reagovat
Madio Sané

Sedel, otázne je, či by to vobec zobral... Má mu Lester čo ponúknuť? Posily? Plány do budúcna? Aká je vobec perspektíva Lestru? Evidentne majú problémy vo vnútri manažmentu, tak neviem, či je to ideálny klub pre Pottera

Reagovat
kissak

záleží také na tom jak moc utrpěla jeho psychika protože tlak ze strany klubu a fanoušků musel být extrémní třeba si od toho všeho humbuku bude chtít odpočinout

Reagovat
Talker

Taky Myslim že si da do konce sezony oddech, protože to musel být celkem nápor.

Reagovat
j_mrazik

Má Potter momentálně co nabídnout Leicesteru? Dostal ranec hráčů za velký prachy, trpělivost 20 na hovno zápasů. Ale možná si odfrkne pár let za peníze Chelsea, když měl ten luxusní 5,5 roční kontrakt. Mně Brighton bavil, ale je otázka, jestli on je ten manažer pro velký klub, i když je fakt, že do toho se často musí dorůst...

Reagovat
jk

Leicester je momentálně jako starý byt. Můžeš se tam nastěhovat a celý ho předělat podle sebe

Reagovat
Madio Sané

Len či na to budeš mať prachy...

Reagovat
jk

Ni řekněme, že to bude skromnější domácnost

Reagovat
masly008

V PL má prachy každý.

Reagovat
Madio Sané

Okrem poolu....

Reagovat
Salfovic

A právě Lestru.

Reagovat
masly008

Hm. Cena za Darwina, Oxe, Keitu atd říká že i pool ty prachy má.

Reagovat
Front hell

Darwin přišel asi za kloppkuv úsměv

Reagovat
fenixLFC

nie, darwin prisiel za prestupovu sumu maneho s williamsom

Reagovat
Front hell

Takže prachy jste měli

Reagovat
fenixLFC

asi tak ako vy na to aby ste mohli hrat o top 4 ste museli na netspende preplatit este aj city 4 krat z poslednych 5 sezon

Reagovat
Front hell

Proč do toho tahas zase Arsenal . Borec píše že nemáte prachy, což je sracka. A tvůj pláč na Arsenal to nezmění.

Reagovat
Maximm9

No, Potter rozhodne na to nema trenovat takovy klub. Potter je snad prvni trener co nemel takovou tu ''auru noveho trenera'' a nezacal vyhravat po usednuti na lavicku.

Na jednu stranu me srali ty jeho pozapasove tiskovky, kde po prohre doma s Villou rekne, ze to je na dobre ceste a kluci si vypracovali dobre mnozstvi sanci. To je normalne na facku.

Na druhou stranu co on muze udelat s tim, ze Mudryk jde 2x sam na branku a zakonci to jako nejaky Pepa po 6pivech v okresnim preboru ?

Momentalne je uplne jedno, kdo prijde za trenera. Nic se v tom klubu nezmeni. Sranda je, ze se Beohly podle me spolehal, ze do toho neco nasype a skoncime top4. Takhle skoncime v druhe polovine a jeste nas potrestaji za financni pravidlo a muzeme jit doprdele

Reagovat
kissak

v tom, že si vypracovali dobré množství šancí paradoxně pravdu měl, vždyť vy jste Villu totálně přestříleli, ale to víš když někomu stačí 2 střely na branku a obě jsou 100%

Reagovat
Svatej

Np hned.po jeho nastupu se vyhrály 3 zapasy v řadě..

Reagovat
Maximm9

No ted koukam jak jsem si nabehnul prvnich 8 zapasu bylo 6W/2D/0L no proste hrajeme takovou sracku, ze jsem na to uz zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

To já si dobře vybavuju, dokonce i Mount v té době něco hrál...ale od té doby jsme nahráli méně bodů, jako za těch prvních 8 zápasů.

Reagovat
SunFells

Agent Mudryk

Reagovat
_Franklin_

Tam krize zacala paradoxně po porazce s Brightonem 4-1

Reagovat
Csaplárova past

Zkusit to prostě musel. Dostal nabídku vést CFC, nabídky z takto velkých klubů se neodmítají. Ale je to moc velký skok a jen málo trenérů se chytne / vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl pořádně ani na Brighton. Bez něj se Brightonu daří mnohem lépe.

Netuším, kde vzniklo povědomí, že je to dobrý trenér a dokonce je schopný vést top klub. Asi mu až moc křivím...každopádně jsem rád, že ho vyvodili, i když to bylo s 3 měsíčním zpožděním.

Reagovat
SunFells

Na hřišti a výsledcích, na které De Zerbi díky němu měl docela snadnou cestu navázat a popravdě jejich trajektorii zatím nijak neodchýlil.

https://twitter.com/Bd_irB_ll/status/1642579549568286721?t=7BfnPfx6ND90KWFNYXzQFw&s=19

Reagovat
Trand

Hm, to jsou horší výsledky než jsem si myslel, ale pořád slušné.

Reagovat
John Obi Mikel

Emery dobrá práce

Reagovat
j_mrazik

Kde Aston Villa mohla být, kdyby tam nebyl ten matlák Gerrard.

Reagovat
O.Giroud

ved ju perfektne pripravil a Emery doladil

Reagovat
Front hell

Ten domrdal na co sahnul

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/xGPhilosophy/status/1642849999909183493?t=NylRYKM0Xw9INIuZgBBUjQ&s=19

Tady vypadají líp. MU je vtipné a pak si člověk všimne že mají GD jen +4 a WHU teda dost velký rozdíl proti realitě.

Reagovat
Trand

Fulham

Reagovat
SunFells

U nich je obří rozdíl v očekávaných a reálně obdr. gólech. Leno tomu taky přispívá

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Csaplárova past

Pokud je datum tvé registrace taky datem, kdy jsi začal sledovat Premier League, pak rozumím tvému příspěvku. Jinak docela fail ....

Ale tvoje příspěvky jsou obecně jeden velký fail. Když vyrazili Tuchela, chtěl jsi do CFC Oleho a vzápětí jsi tvrdil, že Potter potřebuje v CFC čas ... a teď píšeš, že ho měli vyrazit dávno a nikdy neměl ani na Brighton. Kdyby Potter skončil po Vánocích, tak je to vyhazov po čtyřech měsících. To je to tvoje "dostat čas"?

Nenech se vysmát. Jsi takový ten fans, co se sveze na aktuální vlně. Kdyby byla CFC na třetím místě, nikdy bys nenapsal "Potter neměl na Brighton" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Čas je relativní. Za mě dostal času dost, ale někteří můžou oprávněně namítat, že ho bylo málo. Klidně už mohl dohrát sezónu a aspoň si dojet LM.

Tuchel taky nedostal čas, bohužel...

Reagovat
vitasrp

Jasně, neměl na Brighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasral mě, takže nenechám na něm nit suchou.

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Hrozny cirkus klub

Reagovat
Mimalu

Tak co, kdy to Amíky přestane bavit a celé to půjde do kopru?

Reagovat
fff

There is a chance that the arrival of Jude Bellingham, and simply turning the page on this abysmal campaign, solves all the current issues . If Klopp believes that, then Liverpool will go all-in to land him.

Before the weekend, Bellingham was keen on the idea of moving to Anfield and Dortmund’s defeat to Bayern Munich on Saturday demonstrates how the natural order has been restored in the Bundesliga. [@_pauljoyce]

Reagovat
tuny

Hlavně ho nebrat do Spurs, to sbírání trenérského odpadu z Chelsea nám fakt nejde...

Reagovat
_Franklin_

Vam ale nejde vubec nic

Reagovat
tuny

A i přesto v tom zmar bývalých trenérů Chelsea vyniká

Reagovat
_Franklin_

Ale furt aspon sbírá trofeje narozdil od Vas

Reagovat
SunFells

Dobrá prdel je, že Nagelsmann má mít pořád kontrakt v Bayernu a oni za něj prý očekávají nějakou částku.

Reagovat
Svatej

Tak oni chtějí dost zoufale našeho Barryho, takze si dovedu představit prostej swap.

Blbý je, ze i tak mají lepší pozici a můžou zkusit počkat, než vypadnem z LM.

Reagovat
j_mrazik

Jakýho Barryho?

Reagovat
Talker

Asistent, kterého jsme přivedli za Lamparda, zůstal pod Tuchelem, následně pod Potterem a o kterém se rozhodl žvanit Tuchel na tiskovce.

Reagovat
Salfovic

Co o něm říkal ?

Reagovat
Svatej

Ze si ho preje a snaží získat, coz celkem nasrali naše vedení, ze to propalil takhle veřejně

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
Mastný Chobot

akože cool, ale ako tréner by som ho zabil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Jordi Alba

Nechci to nijak snižovat, ale to je béčko, ne? Tam bude 18 každýmu druhýmu.

Reagovat
Lemond Laws

Tak i kdyby to udělal v žácích proti vrstevníkům, tak mi to přijde dobrý

Reagovat
John Obi Mikel

Trenér dostal infarkt

Reagovat
wyqinac

vasak to uz je starsi ne? Nebo to udelal znovu?

Reagovat
Lemond Laws

To nevím Nezkoumal jsem, jenom to na mě vyskočilo na twitteru dnes

Reagovat
SunFells

Je to starší

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mönchengladbach

Roberto Di Matteo.

Reagovat
Minister

áno po Potterovi príde Voldemort

Reagovat
r.mrazik

jinak tedy vzit ho v zari bez letni pripravy, nechat ho neco delat a v lednu mu koupit mrte dalsich hracu tak,aby vlastne zacal budovat znovu s novymi hraci a pritom ti puvodni tam zustanou totalne nasrani...to je fakt bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nového u nás

Reagovat
vodka

cirkus chelsea

Reagovat
Madio Sané

Ideálny manažér pre Chelsea, ktorý je momentálne k dispozícií, je asi Pochettino.

Reagovat
Kluivert9

Ideální manažer pro Chelsea evidentně neexistuje.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MiguelDelaney/status/1642626283501649922

Some Chelsea players had to look up who Potter was

There were inevitable jokes about his wizard namesake, with references to Quidditch

It summed up how the squad never really took him seriously

to je jak u nas s Rangnickem, ale tam to clovek chapal, ale ze neznaj i managera, co trenuje ve stejne lize...

Reagovat
martin.b

no z pár videí co jsem kdy viděl ti drtivá většina hráčů, hlavně teda těch zahraničních, není schopna na počkání vyjmenovat všechny týmy PL (úspěch když daj polovinu), natožpak managery.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Pokud hráč neznal trenéra, proti kterému 4x+ nastoupil, tak to vypovídá více o tom hráči...

Nehledě na to že tyhle Storky poslední dobou jsou random.

Reagovat
Salfovic

Tak většině fotbalistů dá zabrat zapamatovat si vlastní spoluhráče, natož když se pořád mění.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ono to možná bude taky tím, že to píše pouze šašek Delaney, který si snad všechno cucá z prstu.

Reagovat
Talker

Jak říkám, přijde mi, že s jeho koncem se objevují strašně random věci.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Já bych ho bral do Spurs, narozdíl od všech Boasů, Mourinhů a Contů si nemyslím, že dostal šanci ukázat, co umí a prostě jenom doplatil na to, jak moc je Chelski cirkus klub.

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je ti to už aj jedno?

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Je, ale nechce se mi pracovat, a tak píšu na eurofotbal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kissak

raději než Pocheho?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

máme Artetu, nevím proč se tak zajímáš o jiné kluby

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Jardman

Nagels ideal

Reagovat
Agent z Melmacu

why?

Reagovat
Salfovic

Má nálepku mladého, progresivního a to některým stačí.

Reagovat
Agent z Melmacu

fair enough...radšej Hassenhutl

Reagovat
Swarley

Pak nema co delat v Chelsea

Reagovat
Salfovic

Však tam taky dopadne jak první baby Mourinho.

Reagovat
Zark

Zatím je dobrý, ale běda až začne mít šediny!

Reagovat
nani92

Móžeš mať piču mater, lóve, kurvy a byť smutný, pred vyhadzovom neunikneš, pred tým sme si šeci rovní.

Reagovat
Agent z Melmacu

piču mater?

Reagovat
Grahf

to je niečo ako alma mater

Reagovat
Mastný Chobot

pre podporovateľov Ruska

Reagovat
jk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
oli9

Snad mu ten odchod z Brighton za to stál

Reagovat
SunFells

Finančně určitě

Reagovat
Salfovic

Třeba Chelsea vezme de Zerbiho a on se tam vrátí

Reagovat
Godwinson

Ukazal uplny hovno, takze vydrzel dele nez si zaslouzil.

Nagelsmann je zatim porad spis spousta hypu, ale tak alespon by se mu dalo fandit a treba by neco ukazal.

Reagovat
M0rb1D4S

Tady si můžu akorát já sypat popel na hlavu. Chtěl jsem jej u nás, doufal jsem že přijde a za jeho příchod jsem byl rád. Očividně ten skok z Brightonu úplně nezvládnul, ale to neznamená, že to do budoucna nevyjde někde jinde. Teď si může dát chvíli pauzu a věřím, že by po něm po sezoně mohl sáhnout takový Leicester nebo Crystal Palace, kde by se určitě cítil mnohem lépe. Pořád věřím, že je to kvalitní manažer.

Reagovat
martin.b
Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

To je legendarni

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

klasika

Reagovat
andkoo

Graham "Moyes" Potter

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
bbbauch

Jesus vstal z mrtvych aby pri prvni moznosti padnul jak postrelenej

Reagovat
PP

jako, v reálu mi to přišlo jako 100% dive, ale po opakovačce to šlo písknout. Byla to docela demence toho stopera, že se tak ohnal nohou - navíc na koleno. Že Jesus padat nemusel, o tom žádná no..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele