Rangers jsou bez manažera, Bealeho může u kormidla nahradit Jansen

02.10.2023, 11:53
Aktuality
Pascal Jansen (© AFP)

Michael Beale skončil kvůli špatným výsledkům ve skotské lize na lavičce Rangers, s nimiž se utká Sparta ve skupině Evropské ligy. Vedení klubu třiačtyřicetiletého Angličana odvolalo den po sobotní domácí porážce 1:3 s Aberdeenem. Roli dočasného kouče převzal o pět let mladší záložník Steven Davis, jenž momentálně laboruje s vážně zraněným kolenem, trvalou náhradou by mohl být Pascal Jansen z Alkmaaru...

Beale vedl skotský celek od loňského listopadu, ale ze sedmi ligových kol s ním třikrát prohrál. Na mistrovský Celtic, jenž vede tabulku, ztrácejí Rangers už sedm bodů. "Je zřejmé, že výsledky jsou daleko za očekáváním vedení, Michaelovým i našich fanoušků," uvedl šéf klubu John Bennet. "Nového kouče už hledáme," dodal.

Skotský klub nyní hledá náhradu a vysoko na seznamu má být podle místních zpráv Pascal Jansen z Alkmaaru. Padesátiletý Nizozemec s anglickým pasem byl před sezonou spojovaný s jiným glasgowským klubem Celticem, který se ale nakonec rozhodl pro návrat Brendana Rodgerse. Kromě Jansena se skloňuje také jméno Kevina Muscata z Jokohamy F. Marinos, jenž za Rangers nastupoval v sezoně 2002/03.

Autor: Jiří Vojík, ČTK / vi.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
juveforever

toto bol omyl hneď od začiatku. koho trénoval pred tým ? chvílu Q.P.R.

Reagovat
DieFohlenBMG

Zrušit ten zasranej klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele