Cho se vrací do Francie, Real Sociedad vyměnil za OGC Nice

09.01., 12:40
Aktuality

OGC Nice posílil Mohamed-Ali Cho, za něhož má Real Sociedad vyinkasovat 12 milionů eur. Devatenáctiletý útočník se svému novému zaměstnavateli upsal do roku 2028...

Cho se tímto transferem zařadí mezi deset nejdražších přestupů v historii OGC Nice.

"Hraním v LaLize a evropských pohárech jsem se posunul vpřed. Ale i když se vše událo velmi rychle, moje kariéra teprve začíná," uvedla posila Nice. "Chci prokázat své kvality, dále se rozvíjet a prosazovat. Jsem přesvědčen, že přestup do OGC Nice mi to umožní," věří Cho.

"Cho byl naší prioritou pro zimní přestupové okno," řekl sportovní ředitel Florent Ghisolfi. "Jeho všestrannost na třech útočných pozicích bude přínosem. Má velký potenciál a všechny potřebné vlastnosti, aby v našem klubu dobře zapadl," dodal funkcionář OGC Nice.

Francouzský mládežnický reprezentant do Realu Sociedad zamířil v létě 2022 z Angers SCO a během zmíněného období odehrál 40 soutěžních zápasů s bilancí dvou gólů a tří asistencí.

Zanedlouho 20letý útočník bude chtít v rodné zemi navázat na výkony ze sezony 2021/22, kdy se usadil v základní sestavě Angers a čtyřmi ligovými brankami mu pomohl ke klidné záchraně v Ligue 1.

Autor: Jiří Vojík / ogcnice.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
formic81

Juve pry resi Djala z Lille za uplny sranda money. 4 mega prej.

Reagovat
Pospovič

jj, ale není se čemu divit. Chybí mu půl roku do vypršení smlouvy a je rok zraněný

Musí si vybrat jestli teď za 4 mega do Juve nebo v létě do Interu zadarmo

Reagovat
Kucka

Socky na flopu nakonec ještě zarobili

Reagovat
Mass

To sem předpokládal, že za Socky se mu bude dařit líp.

Reagovat
Phillipinho

Nebál bych se říct, že ve Španělsku úplně vyhořel. Přitom příležitosti dostal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele