Clement si našel nové angažmá, stal se manažerem skotských Rangers

15.10.2023, 12:24
Aktuality

Rangers FC místo Michaela Bealeho povede Philippe Clement, jenž byl bez angažmá po letním odchodu z AS Monaco. Devětačtyřicetiletý Belgičan podepsal smlouvu do roku 2027...

Bealemu se staly osudným neuspokojivé výsledky, skotský celek nepostoupil do skupinové fáze Ligy mistrů a z úvodních sedmi ligových zápasů hned třikrát vyšel naprázdno (4-0-3).

Rangers se dočasně chopil zkušený záložník Steven Davis, proti Hibernian po reprezentační přestávce však už glasgowské mužstvo povede Philippe Clement, pro něhož jde o druhé zahraniční angažmá. Kromě toho vedl belgické kluby Waasland-Beveren, KRC Genk nebo Club Bruggy.

"Je mi ctí, že jsem byl jmenován manažerem Rangers, a chtěl bych poděkovat představenstvu, že mi dalo tuto příležitost," řekl Clement po podpisu smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Mass

Vypadá jako Johny Sins, takže se mezi ty čuráky v Rangers bude hodit

Reagovat
Witcher

Spíš Jaap Stam

Reagovat
Slavia10

No pro Spartu nic moc. Clement je slušný trenér, víceméně na možnosti Rangers jedno z nejlepších jmen, co mohli mít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele