CHIVU ZAMÍŘÍ DO ŠPANĚLSKA

04.07.2007, 20:21
Aktuality
Ze hry o Cristiana Chivua vypadl jeden významný uchazeč, svou nabídku stáhl milánský Inter. O obránce AS Řím se tak v tuto chvíli ucházejí pouze dva španělské velkokluby - Barcelona a Real Madrid...

"Internazionale chtějí informoval, že byl zaslán fax, v němž jsme AS Řím informovali, že už dále nemáme zájem o Cristiana Chivua," sdělil dnes Inter, jehož nabídka přitom nebyla nízká. Nerazzurri údajně nabízeli třináct milionů liber a navrch roční hostování útočníka Victora Obinny.

Souboj tří gigantů, tedy Barcelony, Realu Madrid a Interu, řádně zvýšil hráčovu cenu. Giallorossi za Chivua původně požadovali dvanáct milionů eur, konečná cena ale může být více než dvojnásobná. V čele honičky by nyní měl být "Bílý balet", který podle posledních informací nabídl třináct milionů liber hned a dalších pět podle toho, jak se mu s Chivuem v sestavě bude dařit.

Inter nyní svou pozornost podle všeho obrátí na dalšího vysoce ceněného obránce a z Palerma se pokusí získat Andreu Barzagliho.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (109)

Přidat komentář
HOST*madridcan

co su okolo toho take polemiky???Ved uz je v reale?Ci ne?

Reagovat
HOST*MilZed

Ne hlavne nechod do Barsi tam se neprosadis tam je konkurence jak krava.......real by byl lepsi....A upe nej by bylo kdyby zustals

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Bože ty si inteligent, v Barce by hrál základ s Puyolem a seděl by Thuram. V Realu ho nemají kam dát, stopera hraje Ramos a Cannavaro a teď tam přišel Metzelder, na levo už akový přetlak není (Torres, Marcelo), ale Calderón dost nepochopitelně řekl, že ho chtějí na CB.

Reagovat
HOST*MilZed

Kurva a Marquez tam neni jo?

Reagovat
Shevchenko

Tak Marquéze by mohli dát do zálohy a navíc je Chivu 10x lepší.

Reagovat
HOST*MilZed

ae Chivu muze hrat i beka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale není to ideální řešení...

Reagovat
HOST*

Sak v Reale moze hrat....Napravo Ramos,v strede Cannavaro a Metzelder a nalavo Chivu,,,,,,,,,,,jaky problem??

Reagovat
Shevchenko

Václav Svěrkoš se vrátí do české nejvyšší soutěže, nebude to však do Sparty. Útočník Borussie Mönchengladbach má ještě tento týden začít trénovat s Baníkem Ostrava.

Reagovat
HOST*

Už to bylo dohodnuto celkem dávno. Podle mého důvěryhodného kontaktu z vedení

Reagovat
Shevchenko

Ale raději bych Marka Heinze

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Stodolní stoupnou tržby...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, to sem si oddechl ...

Už sem se bál, že se ve Spartě budeme zase otravovat z dalším ostravským vyhořelým palivem . Užijte si ho, zatím střílel fakt jen u vás, pak se nechytl v Německu a (a to už je na pováženou) ani v Rakousích, takže bude asi něco špatně, že ...?

Reagovat
HOST*

Nechytl? Hlavně zezačátku jeho angažmá v Německu hrál opravdu dobře a taky mu to střílelo. Ne nadarmo o něj měl zájem Stuttgart, že? Ale to ti asi uniklo, nevadí.. Přibrzdily ho hlavně zranění, potom už to pravda nebylo dobré. V Rakousku byl jen půlrok, ale na druhou stranu byl vyhlášen nejlepším hráčem finále rakouského poháru. S tím vyhořelým palivem si to zkoušej na sousedku. Libor "mam ostrý loket" Došek, Jan "zapomňel jsem balon" Rezek nesahají Svěrkymu ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je tragéd, posral si to sám. Ve Spartě by si pod Bílkem stejně moc nekopl, Baník je pro něj lepší. V Německu jednoznačně shořel, stejně tak v Rakousku, nějaký jeden zápas to nevytrhne. Navíc prý pořád chlastá, tedy od doby, co musela jít jeho přítelkyně (nebo manželka?) na potrat, nebo tak nějak jsem to někde četl.

Reagovat
HOST*

Povíme si, 17 golu co dal v Německu, nedá Rezek za celou svoji kariéru. Na GL bude v pohodě stačit a troufám si tvrdit, že ho moc dlouho neudržíme, rok, maximálně dva a jde zase do Evropy. Opravdu, Rezek ani Došek se na něj nechytají, Kulič je srovnatelný. Tragéd je Sparta, ne Svěrkoš.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... Uvidíme, bylo by to jen dobře. Naše repre dobrý útočníky potřebuje

Reagovat
Shevchenko

Co si četl? Blesk?

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím potratem nevím kde bylo, možná Hattrick, prostě s ním byl rozhovor. S tím chlastáním to říkal i spanhel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí se Svěrkošem,ještě že nešel do Sparty,Baroš 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže teda Juventus už nechce Milita, protože na něj nemá a Inter nechce Chivua, tak tu jsou dva týmy a dva špičkoví obránci. Tzn, že Barca tak jako tak někoho získá. Ale je fakt, že všechny přestupy šly jako po másle, jenom tenhle se nějak sere. Asi by to chtělo najít důvod proč, jestli je to jenom o penězích nebo někdo nezvládá svou práci

Reagovat
smazaný uživatel

A kd oby to měl být? Když na každém pracuje stejný tým lidí? Jestli spíše někdo není trošku paranoidní...

Reagovat
HOST*Real

Nevíte někdo, jestli Sport1 bude vysílat i příští sezónu Primera division? Já teda doufám, že bude, protože tam dávali hodně zápasů a bylo to tam 100x lepší než na Galaxii. Tak jestli o tom někdo něco víte, tak to sem prosím napište.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty si hlavně ujasni, jestli si smluvně vázanej trenér může zničehonic odejít a mateřskej klub z toho má velký hovno nebo ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Real

No a ty si prosim tě ujasni, na co odpovídáš. Co má tohle kurva co dělat s mojí otázkou?!?!

Reagovat
HOST*jebanec

ale mohl by mi to prosim nekdo prelozit ? Treba jen skracene

(Thanks Ant) Those of you who are having problems with the Securom error #7001 that has to do with copy protection, the SecuROM Support Team has issued the following fix.

From SecuROM Support Team

Issued June 8, 2007

Please open the registry editor (Start->Run->regedit) and move to the HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMMountedDevices key.

Please delete all REG_BINARY entries of this key (all blue ones on the right side). Afterwards reboot the machine and then the game should work again.

I don't personally have this problem, so I have no way of verifying if that fix actually works, but that fix has worked for some people. According to APOC, simply rebooting your computer can fix the problem for some peeps as well. But if all else fails, then try the above fix. It is from the SecuROM Support Team.

NOTE: I do not support illegal means to get a game to work, but some peeps are using a No CD crack, and it fixes the Securom problem for them. You can try THIS LINK, but you did not get it from me. Hey, whatever works for ya, just do it. But do try that Securom fix first.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve smyslu ať si koupíš originálku...

Reagovat
HOST*

Demente přiblblý. Zasíráš jen diskusi hovado. Ten tvůj nick ti přesně sedl.

Reagovat
HOST*1860

slovicko "illegal" zname asi vsichni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč se s tím dělaj takovýhle štráchy. Jestli za něj dává Real cca 24 mil euro, tak Barca tolik nedá stoprocentně. Jestli teda Chivua Real opravdu chtěl a nepředstíral zájem jen proto, aby to Barce "nandal" nebo aby uměle zvedl hráčovu cenu, tak je rozhodnuto. Ale sranda by byla, kdyby se potvrdila druhá varianta a Real by teď od jeho nákupu couvl (jak už to udělal v nákupu Milita cca před třema sezonama) a milej Chivu by byl na ocet (teda vlastně by zůstal v Římě) ...

Ale jedno je jesný - tohohle špekulanta už těžko pak někdo koupí. Osobně bych ho teď v Barce viděl vcelku nerad, po tom, co vyšlo 100%ně najevo, že mu šlo od začátku fakt jen o prachy . Prvně se domluvil s náma a tvrdil, že chtěl hrát vždycky v Barce, pak se domluvil s Interem a řekl, že preferuje zůstat v Itálii a pak se domluví s Realem (odvěkým barcelonským rivalem) ... Na jeden měsíc toho kluk stihl opravdu hodně .

PS: Znáte tu pohádku, jak Chivu měnil až vyměnil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas oceňuju, že po nsá chce o půl mega méně než po Real. Respektive že částka, kterou mu nabízí Real, by mu u nás stačila, ale u nich mu nestačí...

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá vysvětlit tím, že u nás by to měl lehký, páč s ním počítáme min. na tak 20 zápasů za sezonu, v Realu by z lavičky sledoval Ramose a Goldenballa ...

A zadalší: u nás se nevyhazuje po jednom nepovedeným výkonu. V Madridu je větší tlak, jednou dvakrát vyhoříš a jdou proti tobě, viz. Emerson.

A zaposlední: nikdo si toho dodnes nevšiml, ale v Realu už za poslední tři sezony shořeli dva stopeři, kteří z Itálie přicházeli s vysačkou TOPkvality - W. Samuel a Goldenball ... A v Barce se po přestupu s Itálie vcelku dobře chytl Thuram, takže to ukazuje na trošku jinej přístup, že jo ...?

Reagovat
smazaný uživatel

No ital tady na to upozorňoval, ono jeto docela risk kupovat obránce i Itálie...

Reagovat
HOST*madridcan

thuram sa chytil?Ou to snad ne

Reagovat
HOST*Cracker j.

Thuram se chytl výborně,trubko.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako skalní Barceloňák ti můžu říct, že Lili mě svejma výkonama udělal vekou radost. Je mu 35 a tohle sem od něj fakt nečekal. Paráda. Moc nerad bych ho příští sezonu vidíval na lavce, ale novej stoper je zkrátka potřeba a když bude lepší než Lili, tak nebude zbití, to už si musej vyřešit mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Real dává 18 (i to je moc, když mu za rok končí smlouva). Plus 5 milionů ročně, to je fakt darda. Milito by mohl být za 20 + 3 miliony ročně na 4 roky, nebo alespoň na takovouto nabídku kývnul Juve... Kdyby byl Chivu za 15 + 3,5 ročně, tak ok, beru ho, ale 18 + 4,5 (nebo dokonce 5) je fakt moc, stojím za vedením v tom, že máme svou čest a bereme hráče, kteří u nás chtějí hrát, ne vydělávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky stoprocentní souhlas, jako s Jirkou. Je vidět, že jsme letos naladění na jednu vlnu. A to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentní souhlas.

Reagovat
HOST*

domluvil se třema klubama

to žiješ asi úplně jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

jen pojď, už čekáme

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s ním počítáš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

na lavku. Za 20 mega ... Neber to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu je do základu, 24 za lavku vyhazujete spíš vy

Reagovat
smazaný uživatel

máš tak trochu pravdu, ale viděl jsi minulej rok - zranil se Sammy a Leo a góly zůstaly jen na Ronniem. Tomuhle teď předejdeme, páč máme dalšího skvělýho snipera ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale za nehoráznej plat, kterej nám teď vyčítáte u Chiva (a to je poloviční)

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy vraj idu na dracku.

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, ještě to chce Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to uz je o niecom inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je vlastně ten plat? Psalo se o 6, pak přišli Angličani s tím, že je to cca 10, tak ani nevím, jaká byla konečná informarce. Ale myslím, že se Španělé přiklonili na stranu anglického bulváru, co?

Reagovat
smazaný uživatel

6, deset určitě ne, ty různé suny a podobné hrůzy anglické kecaj nesmysly... ale zas budou velké prémie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bylo ostatně i v tom "FC Barcelona - Inside Story", kde to Ferran vysvětloval.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jiná situace...

Reagovat
smazaný uživatel

počítat s ním můžu kam chci, ještě není náš, takže nechci nic zakřiknout, protože sestavy s ním jste si už nedávno dělali taky... ale viděl bych ho nalevo, výborné je, že těch možností by bylo opravdu hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže styl: "Tak Barce jsme ho vyfoukli, ale kam teď s ním? Stoperů máme dost, zkusíme ho třeba nalevo..."? Takže klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl, přece ho Torres nemůže vytlačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kupujete hráče na místo, kde už dávno nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale když hraje, tak výborně, snad 3x tam byl letos v sestavě kola...

Ramos - Cannavaro - Metzelder - Chivu

Cicinho - Cannavaro - Ramos - Chivu

Cicinho - Ramos - Chivu - Torres

ty možnosti se mi líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně (jako fanouškovi Barcy) taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu ti brát iluze, ale mám za to, že naše stoperská dvojice Puyol-Milito by všechny tyhle tvoje varianty zašlapala do trávníku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k příchodu Gabiho je ještě hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si vem, co našemu vedení teď zbejvá? Myslím, že budou muset chtě nechtě Lilita koupit. Koho jinýho?

PS: nehledě na to, že sme měli na posily vyhrazeno 50 mega a máme utracenejch 24+15, takže nám ještě 11 zbejvá, takže si myslím, že deset přidaja a Gabi půjde, teda snad ...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry 24, Abidal 15, Toure 9-12 = 48-51

Reagovat
smazaný uživatel

Touré byl za 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry + Abidal + Touré = 48 + Milito = 68

Giuly + Motta + Belletti + Edmílson + Saviola + Ezquerro = cca 10 (případně s Guddym celkově 20)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bol aj nas plan cca...

Reagovat
smazaný uživatel

áááá sakra, já hlupák na Yayu zapoměl . Tak to je vcelku průser, co? To snad vypadá, že máme vybráno

No, snad se ještě někde penízky najdou, ale pozor - máme úvěry a snad nebudeme moc přeplácet. hospodářská stabilita je důležitá

Reagovat
smazaný uživatel

No ja pocitam s tym, ze sa Henry zaplati sam a este z toho bude nejaky ten bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry nás stejně letos stál jenom 6, takže peníze bejt musí.

Henry 6 + Touré 9 + Abidal 15 + Milito 20 = 50

A odečti od toho prodej hráčů (třebva Guddy na 7 milionů liber)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak splátkový kalednář je ale skoro u každého hráče, dneska už se skoro vůbec neplatí "na dřevo".

Reagovat
smazaný uživatel

Díky "leasingu" asi ovšem můžeme Milita dovolit. Za normálních okolností bych upřednostňoval Chivua, ale za takových okolností a za přístupu AS i samotnýho Cristiana si ho můžou strčit... Navíc Milito je fakt lepší a navíc skoro za stejnou cenu, navíc u něj vidim touhu hrát v Barce, což je pro nás velmi důležité. Jestli chce Chivu prachy, ať jde do Realu.

Líbí se mi přístup vedení, že si nenechají srát na hlavu a oni diktují podmínky, přitom jsou schopní kompromisu, ale v mezích zdravýho rozumu.

Més Que Un Club fakt funguje a jsem na to patřičně hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej blbýho, víš stejně jako já, že Henryho budeme splácet po šesti mega čtyři roky. Takže to nechápu. Co si tim vlastně chtěl říct??

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že se splácí každý hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze jsou, navíc pokud by to letos s Militem vyšlo, tak příští rok (pokud se tedy letos bude dařit) by následovalo jen kosmetické osvěžení, náhrada Deca a Sylvinha, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, peněz je dost, Touré az devět je zlatý...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., v každé tvé sestavě jsou 2 slabá místa, přes které se dá v pohodě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je ve Španělsku nemá? mimochodem, Chiva jsi dával do své sestavy taky nalevo a nijak ti to nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Calderón prohlásil, že s ním počítate na stopera... Já to prostě celé nechápu, nejdřív se tvrdilo, že když podržíte Capella, bude to klíč k příchodu Chivua, najednou Capello pryč a Chivu na 80% v Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Caldeor to zas posral, tak si chce udobřit fanoušky nákupem a rádoby porážkou Barcy v případě Chivua...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě aby nám kupoval Abidala

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, máte plno, Torres s Marcelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To prošvihl, to bylo zrovna v době, kdy po pár lahví slavnostního šampaňského vyhodil Capella...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Ta druhá možnost se mě hodně líbí, případně Metzelder místo Fabia...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty vážně fandíš Realu, že tam chceš to nemehlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

myslíš Cannavara nebo Metzeldera? Cannavara bych tam bral radši, Metzeldera nemůžu až tak hodnotit(bundesligu moc nesleduju) beru to podle mistrovství kde nehrál špatně, ten poslední zápas se slováky sem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak Cannavaro je přece "el mejor central del mundo", to chraň bůh abych na něj něco řekl.

Myslel jsem samozřejěm ten omyl Metzeldera, stejně mám takové tušení, že jeho příchod je opravdu jen nějaký fór.

Reagovat
HOST*Carlitos

Vim, že s tématem to příliš nesouvisí, ale přesto se jedná o La Ligu.. Levý obránce Boky Juniors Clemente Rodriguez prý jde do Espanyolu To je podle mě pro klub z Barcelony dost dobrej kauf, letos hrál Clemente za Boku skvěle a vlastně má stabilně velmi vysokou výkonost.. podle mě jeden z nejlepších levých beků světa.. to je radost dívat se na jeho průniky.. levá, pravá noha.. je mu to jedno. Espanyol na tomto postu potřeboval posílit a tohle se mu povedlo!

Reagovat
smazaný uživatel

konkurence neuškodí, konkurence je zdravá

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sice neznám přesně jméno toho jejich LB, ale Higuaín ho vodil jako děcko do školky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi hodně velký krizák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

táhneš to tady od deseti k pěti, je to opravdu děs...

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeto?

Reagovat
HOST*Carlitos

jo přesně tak, navíc letos Clemente hrát téměř 'nadlidsky', nechápu, proč se kdysi (v 2003) zakopal z Boky do Spartaku Moskva Dneska mohl klidně hrát třeba v Barce, FC, a zmáknul by to tam možná i líp než Chivu, řikam možná, určo na to má. Uvidíme v Espanyolu, pokud bude souhra s ostatníma obráncema good, má Espanyol dobrý ambice do nový sezóny :-)

Reagovat
HOST*madridcan

Inak na Palacia sa uz v barcelone zabudlo ci este je zaujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel Henry, tím to padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nyvytahu takovýhl kostlivce ze skříně

Palácia sem viděl asi dva celý mače a ... ... nic, naprosto ničím mě neuchvátil. Mám strach, aby to nebyl další z řady talentovanejch jihoameričanů, kterým já soukromě říkám "agentovi děti" - agent rozhlásí, že je dobrej, udělá kolem něj auru hvězdy a po příchodu do Evropy se nestačíme divit

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, taky mě nijak nenadchnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbil moc...

Reagovat
smazaný uživatel

victor Becali , the players agent , just declared on TV ( www.sport.ro) that the Real don't have the player yet. He said the wage offer for the player by Real is worst then the one Inter did . And IF Barcelona pay a wage CLOSER on what the player want he will take it from Madrid negociations and bring him to Barclona to sign.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo padesáti novejch hráčů by konečně mohli vyřešit toho trenéra a případně pak koupit těch padesát novejch hráčů I když na druhou stranu Chivu by nebyl špatnej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele