Co víc máme udělat? ptá se kouč Verbeek

07.12.2013, 10:52
Aktuality
Norimberk včera remizoval s Mainzem a stal se smutným bundesligovým rekordmanem, jelikož nevyhrál ani jeden z úvodních patnácti zápasů sezony. Trenér Gertjan Verbeek neskrýval zklamání, zdůraznil však, že jeho tým po většinu zápasu hrál velmi dobře.

"Co víc musíme udělat, abychom vyhráli zápas? Do pětasedmdesáté minuty jsme hráli velmi dobrý zápas, měli jsme šance na druhý gól, jenže nám chybělo štěstí. Soupeř míč odkopl z brankové čáry, dvakrát se pískal ofsajd, i když žádný nebyl," litoval Verbeek.

Norimberk měl přitom zápas velmi dobře rozehraný, jelikož už v páté minutě se trefil Nilsson. Za hosty vyrovnával čtvrt hodiny před koncem Okazaki.

Verbeekův tým je nyní s devíti body sedmnáctý, záchrana je v tuto chvíli vzdálena dva body. "Musíme dál hledat rezervy a ještě se zlepšit. Hlavně ale musíme zachovat klid, nic není ztraceno," dodal nizozemský kouč, který tradiční klub převzal na konci října.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta serie je neuvěřitelná, je až k neuvěření že z těch 9 remíz neprotavili ani jednu na výhru.Tomu už se říká smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart do hry... jinak to nevidím!

Reagovat
REPLIKATOR

Ani jednou nevyhráli a přesto nejsou poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart Spíše by měli hrát tak jako hráli včera na začátku a hrát tak po celý zápas, né že když budou vest o gol stáhnou ulitu a začnou bránit v 10 hráčích. To je styl hry, který se nebude líbit ani jejich fanouškům a ani to nakonec nepřinese třeba úspěch... Dále asi zlepšit tedy trochu kondičku a vzít si příklad třeba ze včerejšího soupeře tedy Mohuče, což je tým, který v Bundeslize odmaká nejvíce za zápas a bylo to vidět ke konci, Mohuč byla hodně nebezpečná a nakonec to přineslo i vyrovnávací branku... Osobně si jinak myslím, že rozhodčí tento zápas nezvladl, na konci prvního poločasu Frantz z Norimberka v plné rychlosti snad zajel skluzem do Okazakiho asi či Parka už nevím a akce pokračovala dál na druhe pulce další klikvidační skluz pomalu od dalšího hráče Norimberka, ale tentokrát neterfil hráče, jenže kdyby trefil, tak by ho asi odnesli na nosítkách a dohrál by.... I za tento zákrok by se dala udělit žlutá karta i když hráče vubec netrefil no a pokud byl na konci zápasu ten zákrok Sliškoviče na Schafera za červenou nechápu proč nebyl za červenou i ten ostrý skluz Frantze... V tomhle určite dle mě neměřil rozhodčí stejným metrem Norimberk má jinak hodně kvalitní kádr, který má rozhodně na to nesestoupit, narozdíl od někoho jako je třeba Braunschweig, který hraje nejhnusnejší fotbal snad za posledních pár let v Bundeslize, pak bych tam videl jako další kandidáty třeba Freiburg, Frankfurt, klidně i Brémy no minimálně s těmihle týmy by se Norimberk prát měl či možno nakonec i Augsburg. Verbeek je kvalitní trener, který dle mě hru týmu pozdvihl, ale stále to nepřineslo 3 body, příště jedou do Hannoveru, kde by se o bod poprat určite mohli. Možná i o 3 zase nějak uprově totiž 96 nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Som rozebral

Reagovat
Rox

Nic proti ale většina skončí stejnak u Pekhartovi a smajlíku..

Reagovat
Hafna

Reagovat
TheAdy

ano, přesně tam som skončil

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Rox

Co sem to napsal za sračk*..*Pekharta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele