Lampard se vrací jako kouč Chelsea, tým povede dočasně do konce sezony

06.04.2023, 15:22
Aktuality
Frank Lampard (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (243)

Přidat komentář
off-olda

Když už nic, tak tam aspoň bude sympaťák a legenda.

Reagovat
VersaceChain

snad bude hrat dobre a podepisou ho natrvalo, aby dalsi sezonu zase hrali picu

Reagovat
jenage

To by se mi taky líbilo.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Salfovic

Nechají si ho, v létě pod jeho taktovkou utratí další půl miliardu a v říjnu ho vykopnou.

Reagovat
jk

Nejhorší na tom je, že je to fakt možný.

Reagovat
Kuba94

v Chelsea by se tomu divit nedalo

Reagovat
protiproudu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kattos

Takže Chelsea vyhraje LM

Reagovat
Whitemedia

Ideální řešení, Potter i s tou jeho bandou prostě museli jít a na hledání jejich náhrady má vedení čas do léta, mezitím to povede legenda a největší sympaťák, který alespoň trochu uklidní nasrané fanoušky. Výsledkově nic moc nečekám, ono co taky očekávat v tak dojebané sezoně.

A lenochod Mount má ideální příležitost se probudit z tý diskotéky.

Reagovat
Mastný Chobot

A nebolo by ideálnejšie riešenie hneď teraz menovať plnohodnotnú náhradu, nech sa zžije s tímom, vyselektuje si, koho z tých 40 pokémonov naozaj chce a dá tomu nejaké základy?

Reagovat
off-olda

Jmenuje se to předsezonní příprava.

Reagovat
Frony

Čím víc času s týmem než začne další sezóna, tím hůř.

Reagovat
xjert02

jenze oni nemaji nic pripraveneho

Reagovat
Whitemedia

Ano, to by bylo nejlepší, ale pochopil bych důvody, proč k tomu nedošlo a sezonu dokončí Frank. Ví, že to tentokrát nesmí podělat jak s Potterem, tak si chtějí při výběru dát víc záležet. A nebo je i možnost, že samotní trenéři chtějí začít až od léta.

Dřív příprava na základy a zžití stačila, tak proč by najednou neměla? Když se nebude jezdit po Disneylandu jako minulý rok, tak času dost. A spousta těch pokémonů snad bude pryč dřív, než začne samotná příprava.

Reagovat
M0rb1D4S

Taky je docela podstatný rozdíl v tom, že Pottera ještě vybíral Boehly a Eghbali. Teď už to má na starostí Vivell společně s Stewartem a Winstanleym.

Reagovat
xjert02

Jsou ti druzi jmenovani opravdu krok vpred?

Reagovat
Busby babes

z toho co se okolo toho pise to tak teda vubec nevypada, ze by to mel na starosti nekdo jinej nez Boehly...

Reagovat
M0rb1D4S

Tak byli to právě oni, kteří tlačili na vyhazov Pottera, kdyby to bylo na Boehlym, tak zůstane trenérem pořád. Z těch spolumajitelů navíc do vedení týmu daleko víc zasahuje Eghbali. Ale z toho, co píšou Ornstein nebo Matt Law to momentálně vypadá, že výběr trenérů je právě na těch dvou sportovních ředitelích.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

To mi přijde jako dost naivní pohled. Boehly se projevuje jako majitel, který do všeho rád kecá.

Reagovat
SunFells

Ten článek na Athleticu o Potterovi uvádí Eghbaliho spíš jako toho hodně angažovaného než Boehlyho.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Nehovorím, že by nestačila, ale logicky čím dlhšia doba a viac zápasov, tým lepšie. Okrem Conteho u vás mi nenapadá tréner, ktorý hneď v prvej sezóne po príchode v lete spravil niečo svetoborné. A to, že vyhodíte nejakých pokémonov, kým máte vôbec vymenovaného trénera, to tiež nemusí byť najmúdrejšia vec. Určite sú tréneri, ktorí by Zyiecha, Havertza alebo Koulibalyho v tíme chceli a vedeli by s nimi pracovať. Znova - stačí si spomenúť na Conteho a Mosesa a ďalších.

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne najideálnejšie bude, keď vezmete Conteho v lete

Reagovat
vitasrp

Coo? Když má trenér kurva štěstí, tak v Chelsea vydrží dva roky. Mourinho hned vyhrál titul a ligový pohár, Ancelotti double, Sarri vyhrál EL.

Zrovna Ziyech a Pulišič jsou chodící mrtvoly, ti odejdou, ať už bude trenérem kdokoliv.

A jasně, pokud by se vedení dokázalo s někým rychle dohodnout, pak je teoreticky výhoda mít teď těch 10+ zápasů do konce sezóny.

Jenže na druhou stranu je to šílenej bordel, až příliš mnoho hráčů - takže logicky bude dost lidí nespokojených - poměrně těžky los, takže by pak stačila hezky rupnout s Realem, dostat nakládačku od Arsenalu/MU a nový kouč bude okamžitě pod tlakem, fanoušci budou nasraní a to přitom reálně nebude mít šanci cokoliv výrazně změnit (žádná příprava, málo času na implementaci čehokoliv).

Reagovat
Mastný Chobot

To, že by sa tréner po pár prehrách v bezvýznamnej sezóne dostal pod tlak a fanúšikovia by boli nasraní, keď vidia, v akých sračkách ste momentálne, to ale asi nie je úplne normálne, no.

Reagovat
vitasrp

Však tak fotbalový prostředí funguje, zas se netvař, že to neznáš a že ve fotbale všechno funguje na základě nějaký racionality.

Nemyslím tím, že by byl pod tlakem ze strany majitelů, to vůbec, ale fandové, média, hráči, to by mu všechno mohlo trochu podkopat autoritu, byť by za ten průser v letošní sezóně ani nějak reálně nemohl.

Reagovat
exot12

Chelsea už o nič v lige nehrá. Najať Lamparda ako dočasného trénera je za mňa veľká hlúposť, to už tam mohli nechať Pottera a hľadať náhradu.

Aký má zmysel najať externého dočasného trénera? Oni budú hľadať, niekoho nájdu podpíšu zmluvu a Lampardovi sa podarí zázrak a začnú hrať dobre. Tak ho vyhodia, alebo zrušia zmluvu s novým trénerom? Obe rozhodnutia budú zlé a budú za ešte väčších debilov ako teraz.

Mali nájsť trénera, ktorého chcú, mal by možnosť zistiť, ktorý hráči za niečo stoja a ktorých pošle preč a prípadne si povedať aké posily by chcel a mohli na tom pracovať už teraz nie až v lete.

Ak príde na začiatok nový tréner, tak bude robiť úplne rovnaké veci, ale bude mať na to podstatne menej času a menej dát na vyhodnotenie, menej času na prípadné posily….

Reagovat
Whitemedia

Nemohli tam nechat Pottera, ještě jedno boys gave everything a regulérně by se podpálil stadion.

Reagovat
celeb

samozrejme, ze je to tak ako pises, ale kedze mali fans uz plne zuby Pottera (od ktoreho sa vela ocakavalo) a Lamaprd je stale legenda a sympatak, tak sa aj nezmyselny krok obhajuje a dufaju, ze mozno to teraz konecne Frenkiemu vyjde. Kvalitny trener, ktory by mal ten tim posunut dalej a nie len vyzmykal maximum z hracov a po sezone nechat tim v rozklade (ako robieval Mou) ten cas jednoducho potrebuje. Potreboval ho Pep, potreboval ho Arteta, potreboval ho aj Potter v Brightone. Cim neskor pride, o to neskorej skonci prechodne obdobie, ked este nie vsetko funguje tak ako by chcel, hraci si zvyknu na novy system, ... tym neskor pridu vysledky = uspechy.

Navyse Lucho aj Nagelsmann su volni a k dispozicii ihned, nemyslim si, ze by potrebovali pauzu po par mesiacoch v Bayerne, ci po trenovani reprezentacie.

Za mna absolutne nezmyselny krok, dobry jedine na kratkodobe zapchatie hub fans. Nakoniec sa moze este stat, ze treneri, ktorych si vytipovali, si najdu medzicasom fleka inde a nebudu cakat, ako to dopadne s Lampardom.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Těžko říct, jestli věřit tobě s tím, že je Julian k dispozici ihned a nebo novinářům, kteří tvrdí, že chce trénovat až od léta. Fakt nevím, co si vybrat.

Reagovat
celeb

jednoduche, ak zacne trenovat od leta u vas, tak som sa mylil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Hlavně Bayern ho nepustí, dokud bude hrozit vzájemný souboj v LM.

Reagovat
Svatej

Plnohodnotná náhrada zjevně nebyla.k dispozici

Reagovat
Miguel19

A v létě snad Jožko Mourinho nebo Conte, ať je ta klauniáda dokončena

Reagovat
Talker

Bez do prdele. To radši AVB.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Salfovic

Přesně, je jedno, kterého z baby Mourinhů vezmou.

Reagovat
Doomblade

*AWB

Reagovat
Jules Glass

*André Villas-Boas

Reagovat
Jimbo.

** Aaron Wan-Bissaka

Reagovat
Juan Román Riquelme

Muzete zkusit Scolariho premluvit z duchodu nebo di Mattea

Reagovat
Tromas

Mourinho už u vás dvakrát byl takže je řada na Contem. Jinak OT jakožto fanoušek Plzně ti píšu tohle myslíš si že až u nás skončí Bílek (je pravděpodobné že to nebude dlouho trvat) tak bych do konce sezóny to nechal odtrénovat Horvátha, kdyby to nechtěl vzít Svědík hned ale třeba až po konci sezóny myslím si že je to lepší možnost než brát Pivarníka a trenéry toho typu.

Reagovat
Miguel19

Hele mě fotbalová Plzeň nějak netankuje - český fotbal již skoro vůbec nesleduji, nemá to cenu.

Za poslední 2 roky sem byl vícekrát na Chelsea než na Viktorce.

Bílka podle mě teďka nevyhodí, doklepou s ním ligu. Pak kdo ví kdo přijde...

Reagovat
Heisenberg

Hidding a ten žiďák už zdechli nebo na ně Rusák nepředal kontakt?

Ať se daří.

Reagovat
Csaplárova past

Moc mu přeju, aby restartoval svoji kariéru i Chelsea

Kéžby to napodruhé vyšlo, ale v Evertonu to bylo fakt špatný a současná situace je v Chelsea úplně stejná - nemají útočníka.

Alke jinak hodně překvapivá zpráva, média byla úplně vedle. To nečekal nikdo

Reagovat
Busby babes

co? vsak se o Lampardovi pise uz 2-3 dny

Reagovat
Csaplárova past

2 dny?

3 dny?

Kde?

Podívej se tady na ty expresky - první zmínka o Lampardovi byla včera. Enrique už prý seděl v letadle do Londýna. Ten Lampard jim spíš jen tak zbyl, každý nejspíš odmítnul ...

Reagovat
M0rb1D4S

A víš o tom, že Lampard je jenom trenérem do konce sezony. Enrique v Londýně byl. A s Nagelsmannem se taky pořád jedná.

Reagovat
Busby babes

ja mam pocit, ze se prvni spekulace objevili uz v utery vecer.

I tak mi teda to tvoje: media byla uplne mimo prijde mimo. o prvnim, o kom zacli psat jako nejak vazneji, byl Lampard. Do te doby to bylo jen klasicke: uvazuji o a jmeno tech, co jsou volni.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Ja si to myslel, kdyz jsem ho videl na streamu, kdyz ted hrala Chelsea s Liverpoolem, ale necekal jsem, ze to bude fakt pravda ale tak talent ID ma slusnou, treba jim pomuze najit nejaky poklad, ktery by se hodil do tymu na pristi sezonu, snad nebudu dohazovat Rice

Reagovat
Gunner14

nebude*

Reagovat
Csaplárova past

Jj, taky jsem ho viděl v záběru, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Na zápasy svých klubů chodí hodně bývalých hráčů.

Lamparda bych teda nečekal ...

Reagovat
Salfovic

Prej tam byl poprvé od vyhazovu.

Reagovat
Csaplárova past

OK. Kdo to věděl, nemůže být nyní překvapen

Reagovat
Hachim Mastour

cirkus

Reagovat
nani92

Havertz sa opäť nemusí niečoho báť

Reagovat
Whitemedia

A Pulisic taky

Reagovat
Pablos

To tam potěr dlouho nevydržel ...ale tak to bylo nevyhnutelné, stejně jako u Baníku třeba.

Reagovat
Salfovic

Čtyři hlavní trenéři v sezoně, není už to v PL rekord ?

Reagovat
_Franklin_

Co to meles, jaky 4?

Reagovat
Neutron

Tuchel, Potter a asi ratal aj Saltora a Lampard.

Reagovat
_Franklin_

Saltora bych tam moc nepocital, to byl spis takovy zaskok nez se najde trener

Reagovat
Neutron

okej, ale viedol Chelsea ako hlavny trener v zapase, preto ho tam asi Salfovic ratal, kazdopadne aktualne je to u vas celkom kovbojka...

Reagovat
Salfovic

Přesně tak.

Reagovat
_Franklin_

Cela sezona je kovbojka uvidíme co Lamps predvede, jako hrač byl skvely, ale jako trener nic moc, tak z tohohle pohledu moc nadseny nejsem, ale treba prekvapi, kadr je naslapany, jen to správně složit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to snad ani není možné

Reagovat
vceradnesazitra

Na té fotce je zachycen hned po té, co podal ruku Löwovi

Reagovat
Salfovic

Po tom fekálovi se mi už dost stýská, dva roky válení šunek by už snad mohlo stačit.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Remt

Uff už jsem myslel že jsem jediný kdo si po shlédnutí te fotky na něj vzpomněl:D

Reagovat
king23

Kdoví, kde by dnes Chelsea byla, kdyby Mourinha nesmyslně nevyhodili po tom jeho prvním angažmá

Reagovat
Salfovic

V Championship.

Reagovat
Whitemedia

Wow. Že se někteří fans vrací k tomu, kde jsme mohli být, kdyby zůstal Tuchel, ještě dokážu pochopit, ale že se někdo vrátí někam do roku 2007 za Mourinhem

Reagovat
Bakary3

A přitom takovej nekonfliktní pohodovej borec, tam mohl být další dvě dekády minimálně

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kucka

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Front hell

Reagovat
fabec1222

Na tipáči bylo vypsáno na trenéra Chelsea. Stihl se někdo napakovat? Lampard tam byl totální outsider.

Reagovat
chavi.27

Kolik na nej bylo

Reagovat
Coutinho10

to jsem ani nezaznamenal, ale Lamparda bych upřímně netipoval

Reagovat
fabec1222

Hele když reagujes, tak kde jako letos proberem Eurovizi? EF nám brutálně háže klacky pod nohy

Reagovat
Coutinho10

jedině twitter no nebo klidně jako dřív přes nějakou starou diskuzi, starý článek

Reagovat
fabec1222

Twitter nemám, diskuzi nějakou můžem zabrat, jen se k nám asi nikdo nepřipojí

Reagovat
Coutinho10

twitter můžeš založit čistě k eurovizi ale nějaká stará diskuze tu na EF klidně bude stačit občas se k tomu někdo vyjádřil, ale moc lidí nebylo, případně se pak dá spamovat pod aktuálníma článkama, že kdyby někdo chtěl k tomu něco napsat

Reagovat
fabec1222

Tak na začátku května mě odchyť v nějaké diskuzi a založ

Reagovat
Coutinho10

snad si vzpomenu

Reagovat
r.mrazik

aneb jak trochu uklidnit fanousky, vzit byvalou hvezdu...ne,ze bych to nekde uz nevidel

kazdopadne vzit ho podruhe?

Reagovat
Pan.Antonin

Je to dobrý nápad, nebo špatný nápad?

Reagovat
Whitemedia

Dobrý nápad.

Reagovat
xjert02

jen "napad"

Reagovat
Neutron

Reagovat
r.mrazik

to se uvidi podle vysledku

jinak je to ale celkem jedno,chelsea pohary neudela,nesestoupi, ta hromada hracu tam porad je...a v lete prijde nekdo uplne jiny

je to jen takovy fan servis fanouskum

Reagovat
lofin9

Ano

Reagovat
Zaschrona

Snad se ještě chytne, jakkoliv jako trenér se nezdá být moc velká kvalita, lidsky mu to přeju. Fakt je ale hrozné unikum, že trenéři po odchodu od nás dostávají taková angažmá.

.

Moyes -> Man Utd, Sociedad, Sunderland, WHU

Martínez -> Belgie, Portugalsko

Koeman -> Holandsko, Barcelona

Allardyce -> WBA

Silva -> Fulham

Ancelotti -> Real Madrid

Benítez -> Leicester?

Lampard -> Chelsea

.

Tohle už není náhoda.

Reagovat
aep_Ceallach

Takže Dyche v létě do Chelsea!

Reagovat
_Franklin_

Ten pujde do Realu misto Ancelottiho

Reagovat
SunFells

Ta lukrativní angažmá ve WBA a Fulhamu

Reagovat
Zaschrona

Na to, že byli vyhození, tak to není vůbec marné.

Reagovat
Busby babes

tak Moyese jste ale nevyrazili.

Reagovat
Zaschrona

Tak Carla taky ne. Trenérům se k nám jít očividně vyplatí.

Reagovat
M.Vaza

Kruh se uzavírá..

Reagovat
VTID94

Dostane ich do Top 10 a v lete zmluva na 3 roky

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by privítanie Lamparda malo vyzerať takto, tak reakcia Aubameyanga sedí dokonale. Ten si o sebe myslí, že futbalová história sa začala písať až s jeho príchodom na svet.

Reagovat
Salfovic

By mě zajímalo, z čeho je to video.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Salfovic

Dík.

Reagovat
Front hell

Reagovat
spider_8

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Benzema

Reagovat
Nebelung

Reagovat
TopinB

Ten Kanté mě dotal

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Spasitel

Potešila táto správa nikdy som nebol za jeho odchod i ked nám Tuchel vyhral LM. Nečakám zázraky od neho v začiatkoch ale lepšie ako nejakého Enriqueho mať.

Reagovat
Neutron

Myslis, ze zotrva dlhsie ako do konca sezony?

Reagovat
Whitemedia

“Mourinho was special, he knew all of our wives and kids names. I was sad when he left… I told him v*ffanculo because he left me with Benitez”

- Marco Materazzi

Rafa od všech vždy dostane hroznou nálož

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Fakt neverím, že ho Leicester angažuje na záchranu, wtf

Reagovat
Salfovic

Tak Materazzi byl do Mourinha vyloženě zabouchnutej.

Reagovat
Whitemedia

Šlo mi spíš o toho Rafu, nedávno mu v jednom rozhovoru naložil Mikel, teď zase tohle. Vyloženě oblíbenec.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
kattos

Je nějakej hráč co o něm mluví jako o skvělém trenérovi?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/FAspokesperson/status/1644007134475046913?t=5rEh2pYTO5SuZE64MpDI1w&s=19

Dostali jsme pokutu za to, ze jsme obklopili rozhodciho v zapase s Fulhamem.

Nasi hraci branili rozhodciho pred Mitrem a spol.

Reagovat
Frony

Tak to jsou frajeři, že ho chránili před Mitrem ještě než dostal Willian vůbec červenou.

Reagovat
Busby babes

pisou v 71. minute, coz bylo az po te cervene Silvovi.

Reagovat
Frony

Já si myslím, že šlo o tu situaci hned po ruce kdy se na něj sesypali minimálně v 6 lidech. A vaši hráči rozhodně nikoho nechránili, až po červené pro Mitroviče doběhl DDG a chtěl ho dostat pryč a pak se přidali ještě Harry s Weghorstem.

Reagovat
Busby babes

ale zas ten Mitro ji dostal az v 73. Takze asi to muze byt za to upozornovani na ruku.

Reagovat
Frony

Já si to myslím, protože se kolem něj seběhli hned a po Silvově redce ještě nějakou dobu trvalo než šel po rozhodčím Mitro a až po nějaké době se objevil DDG.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

To jsou kokoti, pokutovat když bráníš spoluhráče

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Mimalu

dobrá obrana

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Berousek by záviděl, jakou konkurenci v současnosti má. To už není možné

Reagovat
pobody's nerfect

Lampard by byl i teď platnejsi na hřišti než jako trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade by sa Klopp nedostal ani na lavičku.

Reagovat
Neutron

No tak ako hrac asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nebodaj sa ponúka aj iný scenár, ako ten, že Klopp by ako hráč nebol na lavičke Liverpoolu? Lebo ako tréner na ňu určite patrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podcast Experti z gauče se zmiňuje o celé PL

Reagovat
Swarley

100. pro vyhazov Lamparda v prubehu, at je nejaka sranda

Reagovat
ACSeRw!n

slusna podrztaska

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Tímhle tempem za chvíli povede Chelski Southgate, to bych se nasmál dosyta

Reagovat
Talker

Z mého pohledu dobrý krok.

Lampard část toho týmu zná, zná klub (byť teda s managementem kompletně překopaným) takže ta aklimatizace by měla být rychlejší a efektivnější. Bruno to očividně moc dělat nechce.

K tomu nám to dá prostor na to pořádně si prověřit kouče. Jsem rád, že se pořádně podíváme, jaké jsou varianty k dispozici, projdou si pořádným výběrovým řízením a následně se vezme ten, kdo bude nejlepší. Ne ten, který naskočí do letadla a slintá nad PPT jako Enrique.

Uvidíme, kdo nakonec přijde, osobně doufám, že buď Naigelsmann nebo vytáhneme nějaké eso z rukávu. Nechci Enriqueho nebo podobné.

Reagovat
Whitemedia

Eso jménem Marcelo Gallardo?

Reagovat
Talker

Hele než brát Enriqueho, tak radši si nechat Lamparda.

Reagovat
Fendi

To zase ne, ale je pravda že Enrique je stejný zoufalec,jako Lampard

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Ja cim vic ctu, tim vic chci jeho

Reagovat
jk

Gallarda?

Reagovat
Svatej

Jj.. ale rovnou ti rikam, ze jestli mas neco proti, asi nebudu nic namitat, je to čistě pocitová věc

Reagovat
jk

My sme s ním nebyli spojování už před Contem, má dobrý reference. Co jsem o něm četl, tak vlastně samé pozitiva. Takže toho určitě nepřivedete

Reagovat
Svatej

Jj, jen chce prej fakt brutální plat a je mladej bez zkušeností s Evropou, tak má nase vedení celkem problém hned na 3 frontách

Ale kdo vi, uz i Potter byl jen absurdní přání tenkrát a vyslo to, ještě neříkej hop

Reagovat
Eichel

snáď do Spurs, ak mi nevyjde Frank

Reagovat
Madio Sané

Prečo nechcete Pocheho?

Reagovat
jk

Pochettino by tam nešel, zbytečná úvaha.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jk

Ty myslíš že jo?

Reagovat
Mastný Chobot

Ak ho dovtedy neuloví Real alebo vy, tak si to viem predstaviť určite.

Reagovat
jk

Je pravda, že konkrétně řekl, že by nikdy nešel do Barcelony a woolwiche.

Ale vzhledem k tomu, jak o rivalitě s chelski mluvili pod Pochem hráči, tak bych se hoooodně divil.

Reagovat
Neutron

Firma ako Chelsea nema PORADNY personalny system? Potter sa vyberal na zaklade coho, ked to nebol PORADNY vyber?

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lampard nemá sebeuctu

Reagovat
eder

Gerrard >>> Lamaprd

Reagovat
Front hell

Jako hráči byli oba skvělí, jako trenéři byli oba podprůměr. Takže spíš remíza.

Reagovat
oli9

Reagovat
mistr129

V prodloužení rozhoduje, že Gerrard je zmrd a Lampard sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

❤️

Reagovat
Kucka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Ok, tak timhle se Amici definitivne pomatli. Mel jsem za to, ze aspon maji za Pottera pripravenou nahradu v podobe Nagelsmanna, cimz by jedine ten vyhazov daval trochu smysl, ale tohle je fakt joke. Lampse mam rad, ale proboha uz dvakrat ukazal, ze na to nema a takhle akorat zabijeme par mesicu vyvoje. Neni to nic vic nez ulitba fanouskum

Tak doufam, ze jsem to poradne vyhejtil a ted vyhrajeme LM

Reagovat
Talker

Jako kdyby vyhrál LM, tak by to dost změnilo pohled "Tuchel je bůh, vyhrál s námi LM"

Já teda spíš počítám, že teda automaticky končíme už v tomto kole, ale byla by to prdel.

Reagovat
Pan.Antonin

Nevím proč by to měnilo pohled na Tuchela

Reagovat
kattos

Proč by to kurwa měnilo pohled na Tuchela?

Reagovat
Hachim Mastour

Ale Tuchel je boh

Reagovat
PP

Mě by zajímalo, co se musí odehrávat v palici Lamparda.. Co od toho jako čeká? Co chce za toho půl roku? Chelsea asi chápu, byť je to komické, ale u něj mi to hlava nebere.

Reagovat
Madio Sané

Myslím, že v tomto prípade išla hlava bokom a rozhodovali emócie.

Reagovat
kitas

Ale prd. Viac by Lampard za to čo predviedol v Evertone nezískal. Takto má šancu pozdvihnúť Chelsea a dúfať že si zase troška zdvihne ako tréner kredit .. V prípade že by na tom Chelsea bola stále blbo, tak by zostal Lampard tak nejak na tom, čo ma aj teraz...

Reagovat
Busby babes

zustane minimalne v povedomi. on nema moc co ztratit, ne? bud se mu ted tech par zapasu povede atreba ho chelsea vezme. nebo si nekdo jinej rekne: hele on neni spatnej... A kdyz ne, tak si stejne vsichni reknou, ze to je jen tim bordelem v Chelsea.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vitasrp

Jasněže ho Chelsea nevezme, tam se o tom podle mě vůbec nepřemejšlí, novýho trenéra si majitelé najdou, ať už Chelsea všechno vyhraje nebo naopak prohraje.

Reagovat
Busby babes

never underestimate stupidity of people running football clubs.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

ale jinak s Vitou souhlasim, taky bych na to nevsadil a nemyslim si, ze by to dostal pak na stalo. Ale proste porad to plati, ze ve fotbale delaj lidi naprosto stupidni rozhodnuti.

Reagovat
Svatej

on je totální vítěz tyhle situace

Reagovat
Kucka

Reagovat
Luc-Luc

To je fakt cirkus

Reagovat
Ladas321

Chelsea to bude mít těžké. Na trhu není žádný kvalitní trenér, Nagelsmann je německý Potter a Enrique je taková neznámá. Pak už zbývají jenom defenzivní dinosauři Mourek a Conte, což by byl úplný krok vedle.

Zajímavou možnosti by pro ně mohl být Kompany, který s Burnley hraje celkem pěkný fotbal a má Pepovu školu.

Reagovat
fenixLFC

takze nagelsmann nie je kvalitny trener ale komapny by bola zaujimava moznost...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ladas321

Nagelsmann je trenér, který vyhořel v Bayernu, minulý rok v LM vypadl s Villarealem. Kompany je adaptovaný na Anglický fotbal, hraje stylem Pepa, takže žádné ťukání mezi stopery a přihrávky dozadu. Navíc za Nagelsmanna by museli platit odstupné a ještě k tomu by si řekl o větší plat.

Kompany je jméno, které bych určitě zvažoval, někdy je lepší udělat takový odvážný krok než pořad brát trenéry, kteří dostali padáka v jiném klubu.

Reagovat
SunFells

Vyhořel

Reagovat
Ladas321

Hele jak už jsem tady napsal. Nagelsmann zaznamenal jeden obrovský úspěch a to, že dokázal udělat v Bundeslize vyrovnaný boj o titul. Problém je, že tento úspěch zaznamenal jako trenér Bayernu.

Reagovat
SunFells

Tak to by nemělo být něco, co bys tu měl chtít připomínat. To jde spíš za vedením, když se rozhodli hrát s Choupo-Motingem.

Reagovat
Ladas321

Se suverénně nejlepším kádrem v lize se vymlouvat na jednoho hráče? Guardiola dva roky hrál v City bez útočníka a stříleli góly jak na běžícím páse a vyhráli dva tituly.

Reagovat
SunFells

Vymlouvat? Ne. Poukazuju na příčinu. Nebyly to dva roky a Pep tak hrál dle své preference, taky vůbec tady nezaleží co Pep. Záleží co Nagelsmann a jeho a béčkový útočník, který ve výsledku způsobil jen to že Bayern vyhraje titul pro některé napínavějším stylem.

Reagovat
Whitemedia

někdy je lepší udělat takový odvážný krok

Ten se udělal v září minulého roku no..

Reagovat
Ladas321

Hele, Potter nehrál až tak škaredý fotbal akorát hráči často neproměňovali šance. On nemůže za to, že ten váš úžasný majitel utratil půl miliardy a nekoupil útočníka. Podle mě ztratil i kabinu, na druhou stranu udržet takovou slátaninu 30ti hráčů musí být ale fakt obtížné. Podle mě si Potter nevybral sám ani jednoho hráče.

Reagovat
jk

Dneska jsem četl, že tam GP chtěl vybudovat podobnou atmosféru jako měl v Brightonu a oni se mu smáli za zády a dělali si z toho prdel.

Ztratit v chelski kabinu asi není nic výjimečného, vždyť i Lampard proti sobě otočil část hráčů. Možná, kdyby dostal důvěru a tohle jádro dokázal odstavit tak by chelski tyhle problémy teď neměla.

Reagovat
Whitemedia

Hráči, kteří šli proti Lampsovi, protože je odstavil, už v Chelsea nejsou.

Reagovat
jk

Jorginho a Christensen? Zůstal jen Azpilicunt asi... Hele to je taková střela od boku, v té kabině nikdo nejsme. Ale fakt si dovedu představit, že ti služebně starší, kteří tam přežili už X manažerů byli schopný podrývat autoritu GP, když si začali myslet, že stojí za hovno. A ta kabina má taky nějakou dynamiku, takže je klidně možný, že ti co fakovali Lamparda už tam nejsou, ale našli se nějací noví, co si myslí, že jsou chytřejší než všichni okolo...

Reagovat
Whitemedia

Podle všeho se Frank chtěl tenkrát co nejdřív zbavit Alonsa, Rudigera a Jorginha, což by i pasovalo na počet odehraných minut, které pod ním v té poslední sezoně měli. Všichni už jsou fuč a Frank je zase zpět

Reagovat
Salfovic

A ještě by za něj mohli dostat nějaké dotace.

Reagovat
fenixLFC

jojo pretoze za kompanyho ktory je v klube by odstupne platit nemuseli. kompany padaka nedostal lebo trenuje kolku, prvu sezonu? nagelsmann bol uspesny v kazdom jednom klube kde bol a kazdy pozdvihol. a ze vyhorel v bayerne, lol, samozrejme

Reagovat
Ladas321

Tak si pojďme shrnout jeho kariéru.

V Hoffenheimu odváděl celkem dobrou práci (stejně jako Potter v Brightonu). V létě 2019 šel trénovat Lipsko. Už sezónu před ním (pod Ragnickem) skončilo Lipsko v top 3. Julian strávil v Lipsku 2 roky a za tu dobu tam nic nevyhrál. Odešel do Bayernu jako nejdražší trenér v historii a Lipsko konečně vyhrálo svou první trofej.

Toť kariéra Juliana Nagelsmanna.

Reagovat
SunFells

Kariéry Nagelsmanna se netýká trofej v Lipsku ten rok, titul v Bayernu docela jo kluku.

Reagovat
jk

Reagovat
Ladas321

Titul v Bayernu je splněna povinnost.

Reagovat
SunFells

Kompany trénuje déle, začal v Anderlechtu kde teda jeho jediná zkušenost s Evropou bylo vypadnutí při první příležitosti v konferenční lize s Vitesse, pokud chce někdo hloupě poukazovat na vypadnutí v dvojzápase turnaje.

Reagovat
Ladas321

Kompany přišel do Anderlechtu v době kdy byl klub ve finančních problémech. Sám ten klub finančně podpořil, přišel v sezóně 19/20 a to tam ještě přišel jako hráč. Sezónu na to začal trénovat. Za Kompanyho se ten klub stabilizoval. Minulý rok začal trénovat Burnley a teď stanovil rekord, když si zajistil postup do PL 7 zápasů před koncem ligy.

Reagovat
Busby babes

vyhorel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Front hell

Reagovat
VTID94

Reagovat
kissak

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Považuju za doslova neuvěřitelný, že Chelsea jedna jak smyslu zbavená, její kroky jsou objektivně k smíchu a presto to jednání větší smysl než slušný procento návrhů od expertů tady.

Reagovat
Nikikrew

Kompany

Reagovat
Kinky7

neuveritelny jak burnley zmenil

Reagovat
Nikikrew

a to som ich tak neznasal ked tam bol Dyche

Reagovat
Whitemedia

a Maatsen

Reagovat
Kinky7

Tella

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele