CHIVU S JUVENTUSEM NEJEDNAL

15.05.2007, 19:23
Aktuality
Christian Chivu stále nemá jasno, kde bude působit v příští sezóně. Rumunský obránce je hráčem AS Řím a v Itálii nedávno prosákly informace, že se již předběžně dohodl na smlouvě s Juventusem. To však jeho agent odmítá...

"Kategoricky odmítám, že bychom obdrželi nějakou nabídku od Juventusu. Nebavili jsme se s žádnou stranou, a to ať už z Itálie, tak třeba ze Španělska nebo Anglie. Nejprve musíme všechno řešit s Římem, to je mou i hráčovou prioritou, jakékoliv další novinky jsou nepravdivé," popřel spekulace médií Victor Becali.

Chivu se podle deníku Tuttosport dohodl s Juventusem na smlouvě a objevila se již i částka za přestup - Giallorossi měli vyinkasovat patnáct milionů eur.

"S Římem máme skvělý vztah a brzy se sejdeme. Nejsou žádné problémy a není kam spěchat. Všechno vyřešíme, nepochybuji o tom," věří Becali, že již brzy dojde k podpisu nové smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Toho chlápka bych neskutečně rád viděl v Barce. A 15 milionů euro neni zase taková pálka, aby jsme si ho nemohli dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který dokáže kvalitně zahrát CB i LB, by se neskutečně hodil, problémem Chivua jsou ale zranění. I přesto bych ho ale bral, 15 mio je docela dobrá cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch častých zranění je škoda, ale jeho výhodou je, že i přesto drží formu. Uvidíme, rozhodně se mi zamlouvá víc než "díra" Abidal a předraženej Alvés!

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal není díra

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem to dal do uvozovek.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by tak ještě scházelo, aby byl i díra v obraně, když už je tak smutné se na něj dívat, jak se snaží útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím, že prodlouží...

Reagovat
HOST*FEROAS

musi predlzit ...a takisto aj mexes...su to naj stoperi sveta.....ta dvojica uz patri k Rimu...len uz by im konecne mohli predlzit zmluvy...dufam ze po sezone predlzia ...

Reagovat
Slejdy

ja,jako rimsky srdcar rikam ze Chivu neodejde...ani Mexes...Chivu je extratrida kazdy zapas...vyjimka byla na Old Trafford tam mel jaksi mnoho kiksu...ale je to proste borec to musi uznat kazdy...i ten co nema rad AS treba...ve ctvrek si zvedne italsky pohar nad hlavu...

Reagovat
HOST*Cece

AS som kedysi fandil halvne kôli Franceskovi Tottimu je to neskutocny srdciar a technik a skvely kapitam, ale kedze teraz uz patri moje srdce Barce, tak budem neskutocne statsny ak pôjde tam!!

Reagovat
HOST*FEROAS

no to dufame ze taliansky pohar zdvihnu nad hlavu rimania...hadam to tak neprehospodarime ako BARCA

no aj ja som chivua na old trafforde nespoznaval ale tak to bol len jeden zapas ..inak je spolahlivy

Reagovat
HOST*Balu

No tym ze Chivu neodide by som si nebol az tak isty! To tvrdili napr. aj o Oddovi, Stamovi (aj ked boli s Lazia) skor ci neskor ak bude mat o ne zaujem AC tak tam skoncia

Reagovat
HOST*M11

Nebyl bych si tak jisty... AS patri mezi nej mancafty ale proste neni to top... a kdyby dosla rozumna nabidka jak pro hrace tak pro klub od nejakeho top tymu tak si myslim ze by jak Chivu tak Mexes hodne premysleli... zas takovy srdcari jako Totti to nejsou... kazdopadne jsou to oba ikony na svych postech...

Reagovat
Slejdy

ty mlc M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele